Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotel Vasa, Sure Hotel Collection by Best Western

Historisk hotel i det centrale Göteborg

Hotel Vasa, Sure Hotel Collection by Best Western er et hotel i klassisk stil med en varm og venlig atmosfære. Hotellet ligger i Vasastan i det centrale Göteborg i en smuk bygning, der har været brugt til hoteldrift siden slutningen af 1800-tallet. Her bor du på unikt indrettede værelser og har mulighed for at afslutte dagen med en sprød vaffel.

Unikt indrettede værelser

Hotellet tilbyder 51 forskellige værelser til alle rejsende og anledninger. Her finder du alt fra enkelt-, dobbelt- og familieværelser til minisuiter. Værelserne har en god standard og er forskellige i form, farve og størrelse. Indretningen er præget af klassiske indslag som sildebensparket og smukt stukloft. Flere af værelserne har også en dejlig jacuzzi.


Morgenbuffet, vafler og sauna

Når du bor på dette hotel, er der hver morgen inkluderet en velsmagende morgenbuffet, som indtages i hotellets hyggelige morgenmadslokale. Morgenmaden består af både varm og kold mad som brød, pålæg, røræg og meget mere. Derudover er der altid gratis kaffe til hotellets gæster. Sidst på eftermiddagen og om aftenen kan du desuden bage dine egne vafler og nyde dem med forskelligt tilbehør. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en sauna til dig, der gerne vil afslutte dagen med en varm tur i saunaen.


I nærområdet Göteborg

Kun 300 meter fra hotellet ligger området Haga, som blev bygget i 1800-tallet og er et af Göteborgs mest ikoniske områder. Her kan du gå på opdagelse i de mange butikker, restauranter og caféer, som ligger blandt alle de smukke bygninger. Der er heller ikke langt fra den velkendte fiskekyrkan (fiskekirken), også kaldet feskekörka, som er Göteborgs vigtigste torvehal til salg af fisk og skaldyr. Vil du opleve mere af Göteborgs natur og kultur, er du også tæt på Skansen Kronan, som er en af byens to hovedfæstninger, samt Slottsskogen Park, hvor der er en zoologisk have, og hvor blandt andet festivalen Way Out West afholdes hvert år.Kundevurderinger: 3,7/5 (130 anmeldelser)
Hotel Vasa, Sure Hotel Collection by Best Western

Viktoriagatan 6, 411 25 Göteborg

Telefon: +46 31173630

E-mail: info@hotelvasa.se

Breakfast Area

Et af Göteborgs ældste hoteller

Den bygning, hvori Hotel Vasa, Sure Hotel Collection by Best Western ligger, har været brugt til hoteldrift siden slutningen af 1800-tallet. Hotel Vasa, som dengang hed Missionshotellet, åbnede allerede i 1907 og regnes for et af de første hoteller i Göteborg. At hotellets historie går tilbage til det forrige århundrede, ses ikke mindst på den store loftshøjde, de smukke stuklofter og væggene, der er prydet med både paneler og tapeter i ældre stil.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Breakfast Room

Gratis vaffelbuffet

Mellem klokken 16 og 21 har du som hotelgæst mulighed for at bage dine egne vafler helt gratis. Perfekt, hvis du bliver småsulten inden middagen eller vil afslutte dagen med et luksuriøst aftensmåltid!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet tilbyder parkering i et nærliggende indendørs parkeringsanlæg mod et gebyr på 200 SEK i døgnet. Der er også offentlige parkeringspladser i nærheden af hotelbygningen.


Andre ydelser

  • Morgenmad er inkluderet
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Receptionen er åben 24 timer
  • Ekspres udtjekning
  • Sen udtjekning
  • Safety boks
  • Skopudsning maskine
  • Wi-fi

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hoteloplevelse, et skønt og behageligt sted med charme. Gode hoteller med fornemmelse for design til en overkommelig pris.