Spring til hovedindhold
Best Western logo

Sure Hotel by Best Western Dalhall

Vikingeinspireret hotel i Åmål

Velkommen til Dalsland og dette originale og charmerende hotel! Her tilbydes en god overnatningsmulighed for dig, der skal besøge den smukke by Åmål som turist eller måske stå på ski i det nærliggende Åmål Skicenter. Hotellet udmærker sig ved sin stille og rolige beliggenhed, men du bor samtidig i gåafstand fra det centrale Åmål.

Én type værelse 

På Sure Hotel by Best Western Dalhall er valget af værelse enkelt – der er nemlig kun én type værelse. Alle hotellets 23 værelser er udstyret med skrivebord, stol, bagagehylde og to enkeltsenge, som kan stilles sammen eller hver for sig.   


Café og sauna 

I hotellets hyggelige café/spisesal serveres hver dag morgenmad for hotellets gæster. Derudover har caféen en enkel menu med madtærter, sandwich, kaffe og kage samt søde sager. På hotellet kan du desuden slappe af for en stund i den varme sauna med tilhørende relaxområde.   


Åmål – Dalslands eneste by 

Dalsland har mange bymæssige bebyggelser, men Åmål er faktisk områdets eneste rigtige by. Her er et rigt kulturliv og en historie, der går helt tilbage til 1600-tallet. Kirken, som er byens ældste bevarede bygning, kan for eksempel dateres helt tilbage til 1669. Noget, der virkelig får Åmål til at skille sig ud fra andre byer, er, at der er meget få store butikskæder. I stedet består shoppingudbuddet af mange lokale butikker og unikke produkter.

Kundevurderinger: 4,0/5 (128 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Dalhall

Fågelmyrsgatan 2, 662 34 Åmål

Telefon: +46 53224740

E-mail: info@dalhall.se

Vælg værelse

Mad og drikke

photo print

Café

I hotellets café serveres ud over morgenmad et udvalg af mættende tærter, sandwich, kaffe og kage, is, søde sager og drikkevarer. Caféen kan også stå for forplejning ved busture eller kaffepauser for større grupper. Kontakt hotellet for at få mere information herom.

photo print

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med to betalende voksne, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et gebyr på 120 SEK.


Parkering

Hotellet har en stor, gratis parkeringsplads med plads til både biler, busser og lastbiler.


Andre ydelser

 • Morgenmad er inkluderet
 • Ekspres udtjekning
 • Sen udtjekning
 • Gratis parkering
 • Udendørs parkering

Møder og konference

23

Hotelværelser

1

Mødelokale

30

Bio opstilling

Hotellet har et rummeligt konferencelokale, der kan bookes til forskellige typer af møder, konferencer og andre arrangementer.

Konferencebooking

E-mail: info@dalhall.se

Telefon: +46 532 247 42

 • Konferencelokale

  Number of personsMax 30 gæster
  Area60 m2

  Et stort konferencelokale med et dejligt lysindfald fra stilrene, afrundede vinduer. I tilknytning til lokalet er der et udeareal, som er velegnet til kaffepauser, når vejret tillader det.

Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

Personlige hoteller til en overkommelig pris hvor du får et behageligt ophold og overnatning.