Spring til hovedindhold
Best Western logo

Sure Hotel by Best Western Spånga

Information

Hotellets mobilnummer: +46 (0)760 22 50 12

Prisvenligt hotel i Spånga

Hotellet til dig, der ønsker et ophold med en fremragende beliggenhed kun få minutter fra E4 og E18. Her parkerer du bilen gratis og sover godt i en bekvem seng. Fra hotellet har du gode transportmuligheder til det centrale Stockholm samt Arlanda og Bromma lufthavn – perfekt, hvis du planlægger en konference med gæster langvejs fra.

Værelser til forskellige selskaber

På Sure Hotel by Best Western Spånga er der værelser til alle slags rejsende. Værelserne har senge til mellem en og fire personer og er velegnede til både forretningsrejsende og familier. Ud over senge har værelserne skrivebord, stol, garderobe og tv.  


Morgenbuffet, bar og konferencerum

Når du overnatter på dette hotel, er der inkluderet en lækker morgenbuffet, som serveres i hotellets morgenmadslokale. Receptionen er åben døgnet rundt, og der er også en bar i lobbyen, som er åben indtil sent om aftenen. Til konferencer og møder er der tre konferencerum med plads til 60 deltagere. Hvis du ankommer i bil, er der gratis udendørsparkering, og hvis du har motorcykel, kan du trygt og gratis parkere den indendørs.  


Spångas nærområde

I Spånga kan du blandt andet besøge hyggelige caféer, gå dejlige ture langs floden og spille golf. Kun få kilometer væk finder du Barkarby indkøbscenter, hvor du blandt andet kan slentre rundt i Stockholm Quality Outlet. Ved siden af indkøbscenteret ligger Norra Igelbäckens naturreservat og søen Säbysjön for dem, der længes efter mere natur.

Kundevurderinger: 3,4/5 (172 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Spånga

Finspångsgatan 54 A, 163 53 Stockholm

Telefon: +46 8362540

E-mail: info@hotelspanga.com

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast area Sure Hotel by BW Sp nga

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


Parkering

Hotellet tilbyder gratis parkering til både biler og motorcykler.


Andre ydelser

 • Receptionen er åben 24 timer
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Konferencelokaler
 • Lounge/bar
 • Udendørs parkering

Møder og konference

52

Hotelværelser

3

Mødelokale

60

Bio opstilling

Hotellet har tre forskellige lokaler til konferencer, møder og andre arrangementer. Samtlige lokaler har projektor og lærred. De to større lokaler kan indrettes med forskellige opstillinger, og det mindre lokale har fast møblering. Frugt og anden fortæring kan bestilles.

Konferencebooking

E-mail: info@hotelspanga.com

Telefon: +46 836 25 40

 • Rioja

  Number of personsMax 60 gæster
  Area80 m2

  Rioja er hotellets største lokale. Her er der plads til 60 deltagere ved konferencer, foredrag eller andre større arrangementer.

 • Provence

  Number of personsMax 20 gæster
  Area24 m2

  Provence er et mellemstort og lyst lokale med vinduer i to retninger. Lokalet har plads til 20 deltagere i biografopstilling.

 • Bordeaux

  Number of personsMax 6 gæster
  Area12 m2

  Bordeaux er et mindre lokale med fast møblering til seks personer. Lokalet er velegnet til interviews eller mindre arbejdsgrupper.

Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

Personlige hoteller til en overkommelig pris hvor du får et behageligt ophold og overnatning.