Sure Hotel Studio by Best Western Bromma

Lejlighedshotel i Stockholm

Sure Hotel Studio by Best Western Bromma er et godt valg for dig, der planlægger et længere ophold i Stockholm og ønsker indkvartering med et hjemligt præg. Det er også velegnet til dig, der vil besøge den svenske hovedstad i nogle dage sammen med din familie eller partner. Her får du en behagelig seng, som du sover godt i, mulighed for selv at lave mad og adgang til fitnessrum.

Værelser og lejligheder med stilfuld indretning

Dette lejlighedshotel har både traditionelle hotelværelser og værelser, der er udstyret med et lille køkken med køleskab, komfur og ovn. Værelserne er flot indrettede i moderne farver og materialer. Badeværelserne er fuldt flisebelagte og udstyret med bruser og god belysning.  


Morgenmad og vaskerum

På Sure Hotel Studio by Best Western Bromma kan du enten selv sørge for morgenmad på værelset, hvis du bor på et værelse med køkken, eller tilkøbe morgenmad på hotellet. Morgenmaden serveres i hotellets loungelokale. Ligesom derhjemme har du også mulighed for selv at vaske dit tøj. Hotellets vaskerum er udstyret med både vaskemaskiner og tørretumblere.  


Tæt på både by og natur

Bromma er stedet for dig, der ikke ønsker at give afkald på noget under din rejse. Her er du tæt på såvel Stockholms indre by som flere naturreservater og søen Mälaren. Lige uden for hotellet kan du stige på bus 161 og køre til Sundbybergs centrum, hvor du skifter til lokaltoget, som kører dig til Stockholms indre by på under ti minutter. Desuden er du tæt på både Bromma lufthavn, Solvalla Travbana og indkøbscenteret Bromma Blocks med over 80 butikker. Hvis du er til mere naturnære oplevelser, kan du blandt andet besøge naturreservatet Judarskogen, som byder på åbne engarealer og søen Judarn. Naturreservatet blev etableret i 1995 som et af Stockholms første. Desuden kan du gå på opdagelse i naturreservaterne Grimsta og Kyrksjölöten, som begge har let tilgængelige stier i smuk natur.

Kundbetyg: 3,1/5 (77 omdömen)
Sure Hotel Studio by Best Western Bromma

Bällstavägen 161, 168 59 Stockholm

Telefon: +46 8 55030800

E-post: info@brommahotel.se

Välj rum

Mat & Dryck

Lounge

Morgenmad

Hvis du gerne vil have serveret morgenmad i stedet for at lave din egen, er du hjertelig velkommen i hotellets loungesal. Her kan du nyde en velsmagende og veltilberedt morgenmad mod et mindre tillæg.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med to betalende voksne, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Husdjur

Kæledyr er ikke tilladt.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet tilbyder gratis udendørs parkering.


Övriga tjänster

  • Lounge/bar
  • Wi-fi
  • Gratis parkering
Laundryroom

Vaskerum

Som gæst på Sure Hotel Studio by Best Western Bromma har du adgang til både vaskemaskine og tørretumbler i hotellets vaskerum. Det er perfekt for dig, der bor på hotellet i længere tid!

Gym

Fitnessrum

Hvis du vil holde træningen ved lige under dit ophold, kan du benytte hotellets fitnessrum med håndvægte, bænk og styrketræningsmaskine.

Möten & Konferens

Hotellet har ingen lokaler, der kan bookes til konferencer og møder, men det er muligt at arbejde eller holde uformelle møder i hotellets lounge eller lobby.

    Varför Sure Hotel Studio by Best Western?

    Behageligt og godt langtidsophold til en overkommelig pris. Comfort, afslapning og den gode standard er i fokus.