Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Lægreid Hotell

En hyggelig perle i Fjordnorge!

I centrum af Sogndal, som ligger langs Norges længste fjord, finder du det hyggelige Best Western Lægreid Hotell. I dag er det fjerde generation af familien Lægreid, der byder velkommen. Hotellet er lille og intimt, og atmosfæren er afslappet og behagelig ligesom hjemme. Værelserne er alle indrettet med rustikke og behagelige Chesterfield-møbler, restauranten serverer autentisk husmandskost, og i kælderen er der en ærkebritisk pub, Sherlock.

Værelser og mødelokaler

Hotellet har 36 rummelige og behagelige værelser af høj standard. Der er desuden to mødelokaler, som kan benyttes til selskaber og møder.  Begge mødelokaler har plads til 32 siddende deltagere.


Frokost og restaurant

Hotellet serverer god, hjemmelavet norsk mad til morgenmad, frokost og middag. Om sommeren er der udeservering på terrassen, hvor der kan nydes mad og drikke med en fantastisk udsigt over fjeldet og fjorden.


Sogndal

Sogndal er blandt andet kendt for fjeld, fjord, fodbold og fremstilling af saft og syltetøj. Sogndal ligger mellem Bergen og Oslo og er et naturligt udgangspunkt for en aktiv ferie med for eksempel gletsjervandring, fjeldture og skiture om vinteren.

Kundevurderinger: 4,3/5 (296 anmeldelser)
Best Western Lægreid Hotell

Almenningen 3, 6856 Sogndal

Telefon: +47 57628888

E-mail: post@lagreid.no

Laegreid bar

Sherlock Pub

I hotellets kælder ligger baren Sherlock, som til fulde lever op til sit navn. Det er en ærkebritisk pub med en intim stemning. Her er alt tilrettelagt for at få en sjov aften.

Vælg værelse

Mad og drikke

Laegreid restaurant breakfast

Morgenmad

Morgenmadsbuffet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Laegreid restaurant area

Restaurant

Hotellet ligger lige i smørhullet, når det gælder gode råvarer som kød, fisk og grøntsager. De lokale madtraditioner er udgangspunktet for hotellets madfilosofi. Det skal være god hjemmelavet mad, som er lavet fra bunden.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Et barn under 12 år kan bo gratis på forældrenes værelse. Ved behov kan der bestilles ekstrasenge mod et pristillæg.


Kæledyr

Dyr er ikke tilladt.


Parkering

Der er ingen parkering knyttet til hotellet, men lige ved siden af er der en kommunal parkeringsplads. Prisen er 22 NOK i timen på hverdage kl. 08.00-17.00 og lørdage kl. 08:00-15:00. Der er gratis parkering om søndagen.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmad er inkluderet
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Safety boks
 • Wi-fi

Møder og konference

Hotellet har to moderne mødelokaler med plads til 30 personer. Mødelokalerne er udstyret med audiovisuelt udstyr, projektor, tavler, flipover og overheadprojektor samt trådløst netværk.


Hotellet er også ideelt til store fester som bryllupper, konfirmationer og fødselsdage. Arrangementet skræddersys til kundens ønsker og behov.

 • Mødelokale 1

  Number of personsMax 50 gæster

  Mødelokalet er udstyret med audiovisuelt udstyr, projektor, tavler, flipover og overheadprojektor samt trådløst netværk.

 • Mødelokale 2

  Number of personsMax 50 gæster

  Mødelokalet er udstyret med audiovisuelt udstyr, projektor, tavler, flipover og overheadprojektor samt trådløst netværk.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.