icon

Best Western Plus Hotel Bakeriet

Bakeriet facade

Et charmerende og historisk hotel i hjertet af Trondheim

Hotellet ligger i den charmerende gamle bydel i Trondheim, lige ved fjorden og tæt på de mange hyggelige handelsgader. Indretningen og interiøret afspejler hotellets rige historie fra dengang, det var et bageri. De 109 velholdte værelser, gæstfriheden og den store morgenbuffet gør opholdet mindeværdigt.

Værelser og mødelokaler

Hotellet har 109 velholdte og komfortable værelser i forskellige kategorier. Hotellet har også to mødelokaler kaldet Kneipen og Loffen. Begge mødelokaler har alt nødvendigt teknisk udstyr samt vinduer med godt lysindfald.


Restaurant og bar

I hotellets spisesal, der befinder sig midt i foyeren, serveres den overdådige morgenbuffet med lokale råvarer og kvalitetsbagværk. Her får man følelsen af at sidde i en hyggelig baggård. Lokalet er lyst og luftigt med en duft af friskbagt brød, sådan som det sig hør og bør i et "bageri".  Hotellet serverer frokost og middag til grupper, der har forudbestilt, men har ingen åben restaurant. På hotellet er der en lobbybar, hvor man kan købe snacks og forfriskninger, som kan nydes enten på værelset eller i "baggården".


Trondheim 

I byen ved Nidelven er der meget at tage sig til. Trondheim har flere historiske bygninger, som man bør se, blandt andet domkirken Nidarosdomen og slotsanlægget Erkebispegården.  Byen har også andre skjulte kunsthemmeligheder, nemlig Trondheims gadekunst. Her kan man tage på sin egen kunstvandring gennem små gader og veje i centrum. Trondheim er også et madmekka for dem, der interesserer sig for gastronomi, og det er ikke uden grund, at Trøndelag blev kåret til europæisk madregion i 2022.

Kundevurderinger: 3,9/5 (1.061 anmeldelser)
Best Western Plus Hotel Bakeriet

Brattørgata 2, 7010 Trondheim

Telefon: +47 73991000

E-mail: front@hotelbakeriet.no

icon
Bakeriet details

Et af de mest moderne bagerier i Europa

Som gæst bor man på et hotel med en masse historie. Bygningen blev opført efter den anden store bybrand i Trondheims historie i 1863. Det var på dette tidspunkt, at bageriet, der blev drevet af Adolf Halseth, så dagens lys. Mere end 12.000 indbyggere i Trøndelag fik deres daglige brød herfra, og det blev på det tidspunkt anset for at være et af de mest moderne bagerier i Europa. I hotellets hyggelige morgenmadslokale finder man blandt andet den originale bageovn, som Halseth bagte både hvidt og groft brød i. Skorstenene på taget, bagespader og billeder af familien Halseth er andre minder, man finder, når man vandrer gennem hotellets gange.

Vælg værelse

Mad og drikke

Bakeriet breakfast area

Morgenmad

I hotellets spisesal, der befinder sig midt i foyeren, serveres den overdådige morgenbuffet med lokale råvarer og kvalitetsbagværk.

Morgenmadstider

Man – fre: 06.30 – 10.00 

Lør – søn: 08.00 – 11.00


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

Børn under 8 år må sove gratis i forældrenes seng. Der kan også lejes en tremmeseng for 200 NOK.


icon
Kæledyr

Kæledyr er velkomne mod et gebyr på 350 NOK. Dette gælder op til 2 dyr i 2 nætter.


icon
Parkering

Hotellet har et begrænset antal parkeringspladser, som koster 300 NOK i døgnet. Opladning af elbil er ikke muligt.


Andre ydelser

 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Sen udtjekning
 • Wi-fi
 • Parkering ved hotellet
Bakeriet gym

Andre faciliteter

– Hotellet har eget fitnessrum og sauna.

– Hvis man som gæst ønsker at vaske tøj, er der et fælles vaskerum til gæsterne.

Møder og konference

icon

117

Hotelværelser

icon

2

Mødelokale

icon

50

Bio opstilling

Hotellet har to mødelokaler kaldet Kneipen og Loffen. Begge mødelokaler har alt nødvendigt teknisk udstyr samt vinduer med godt lysindfald.

 • Bakeriet meeting room

  Kneipen

  iconMax 50 gæster
  icon68 m2

  Mødelokalet har alt nødvendigt teknisk udstyr til rådighed samt et vindue med godt lysindfald.

 • Bakeriet meeting room

  Loffen

  icon48 m2

  Mødelokalet har alt nødvendigt teknisk udstyr til rådighed samt et vindue med godt lysindfald.

icon

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.