Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hoteller i Trondheim

Har du lyst til en ferie fyldt med spændende historie og inspirerende kulturoplevelser, samtidig med at du er omgivet af smuk natur? Så tjek vores hotel i Trondheim, så du kan opleve Norges tredjestørste by med ca. 180.000 indbyggere.

Trondheim er en smuk by, der ligger ved Nidelven. Her får du et indblik i den traditionsrige historie via katedralen Nidarosdomen og den lille ø Munkholmen, som nævnes i eventyrene allerede i år 995. Dette mikses med moderne teknik og forskning takket være det velansete universitet NTNU (Norges Teknisk-naturvidenskabelige Universitet). Det gør, at byen er fuld af liv, med masser af restauranter og caféer du kan besøge, når du har lyst til lidt god mad.

Hoteller i Trondheim

I Trondheim arrangerer man endvidere Norges største kulturfestival UKA hvert andet år, og i oktober 2019 er det igen tid til at fejre. Snyd ikke dig selv for denne oplevelse, hvis du er fan af god musik, teatre og spændende kurser.

Find dit bedste hotel i Trondheim

Når du vil booke et hotel i Trondheim, har du to forskellige alternativer at vælge mellem her hos os. Hvis du bor på Best Western Hotel Bakeriet, vil du kunne nyde godt af at bo komfortabelt i et unikt miljø. Bygningen fungerede i 1800-tallet som bageri, hvilket man kan se spor af fra eksempelvis de store smukke bageovne, som er blevet bevaret. Desuden finder du fotografier og udstillinger flere steder på hotellet, hvilket giver et unikt indblik i bygningens og kvarterets historie. Hotellet ligger kun 350 meter fra banegården i Trondheim, hvilket gør det til det perfekte udgangspunkt for dig, der vil udforske alle byens seværdigheder. Værelserne er prisvenlige og passer til såvel dig, der rejser alene, som konference deltageren. Bakeriet er også et godt bud for familien, der leder efter et familie hotel, som i øvrigt er dyrevenligt, så du kan medbringe din hund mod et mindre gebyr.

Vores andet hotel i Trondheim, Aiden by Best Western Trondheim Airport, har rimelige priser, ligger centralt i Stjørdal, og kun 4 km fra Trondheim lufthavn. Stjørdal togstation ligger kun få minutter fra hotellet. To store Europaruter, E6 og E14, er i nærheden, hvilket gør hotellet til et genialt knudepunkt, hvor det er nemt at komme til og fra for både fornøjelses- og forretningsrejsende.

Book hotel i Trondheim

Næste gang du planlægger en rejse til Norges største by, så find dit hotel i Norge hos os. Vores hoteller i Trondheim ligger i bekvem afstand fra byens mange aktivitetstilbud. Tag en gåtur langs elven eller sæt dig ned på en hyggelig udendørs café og nyd omgivelserne. Her er der noget at se og lave for alle, året rundt!

Tilmeld dig gerne vores loyalitetsprogram Best Western Rewards , så du får adgang til alle de favorable tilbud.

Oplevelser i Trondheim

  • Besøg Nidarosdomen - den næststørste katedral i Norden efter Uppsala Domkirke

  • Hør mere om Trondheims marinehistorie på Søfartsmuseet

  • Shop i Solsiden

  • Gå en tur eller tag cyklen langs Nidelven

  • Kør en tur med en Sightseeing bus

  • Tag båden ud til Munkholmen og tag på kombineret picnic- og badetur

Mere hotelinspiration