Spring til hovedindhold
Best Western logo

Sure Hotel by Best Western Ole Tobias

Velkommen ombord på Sure Hotel by Best Western Ole Tobias!

Ved porten til polarcirklen og i hjertet af Mo i Rana ligger dette charmerende hotel. Den karakteristiske indretning er inspireret af Nord-Norges rige jernbanehistorie, og det gæstfri personale sørger for en uforglemmelig hoteloplevelse.

Værelser, mødelokale og sauna

Hotellet har 30 rummelige værelser, som er opkaldt efter gamle togstationer langs jernbanen. Der findes både store familieværelser, som har plads til op til 5 gæster, samt handicapvenlige værelser. I tilknytning til morgenmadslokalet har hotellet et mødelokale med plads til op til 20 gæster. Hvis du trænger til at få varmen efter en lang dag i det kolde nord, kan hotellets sauna frit benyttes.


Restaurant og bar

Hotellet tilbyder en god start på dagen med sin lækre morgenbuffet i "Spisevogna" i underetagen. Hotellet tilbyder også forplejning i forbindelse med møder. Der er desuden en lobbybutik, hvor du kan købe snacks og drikkevarer.  Lige uden for hotellets dør ligger desuden en række restauranter, som er et besøg værd.


Mo i Rana

Området omkring hotellet er værd at udforske. Oplev Saltfjellet ved polarcirklen, eller tag en tur på Svartisen, Nord-Norges største gletsjer. Du må heller ikke snyde dig selv for et besøg i Grønligrotta, som er en af Nordens mest besøgte kalkstenshuler. Der er heller ikke langt til Helgelandskysten. National Geographic har kåret Helgelandskysten til en af verdens smukkeste køreture. Hvis du er til aktiv ferie, er der mulighed for en række sjove aktiviteter som blandt andet cykling, fisketure, dykning, ridning og kajaksejlads.

Kundevurderinger: 4,1/5 (62 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Ole Tobias

Thora Meyers gt 2, 8622 Mo I Rana

Telefon: +47 75120500

E-mail: booking@ole-tobias.no

Ole Tobias restaurant area

Morgenmad i kupéen

Jernbanehistorien er et centralt element i indretningen på Sure Hotel by Best Western Ole Tobias. Hotellet er opkaldt efter Ole Tobias Olsen. Ole Tobias var en markant personlighed, der blev født i 1830 og er kendt som Nordlandsbanens far. Hotellets spisesal er opbygget som en spisevogn på et tog, og her kan du indtage din morgenmad i autentiske kupémøbler fra gamle togvogne. Mens du spiser morgenmad, kan du desuden beundre de flotte Amerikakufferter på den overliggende bagagehylde. På hotellet finder du også forskellige toggenstande. Blandt andet værktøj, der blev brugt til vedligeholdelse.

Vælg værelse

Mad og drikke

Ole Tobias restaurant area

Morgenmad

Hotellet tilbyder en god start på dagen med sin lækre morgenbuffet i "Spisevogna" i underetagen. Hotellets morgenvært laver ofte hjemmelavede kager, hjemmelavet mysli og en utroligt god æggesalat. Desuden serveres der vafler om eftermiddagen. Hotellet tilbyder også forplejning i forbindelse med møder. I lobbybutikken kan du købe snacks og drikkevarer. 


Morgenmadstider:

Man.-fre.: 07.00-09.30

Lør.-søn.: 08.00-10.30

I sommerperioden: kl. 07.00-10.00 alle dage. 


Vaffelbuffet:

Alle dage: 16.00-21.00 

Reception Desk Area

Lobbybutik

Alle dage: 07.00-23.30


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Børn på op til 2 år sover gratis i barneseng, og børn på op til 5 år sover gratis i forældrenes seng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et gebyr på mindst 200 NOK. Gebyret kan variere afhængigt af dyrenes størrelse og antal samt opholdets længde.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet har i alt 7 parkeringspladser, herunder 1 parkeringsplads til elbil (parkering af elbil er mod betaling). Parkering kan bookes på forhånd. Desuden er der 5-7 pladser tæt på hotellet, hvor du kan parkere gratis i tidsrummet 16.00-09.00 på hverdage og hele døgnet i weekenden.


Andre ydelser

 • Morgenmad er inkluderet
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Receptionen er åben 24 timer
 • Ismaskine
 • Udendørs parkering
Ole Tobias sauna

Sauna og træning

Hotellets sauna kan benyttes gratis af hotellets gæster i tidsrummet  08.00-21.00. Desuden har hotellet en aftale med Family Sports Club, som ligger 700 meter fra hotellet. Her kan hotellets gæster (op til 2 personer samtidig) træne gratis.

Møder og konference

30

Hotelværelser

1

Mødelokale

20

Bio opstilling

Hotellet har et mødelokale på 42 kvadratmeter. Udstyr som projektor, lærred, flipover, tv (HDMI), papir og kuglepenne er tilgængeligt. Der er plads til 15-20 siddende deltagere. Forplejning i forbindelse med møder tilbydes på anmodning.

 • Mødelokale

  Number of personsMax 20 gæster
  Area42 m2

  Udstyr som projektor, lærred, flipover, tv (HDMI), papir og kuglepenne er tilgængeligt. Der er plads til 15-20 siddende deltagere.

Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

Personlige hoteller til en overkommelig pris hvor du får et behageligt ophold og overnatning.