icon

Best Western Plus Oslo Airport

Lounge

På tærsklen til Oslo og 5 minutter væk fra resten af verden!

På Best Western Plus Oslo Airport vil gæsterne opleve personlig service i alle led. Hotellet har 201 værelser, 9 mødelokaler og en flot restaurant med fokus på nordisk mad lavet af lokale råvarer. Gæsterne kan nyde en kop kaffe eller en forfriskning fra baren i de indbydende fællesarealer. Hotellet har også et stort fitnessrum, som indeholder alt, hvad der kræves for at få en god træning.

Værelser og mødelokaler

Der er mulighed for både at afholde hybridmøder og streame oplæg. Hotellet kan håndtere arrangementer med alt fra 2 til 120 deltagere. Alle 9 mødelokaler ligger på samme etage og har naturligt lysindfald fra vinduer, der strækker sig fra gulv til loft. Lokalerne ligger i umiddelbar nærhed af både loungeområdet, receptionen og restauranten. Når vejret tillader det, kan aperitiffen indtages på terrassen, som er vestvendt og har skøn aftensol. Til kursus- og konferencegæster tilbyder hotellet en spændende og varieret menu, både til frokost og pausemad.


Restaurant og bar

Madkonceptet er bygget op omkring ægte madglæde, og her serveres lækre retter, som er lavet af lokale råvarer fra gårde og leverandører i den landbrugsregion, hotellet ligger i. Restauranten har plads til op til 138 siddende gæster, og terrassen kan rumme ca. 100 personer til stående aperitif. Morgenmaden indeholder alt det sunde plus det ekstra lækre, man forventer at finde på en morgenbuffet. Restauranten tilbyder en bistromenu fra sen formiddag og en fristende a la carte-menu om aftenen.


Gardermoen

Tag en tur til Trandumskogen, som byder på et smukt skovlandskab og et nationalt mindesmærke. Der er også et par interessante museer at besøge. De har naturligt nok begge at gøre med luftfart. Flysamlingen, der blot ligger et stenkast fra hotellet, er Østlandets største flymuseum og dækker den militære luftfartshistorie fra 1912 og frem til nyere tid.

Kundevurderinger: 4,1/5 (1.429 anmeldelser)
Best Western Plus Oslo Airport

Ravinevegen 11, 2060 Gardermoen

Telefon: +47 63940800

E-mail: booking@bwosloairport.com

icon
ala carte matrett

“Hotellets dygtige køkkenchef garanterer, at maden er lavet af lokale råvarer og ikke mindst en god dosis kærlighed.”

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast buffet

Morgenmad

Morgenmaden indeholder alt det sunde plus det ekstra lækre, man forventer at finde på en morgenbuffet. Hvis du ønsker frisklavet omelet, har hotellet en omeletkok, som laver din omelet på bestilling.  Til gæster med tidlig afrejse tilbyder hotellet en enklere earlybird-morgenmad fra kl. 04.00.

Ala carte ice portal

Restaurant

Madkonceptet er bygget op omkring ægte madglæde, og her serveres lækre retter, som er lavet af lokale råvarer fra gårde og leverandører i den landbrugsregion, hotellet ligger i. Restauranten har plads til op til 138 siddende gæster, og terrassen kan rumme ca. 100 personer til stående aperitif. Der tilbydes en bistromenu fra sen formiddag og en fristende a la carte-menu om aftenen.

Barception

Barception

Hotellets barception er åben døgnet rundt. Her kan du købe et udvalg af drikkevarer og snacks.


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

Et barn under 12 år kan sove gratis i forældrenes seng. Barneseng er gratis.


icon
Kæledyr

Kæledyr er hjerteligt velkomne mod et ekstra tillæg. Giv besked på forhånd, hvis du tager din hund med, så vi kan gøre værelset klar til dette.


icon
Parkering

Hotellet har over 200 parkeringspladser, både med og uden tag. Derudover har vi 12 ladestandere til elbil.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Konferencelokaler
 • Transfer til lokale attraktioner
Gym

Fitnessrum

Hotellet har et lækkert fitnessrum på 48 kvadratmeter med moderne træningsudstyr.

Møder og konference

Hotellet kan afholde kurser med alt fra 2 til 120 deltagere, hvilket er maksimumkapaciteten i det største mødelokale. Alle 9 mødelokaler ligger på samme etage i umiddelbar nærhed af reception, restaurant og loungeområde. Alle mødelokaler har naturligt lysindfald og moderne teknisk udstyr. Hotellet tilbyder en spændende menu til frokost og pausemad.

Konferencebooking

E-mail: konferanse@bwosloairport.com

Telefon: +47 63 94 08 00

 • Flesland

  iconMax 120 gæster
  icon123 m2

  Mødelokalet har whiteboard, projektor, kamera, lydsystem, håndholdt mikrofon/clipsmikrofon, kuglepenne og papir. I mødelokalet er der vinduer fra gulv til loft, hvilket giver et naturligt lysindfald.

 • Vaernes

  Værnes

  iconMax 107 gæster
  icon101 m2

  Mødelokalet har whiteboard, projektor, kamera, lydsystem, håndholdt mikrofon/clipsmikrofon, kuglepenne og papir. I mødelokalet er der vinduer fra gulv til loft, hvilket giver et naturligt lysindfald.

 • Vigra

  iconMax 43 gæster
  icon37 m2

  Mødelokalet har whiteboard, projektor, kamera, lydsystem samt kuglepenne og papir. Det har desuden vinduer fra gulv til loft, hvilket giver et naturligt lysindfald.

icon

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.