Spring til hovedindhold
Best Western logo

Saga Hotel Oslo, BW Premier Collection

En boutiqueperle, som ligger et stenkast fra Bogstadveien

Omgivet af en oase af frodige træer, lige bag kongeslottet ligger boutiquehotellet Saga Hotel, BW Premier Collection. Boutiquehotellet er perfekt til dig, der godt kan lide lidt ekstra komfort på forretningsrejsen eller ønsker at tilbringe et par romantiske dage i den norske hovedstad sammen med din udkårne. Hotellet har en intim og varm atmosfære. Når du træder ind på den lilla løber, der fører ind til den indbydende reception, bliver du mødt med varme og gæstfrihed af personalet.

Værelser

Hotellet har 50 behagelige og lækre værelser. På alle værelser er der skrivebord, stol, trådløst internet, afkølet minibar, Nespresso-maskine og tv.


Morgenmad og bar

Den indbydende og omfattende morgenbuffet serveres i hotellets underetage, hvor du kan nyde maden i dæmpet belysning i behagelige designermøbler. Morgenbuffeten indeholder et varieret udvalg af velsmagende og sunde elementer – her er alt tilrettelagt for at give dig en god start på dagen!


I Bar Eilert kan du nyde en kop kaffe om morgenen eller en forfriskning med venner eller kolleger om eftermiddagen eller aftenen.


Oslo og Frogner

Der er altid masser at tage sig til som besøgende i Oslo, uanset årstiden. Kulturlivet er rigt, og på byens forskellige scener kan du opleve alt fra klassiske teaterstykker til koncerter og standup. Derudover er Oslo kendt for sine mange fremragende museer, hvoraf disse står øverst på hotellets favoritliste:  Vigelandsmuseet, som giver et godt indblik i Vigelands tankevækkende oeuvre. Hvis du har lyst til at se mere kunst, bør turen gå videre til Henie Onstad Kunstsenter.  På Frammuseet kan du få mere at vide om polarekspeditionerne. Og på Kon-Tiki Museet kan du opleve mere eventyr. Norges mest omtalte bygning, Munch Museet, er også et "must" at besøge.

Kundevurderinger: 4,5/5 (699 anmeldelser)
Saga Hotel Oslo, BW Premier Collection

Eilerts Sundts Gate 39, 0259 Oslo

Telefon: +47 22554490

E-mail: post.oslo@sagahotels.no

Saga facade

Herskabeligt design

Delotis Design har stået for indretningen og har taget udgangspunkt i den smukke og traditionelle arkitektur fra 1890'erne, hvor bygningen blev opført. Den herskabelige stil er gennemgående på hele hotellet.

Vælg værelse

Mad og drikke

Saga breakfast buffet

Morgenmad

Morgenmadsbuffet

Den indbydende og omfattende morgenbuffet serveres i hotellets underetage. Morgenbuffeten indeholder et varieret udvalg af velsmagende og sunde elementer – her er alt tilrettelagt for at give dig en god start på dagen!


Morgenmadstider

Man.-fre.: kl.  07.00-10.00

Lør.-søn.:  kl. 08.00-11.00

Saga bar

Bar

I Bar Eilert kan du nyde en kop kaffe om morgenen eller en forfriskning med venner eller kolleger om eftermiddagen eller aftenen.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Et barn under 12 år kan sove gratis i forældrenes seng. Ved behov kan der bestilles ekstrasenge mod et gebyr på 250 NOK.


Kæledyr

Dyr er tilladt, og hotellet har særlige værelser til dette. Der er et begrænset antal dyreværelser, og du skal kontakte hotellet direkte for at booke et af disse værelser.


Parkering

Hotellet har gratis parkering, men antallet af pladser er begrænset. Hotellet kan derfor ikke garantere, at der er en ledig parkeringsplads, men gæsterne kan benytte sig af gadeparkering mod betaling, hvis hotellets egne pladser er optaget.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Morgenmad er inkluderet
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Lounge/bar
  • Receptionen er åben 24 timer
  • Gratis parkering

Hvorfor BW Premier Collection?

Eksklusive boutiquehoteller med mindst fire stjerner. Førsteklasses service og design samt udvidede faciliteter