Spring til hovedindhold
Best Western logo

Voksenåsen Hotell, BW Signature Collection

Kulturhotel med spektakulær udsigt over Oslo

På Oslos tag, på toppen af ​​Holmenkollen, ligger Voksenåsen BW Signature Collection, som ifølge hotellet har "Sveriges fineste udsigt". Hotellet var en nationalgave fra den norske regering til Sverige, som tak for humanitær hjælp under Anden Verdenskrig. Fællesarealerne er indrettet med svensk design. Hotellet er et mødested, der ånder kultur, ro og smuk natur. Der er klaver, bibliotek, udendørs pool og udendørs siddepladser med en udsigt, der tager pusten fra de fleste. Derudover kan du beundre smuk kunst og smukke skulpturer både inde og ude. Hotellet er også kendt for sine fantastiske konferencefaciliteter og sin gode mad.

Lokaler og konferencelokaler

Hotellet har 85 komfortable værelser og stilfulde værelser, hvoraf fire er tilgængelige. Der er også en suite, der har eget soveværelse og stue med sofahjørne og spisebord, samt et badeværelse med jacuzzi. Hotellet har også flere topmoderne konferencelokaler med adgang til alt nødvendigt AV-udstyr og en konferencekapacitet på op til 180 personer.


Morgenbuffet, restaurant og bar

En generøs morgenbuffet serveret ud fra kædens morgenmadskoncept, Best Breakfast. Der er også en varieret og velsmagende frokostbuffet for forudbestilte grupper. Til middag kan du nyde kokkens tre-retters à la carte menu, som er sæsonbestemt med lokale råvarer i fokus. Udeserveringen bruges både sommer og vinter, og her kan du købe lettere måltider og hotellets berømte pizza.


Voksenkollen, Holmenkollen og Oslo

Der er begge dele aktiviteter i naturen og mere byoplevelser at udforske nærområdet. Der er utallige vandreguider, du kan tage med til fods. Om vinteren kan du spænde dine ski på og udforske skisporet lige udenfor hotellets dør. I gåafstand fra hotellet finder du Rosenslottet, som giver en unik kunstoplevelse. Hvis du leder efter fart og spænding kan ziplining ned ad Holmenkollens skihop være noget for dig. Flere byoplevelser er indenfor få minutters rækkevidde med metro. Norges hovedstad byder på mange spændende kulturelle oplevelser, shopping og gode restaurantoplevelser.

Kundevurderinger: 4,0/5 (297 anmeldelser)
Voksenåsen Hotell, BW Signature Collection

Ullveien 4, 0791 Oslo

Telefon: +47 22 811500

E-mail: booking@voksenaasen.no

outdoor

"Sveriges fineste udsigt”

Hotellet var en gang en nationalgave fra den norske stat til Sverige som tak for humanitær bistand under Anden Verdenskrig. Voksenåsen ejes af den svenske stat gennem Kulturdepartementet. Fællesområderne er møbleret med svensk design og kunst, og der er også en lobbybutik med svenske produkter og varer.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast area

Morgenmad

Gæsterne fortjener en god start på dagen. Hver morgen serveres en stor morgenbuffet baseret på kædens morgenmadskoncept, Best Breakfast.

Restaurant area

Restaurant

Hotellet bryster sig af at bevare de nordiske madtraditioner. Til middag serveres køkkenchefens 3-retters a la carte-menu, som er sæsonbestemt og har fokus på lokale råvarer. Udeserveringen bruges både sommer og vinter, og her kan du købe små retter og hotellets berømte pizza.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Et barn op til 12 år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende møbler.


Kæledyr

Husdyr ej tilladt.


Parkering

2 timers gratis parkering, derefter 20 NOK per time. Maksimum 130 NOK per dag. Adgang til ladestander til elbil.


Andre ydelser

 • Receptionen er åben 24 timer
 • Morgenmad er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Parkering
Exterior

Faciliteter

- Hotellet har eget strygerum.

- I perioden fra maj til september kan gæsterne gratis benytte hotellets 14 m lange udendørsbassin. 

- Hotellet har et nyrenoveret fitnessrum. Her er der et stort udvalg af maskiner samt løbebånd, cykler, håndvægte og vægtstang. Hotellet har også en sauna.

Møder og konference

Hotellet tilbyder fleksible løsninger til møder, konferencer og seminarer med alt det nødvendige tekniske udstyr. Hotellet er også  perfekt til festligheder, uanset om I ønsker et sommer- eller vinterbryllup, en stor fest med venner og bekendte eller en mindre, intim fest.

 • Dag Hammarskjold

  Number of personsMax 100 gæster
  Area90 m2

  Et stort, lyst og luftigt mødelokale. Velegnet til alt lige fra selskaber og intimkoncerter til konferencer og møder.

 • Astrid Lindgren

  Number of personsMax 20 gæster
  Area70 m2

  Et hyggeligt mødelokale med fantastisk udsigt over hovedstaden.

 • Einar Gerhardsen

  Number of personsMax 180 gæster
  Area165 m2

  Storsalen er ideel til alt fra konferencer og workshops til koncerter og selskaber. Lokalet har egen scene og flygel.

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjernede designhoteller med et unikt indretningskoncept. Inspirerende ophold i bynære områder.