Spring til hovedindhold
Best Western logo

Sandtorgholmen Hotel, BW Signature Collection

En perle i fjordmundingen omgivet af spektakulær natur!

Ude i fjordmundingen på en lille holm i Tjelsundet ligger det historiske Sandtorgholmen Hotel, BW Signature Collection. Området, som i gamle dage var et handelssted og et vigtigt stop på den travle sejlrute, der fragtede folk og varer fra syd til nord, er i dag en af de mere sjældne hoteldestinationer. Hvad enten man vil opleve storslået natur og nordlys uden for hotelvinduet eller charmerende bygninger fra 1700-tallet, er dette stedet for de aktive, de eventyrlystne eller naturelskerne.

Værelser og fællesområder

Hotellet tilbyder komfortable værelser i forskellige kategorier og størrelser. På ejendommen ligger der flere bygninger: Brygga, Storgården, Stabburet, et træfyret vildmarksbad og en fritstående sauna med udsigt over havet. I Storgården, en schweizervilla i dragestil bygget i 1906, er der herskabeligt møblerede stuer med håndmalet tapet, rosetter og lysekroner. Der er fem suiter og to standard dobbeltværelser. I Brygga finder man restauranten, 10 hotelværelser, konferencelokaler og udeservering. Udsigten fra hotelværelserne og restauranten er spektakulær!


Frokost og restaurant

Hotellet tilbyder en stor morgenbuffet hver morgen. Restauranten på Brygga tilbyder enkle retter i løbet af dagen og husmandskost om aftenen. Her bydes hotellets gæster, de lokale i Sandtorg og forbipasserende bådturister velkommen.


Sandtorg

Man behøver ikke at rejse langt, når man bor på Sandtorgholmen. Hotellet er omgivet af smuk og vild nordnorsk natur. Det bedste er, at det er lige så smukt og vidunderligt om sommeren, som det er om vinteren. Om sommeren er området perfekt til fjeldture, fiskeri, padling, dykning eller solbadning på de hvide strande. Om vinteren er der gode betingelser for at løbe på ski, vandre med snesko eller at tage på en organiseret eller individuel nordlyssafari. Man kan tage på havfiskeri hele året, og man får altid noget på krogen her – det garanterer de lokale værter. Ønsker man et adrenalinkick, er det også muligt at dyrke ekstremsport til søs, blandt andet ribture. Hotellet samarbejder med flere aktører, der kan tilbyde de fleste af de aktiviteter, man kan ønske sig i det smukke nord.

Kundevurderinger: 4,3/5 (53 anmeldelser)
Sandtorgholmen Hotel, BW Signature Collection

Tjeldsundveien 938, 9430 Sandtorg

Telefon: +47 77028000

E-mail: sandtorg@sandtorgholmen.no

Historien om Stabburet (brudesuiten)

Fra 1750 og frem oplevede handelsstedet Sandtorg hele tre brande, og den eneste bygning, der overlevede alle brandene, var det lille røde forrådshus, Stabburet. Stabburet står stadig i al sin pragt og fungerer som hotellets brudesuite.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast

Morgenmad

Morgenmadsbuffet

Serveres i restauranten på Brygga. 


Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Sandtorgholmen Brygga restaurant

Café og restaurant

Restauranten på Brygga tilbyder enkle retter om dagen og husmandskost om aftenen. Her er det muligt at dække op til 60 personer. Omgivelserne og størrelsen egner sig derfor perfekt til større selskaber.

Sandtorgholmen conference room

Vinkjelleren

Mellem Storgården og Brygga ligger en skjult skat, Vinkjelleren, også kaldet Malagakjelleren. I gamle dage blev der opbevaret vin til 8 kirkesogne. Vinen blev importeret fra Malaga og blev lagret på egetræsfade. Vinkjelleren kan bookes til forskellige sociale arrangementer og danner unikke rammer for alle typer arrangementer. Der er plads til 30 gæster til vinsmagning og selskaber med enkel servering.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Et barn under 12 år kan sove gratis sammen med en voksen i den eksisterende seng. Der kan bestilles en ekstra seng mod et tillæg på 200 NOK pr. overnatning.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et tillæg på 400 NOK per ophold. Vær opmærksom på, at der er visse begrænsninger.


Parkering

Hotellet tilbyder gratis parkering, men kan ikke foreløbig tilbyde opladning af elbiler.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmad er inkluderet
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Receptionen er åben 24 timer
 • Wi-fi
 • Gratis parkering
 • Udendørs parkering
View

Aktiviteter

- For at tilbyde sine gæster ekstra velvære har hotellet sauna og vildmarksbad, som kan benyttes mod et tillæg.

- Hotellet tilbyder "Sandtorgholmen Aurora Base Camp", hvor personalet fortæller, hvordan nordlys opstår, og hvornår man kan forvente at se det. Derudover udpeges de steder på Sandtorgholmen, hvor man kan forvente at få gode billeder. Det er enestående, at man faktisk kan få gode nordlysoplevelser på stedet.

Møder og konference

0

Hotelværelser

1

Mødelokale

60

Bio opstilling

Konferencerummet ligger i Bryggehuset og har projektor, flipover og digital whiteboard til rådighed samt vindue med havudsigt.

Konferencebooking

E-mail: sandtorg@sandtorgholmen.no

Telefon: +47 77 02 80 00

 • Konferencerum

  Number of personsMax 60 gæster
  Area94 m2

  Konferencerummet har projektor, flipover og digital whiteboard til rådighed samt vindue med havudsigt.

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjernede designhoteller med et unikt indretningskoncept. Inspirerende ophold i bynære områder.