Spring til hovedindhold
Best Western logo

Ranten Hotel, BW Signature Collection

Charmerende højfjeldshotel i boutique-stil

På højfjeldet ved Myking ved Nesbyen ligger Ranten Hotel, BW Signature Collection – et enestående hotel, hvor du får den ultimative højfjeldshoteloplevelse. Stilrent skandinavisk design og vintagemøbler sætter rammerne for en dejlig og hjemlig atmosfære. Hotellet har indbydende fællesarealer med pejs, brætspil, bar på hemsen og 34 bekvemme værelser.

Værelser og mødelokale

Hotellet har 34 dejlige og rummelige værelser med udsigt over fjeldene. Ranten Hotel, BW Signature Collection har også et nyrenoveret mødelokale med alt teknisk udstyr, hvor der er plads til 35 personer.


Restaurant og bar

I restauranten, eller Storstua, kan man nyde en lækker morgenmad eller frokost eller en velsmagende 3-retters middag, alt sammen baseret på lokale råvarer. Vandrere eller hyttefolk i nærområdet kan også kigge ind og få friskbagte vafler, varm kakao med flødeskum eller frokost. På hemsen ligger hotellets hyggelige bar, der byder på små retter og forfriskninger. Hotellet tilbyder sine konferencegæster komplette pakker med leje af mødelokale, frokost, middag og pausemad.


Nesbyen og Nesfjellet 

Nesfjellet er en helårsdestination, og skisportsstedet ligger kun 20 minutters kørsel fra hotellet.  I vintersæsonen er der gode forhold for alpint skiløb og langrend på Nesfjellet. Hvis du foretrækker langrend, er der over 100 kilometer præparerede løjper i skoven og på det nøgne fjeld. Nesfjellet tilbyder aktiviteter året rundt. Nesfjellet Golf har nok Norges fineste fjeldbaner. Terrænet omkring hotellet er som skabt til cykling. Derudover er der utallige vandreruter i området omkring hotellet eller på det nøgne fjeld. Der er også gode fiskemuligheder i fjeldsøerne omkring Ranten og i elven.

Kundevurderinger: 4,2/5 (60 anmeldelser)
Ranten Hotel, BW Signature Collection

Øvre Ranten 5, 3540 Nesbyen

Telefon: +47 467 77040

Lounge area

Det gode liv på fjeldet

Hotellets koncept er baseret på at skabe uforglemmelige oplevelser med lokal mad, nøje udvalgte drikkevarer og en afslappet atmosfære. Et fremragende sted at fejre de store mærkedage, tage på romantisk weekendophold eller lave teambuilding med arbejdet.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast

Mad og drikke

I restauranten, eller Storstua, kan man nyde en lækker morgenmad eller frokost eller en velsmagende 3-retters middag, alt sammen baseret på lokale råvarer. På hemsen ligger hotellets hyggelige bar, der byder på små retter og forfriskninger. Hotellet tilbyder sine konferencegæster komplette pakker med leje af mødelokale, frokost, middag og pausemad.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Et barn under 12 år kan sove gratis i forældrenes seng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et gebyr.


Parkering

Hotellet har egen gratis parkering.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmad er inkluderet
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Receptionen er åben 24 timer
 • Ismaskine
 • Gratis parkering
 • Udendørs parkering

Møder og konference

0

Hotelværelser

1

Mødelokale

35

Bio opstilling

Hotellet har et mødelokale med alt teknisk udstyr, som har plads til 35 personer. Hotellet tilbyder sine konferencegæster komplette pakker med leje af mødelokale, frokost, middag og pausemad.

Konferencebooking

E-mail:

Telefon: +47 467 770 40

 • Ranten-stugu

  Number of personsMax 35 gæster

  Lyst og lækkert mødelokale med gode tekniske løsninger.

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjernede designhoteller med et unikt indretningskoncept. Inspirerende ophold i bynære områder.