Spring til hovedindhold
Best Western logo

Kinsarvik Fjordhotel, BW Signature Collection

Unik perle ved Hardangerfjorden

I charmerende Kinsarvik, hvor Hardangerfjorden og Sørfjorden mødes, ligger Kinsarvik Fjordhotel, BW Signature Collection. Hotellet kombinerer autentisk atmosfære, gode faciliteter og gæstfrihed for at skabe en mindeværdig opplevelse for gæsterne. Fra de hyggelige værelser til den lækre mad og de spektakulære omgivelser er dette sted en oase af ro og skønhed ved fjorden.

Med en historie, der strækker sig langt tilbage i tiden, har hotellet bevaret sin unikke charme, samtidig med at de tilbyder moderne faciliteter. Fra enkle og hyggelige værelser til suiter med panoramaudsigt over fjorden – dit ophold bliver skræddersyet til dine behov. Men det, der virkelig gør opholdet mindeværdigt, er personalets gæstfrihed. Fra det øjeblik gæsterne ankommer, bliver de mødt med varme smil og opmærksom service, der får gæster til at føle sig hjemme.


Restaurant

Maden på Kinsarvik Fjordhotel er en fryd for smagsløgene med friske lokale råvarer og autentiske norske retter. På Kinsarvik Reastaurant kan gæsterne nyde fisk og skaldyr, bøffer og lækre desserter i en elegant atmosfære.


Konferencer og arrangementer

Ud over at være en ideel destination for feriegæster er Kinsarvik Fjordhotel også et populært valg til bryllupper, konferencer og andre arrangementer. Med sin smukke beliggenhed og sine faciliteter tilbyder hotellet et uforglemmeligt ophold til særlige lejligheder. Der er et dedikeret personale, som altid er klar til at hjælpe med at organisere og gennemføre arrangementer til perfektion.


Ting at lave i det omkringliggende område

En bred vifte af udendørs aktiviteter, såsom vandring, cykling og sejlads, giver gæsterne mulighed for at udforske den spektakulære natur omkring hotellet. 100 meter fra hotellet ligger Mikkelparken med aktiviteter for hele familien.

Kinsarvik Fjordhotel, BW Signature Collection

Kinsarvikvegen 49, 5780 Kinsarvik

Telefon: +47 (53) 667400

Dronningstien Kinsarvik

Omgivet af spektakulær natur

Kinsarvik ligger dybt inde i Hardangerfjorden, omgivet af høje fjelde og smuk natur. Vandring i området er populært, Kinsarvik er for eksempel udgangspunktet for den smukke Dronningstien vandrerute. Udfordringen ved en stejl vandretur kan belønnes med en spektakulær udsigt over fjorden, landskabet og landsbyerne. Samt et enkelt vandfald.

Vælg værelse

Mad og drikke

Kinsarvik Fjordhotel, Best Western Signature Collection

Morgenmadsbuffet inkludert

Morgenmad er et af højdepunkterne ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotel. Morgenmaden er også meget personlig, og alle foretrækker at nyde den på deres egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Kinsarvik Fjordhotel, Best Western Signature Collection

Restaurant Kinsarvik

Restauranten serverer lækre retter lavet af friske, lokale råvarer. Gæsterne kan nyde autentisk norsk madlavning, f.eks. frisk fisk og skaldyr fra fjordene, saftige bøffer og smagfulde desserter. Åbningstider  17:00-22:00


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Et barn op til 12 år bor gratis sammen med to betalende voksne i eksisterende møbler.


Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt


Parkering

Gratis udendørs parkering.


Andre ydelser

  Møder og konference

  Hotellet har et mødelokale, der kan rumme op til 100 personer

  Konferencebooking

  E-mail: booking@kinsarvikhotel.no

  Telefon:

  • The Fjord

  Hvorfor BW Signature Collection?

  Firestjernede designhoteller med et unikt indretningskoncept. Inspirerende ophold i bynære områder.