Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Strand Hotel

Personligt hotel i smukke Visby

I en af Visbys mange charmerende brostensbelagte gader bydes du velkommen på Best Western Strand Hotel. Her overnatter du i en bygning, som er omgivet af al den historie og charme, der kendetegner byen Visby. Med sin placering midt i Visbys bykerne, tæt på havet og ringmuren, er hotellet det perfekte udgangspunkt for dit ophold på Gotland.

Dejlige værelser i et spændende miljø

Alle værelser har hver deres unikke præg og charme, da hotellet strækker sig over hele fem ejendomme. Samtlige 124 værelser og suiter har en behagelig indretning og indeholder alt, hvad du kan tænkes at behøve på såvel et privat ophold som en forretningsrejse.


Restaurant, konference og relaxafdeling

I restaurant Matsalen serveres frokost og aftensmad til både hotellets gæster og de lokale indbyggere. Her kan du nyde såvel klassiske smage som nye, spændende retter. Ud over restaurant Matsalen har hotellet tre barer, herunder en tagterrassebar, hvor der om sommeren serveres små, lette retter og drikkevarer med en fantastisk udsigt over Visby.


Hotellet har flere konferencelokaler til forskellige typer af konferencer, arrangementer og hybridmøder. Her kan I f.eks. mødes i et biblioteksmiljø eller måske i en teatersal. Ud over konferencefaciliteterne har hotellet også en dejlig relaxafdeling med sauna, koldtvandsbassin og et fitnessrum.


Visby – 700 års historie

Hvis du har besøgt Visby før, kender du sikkert allerede til byens gamle og fine historie med middelalderruiner, kirker og andre skatte. Hvis du ikke har været her før, vil du med stor sandsynlighed også forelske dig i den charmerende verdensarvsby. Visby vrimler med hyggelige caféer, restauranter, butikker og spændende seværdigheder. Derudover kan du slentre rundt i DBW's botaniske have, gå en tur langs den dejlige strandpromenade eller besøge den flotte park Almedalen, hvor den svenske version af Folkemødet, Almedalsveckan, finder sted hvert år.

Kundevurderinger: 4,3/5 (393 anmeldelser)
Best Western Strand Hotel

Strandgatan 34, 621 56 Visby

Telefon: +46 498 25 88 00

E-mail: info@strandhotel.se

Fra bryggeri til hotel

Best Western Strand Hotel holder til i historiske bygninger. I 1854 lå her et bryggeri, som levede videre indtil 1970'erne. Billedet er taget i 1974, og her ses de gamle kobberkedler, der blev brugt til at brygge øl i. På det nuværende hotel kan du stadig se detaljer fra bryggeritiden, blandt andet i den bevarede tunnel med blotlagte sten under hotellet. Desuden er mange af de originale fliser og klinker bevaret, f.eks. i gangen ned til fitnessrummet og i konferencelokalet Gillet.

Vælg værelse

Mad og drikke

Restaurant Matsalen Stand Hotel

Matsalen

Restaurant Matsalen er en a la carte-restaurant, der serverer nye, spændende udgaver af klassiske retter. Her serveres dagens frokost på hverdage, og om aftenen er serveres middag med en menu, der omfatter alt fra Matsalens burgere til moules frites og klassisk creme brulé.

Breakfast Area Strand Hotel

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Bar Strand Hotel

Matsalens bar

I restauranten er der en bar, som serverer drinks, øl og vin. Vinen opbevares i restaurantens egen vinkælder, som ligger i en gammel middelalderhvælving under jorden.

Roof top bar Exterior Strand Hotel

Tagterrassebaren

Øverst oppe, på hotellets fjerde etage, finder du en tagterrassebar, som er åben i sommermånederne. Baren kan ikke ses fra gadeplan, men når du kommer derop, har du en fantastisk udsigt over havet og hustagene i Visbys bykerne.

Reception Strand Hotel

Lobbybaren

I tilknytning til hotellets reception er der en hyggelig lobbybar. Her kan du købe et glas vin eller øl samt lette retter og snacks.  Lobbybaren er åben i tidsrummet 11-23 (der kan forekomme afvigende tider).


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt på visse værelser mod et gebyr på 200 SEK pr. ophold. Dette skal forudbestilles direkte via hotellet.


Svanen

Hotellet er miljømærket med Svanen, hvilket betyder at det opfylder ambitiøse miljøkrav.


Parkering

Parkering ved hotellet afhænger af tilgængelighed og tilbydes af Parkster. Pris pr. time 15 SEK.


Andre ydelser

  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Konferencelokaler
  • Wi-fi
  • Indendørs pool
  • Skopudsning maskine
  • Sauna
Pool Strand Hotel

Relaxafdeling

Nyd roen i hotellets relaxafdeling. Slap af i saunaen eller dampbadet, og køl derefter af med en forfriskende dukkert i koldtvandsbassinet. Entré til relaxafdelingen er inkluderet, når du bor på hotellet.

Gym Strand Hotel

Motionsrum

Hvis du kan lide at træne, har hotellet et fitnessrum, som er udstyret med løbebånd, motionscykel, crosstrainer, håndvægte, kettlebells og andre redskaber.

Møder og konference

123

Hotelværelser

9

Mødelokale

110

Bio opstilling

Best Western Strand Hotel har ni konferencelokaler midt i Visbys bykerne, som passer til forskellige behov. Her er alt fra et inspirerende biblioteksmiljø, der egner sig til en mindre gruppe, til en stor foredragssal med plads til 120 deltagere. Alle konferencelokaler er naturligvis udstyret med standardteknologi og giver mulighed for både hybridmøder og helt digitale møder.

Konferencebooking

E-mail: reservations@strandhotel.se

Telefon: +46 498 25 88 50

  • Bryggarsalen

    Number of personsMax 110 gæster
    Area120 m2

    Hotellets største konferencelokale, som egner sig til forskellige typer af arrangementer såsom foredrag, konferencer, udstillinger og bryllupsfester. Udstyr såsom teleslynge og clipsmikrofon forefindes. Lokalet er ikke handicapvenligt, da der er en trappe op.

  • Gillet

    Number of personsMax 40 gæster
    Area110 m2

    Gillet er et unikt lokale med en traditionsrig atmosfære og stemning. Lokalet er stort og egner sig til alt fra morgenmøder til udstillinger, middage og foredrag.

  • Teatern

    Number of personsMax 95 gæster
    Area90 m2

    Teatern er bygget som en foredragssal og har derfor en rigtig god akustik, der er velegnet til forskellig typer af foredrag. Med 71 faste pladser i biografopstilling og en maksimal kapacitet på 95 personer er der plads til store selskaber. Der er adgang til mikrofon og clipsmikrofon.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.