Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotel Vrigstad

Moderne indrettet konferencehotel

Best Western Hotel Vrigstad ligger midt i Småland og er blevet et naturligt mødested for både forretningsrejsende og feriegæster. Her er der en stor konferenceafdeling og en dejlig relaxafdeling, hvor den udendørs pool tiltrækker besøgende i alle aldre om sommeren.

Hotelværelserne

Hotellets værelser er velkendte og hjemlige med faciliteter såsom komfortable kontinentalsenge, gratis Wi-Fi, tv og aircondition. Du kan vælge at bo på et af de rummelige dobbeltværelser, og rejser du alene, kan du tjekke ind på et af de hyggelige enkeltværelser.


Mad og drikke

Lækker morgenmad er en vigtig del af et godt hotelophold. Hver morgen serverer Hotel Vrigstad en rigtig lækker morgenbuffet. Morgenmad er inkluderet for hotellets gæster. Om aftenen kan du nyde veltilberedte retter fra det smålandske spisekammer i hotellets restaurant Bull's Steakhouse. Der er en salgsautomat, hvor der kan købes enkle snacks og afkølede drikkevarer døgnet rundt.


Konferencer og møder

Hvis du leder efter et veldrevet konferencehotel, er du kommet til rette sted. Best Western Hotel Vrigstad har lang erfaring i at arrangere alt fra store events og banketter til forretningsmøder og tilhørende aktiviteter. Der er flere forskellige lokaler, så der er et, der passer til netop din konference.


Relaxafdeling

Du kan tilbringe mange timer i hotellets relaxafdeling, for eksempel svømme i den udendørs pool, varme dig i saunaen eller omgås venner og familie i jacuzzien. Hvis det er sommer og sol, kan du også nyde solens varmende stråler i en af liggestolene. Hvis du vil træne under dit ophold, har hotellets gæster gratis adgang til Power Athletics Gym, som ligger blot 50 meter derfra.


Ting at tage sig til i og omkring Vrigstad

Småland er utroligt smukt med sine mange søer og store skove. Uanset om du vil vandre, på sightseeing i byen eller besøge Astrid Lindgrens verden, er Best Western Hotel Vrigstad et godt udgangspunkt.

Kundevurderinger: 4,6/5 (769 anmeldelser)
Best Western Hotel Vrigstad

Kyrkogatan 2, 576 97 Vrigstad

Telefon: +46 382 575000

E-mail: info@hotelvrigstad.se

Mødested i mere end 400 år

I 1591 lod kongen af Sverige borgerne i Värnamo og Vrigstad holde marked i Vrigstad. Markedstraditionen er siden fortsat i generationer og har gjort Vrigstad til et mødested. I årenes løb har der altid været en række gæstgiverier på stedet. Best Western Hotel Vrigstad er med sin centrale beliggenhed en del af denne tradition – et sted, hvor folk kommer for at mødes og have det hyggeligt sammen både privat og i forretningsøjemed.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Area BW Hotel Vrigstad

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Pool and Outdoor Seating Area

Udeservering

På den varme årstid kan det være skønt at tage morgenmaden eller mad og drikke med ud. På hotellets store udeserveringsområde er der dejlige loungemøbler, man kan slå sig ned i.

Restaurant BW Hotel Vrigstad

Restaurant Bull's Steakhouse

På gadeplan ligger restaurant Bull's Steakhouse, der serverer mad med råvarer fra gårde rundt om i Småland. Menuen skifter med årstiderne, men tager altid udgangspunkt i det smålandske spisekammer.

Lounge BW Hotel Vrigstad

Lobbybar

I hotellets hyggelige lounge finder du lobbybaren. Det er et hyggeligt område, hvor man kan slå sig ned med noget godt i glasset og koble af en stund.


Lobbybaren følger receptionens åbningstider.

Bar BW Hotel Vrigstad

Bulls Bar

Bull's trendy bar er hyggelig og indbydende. Her kan du slå dig ned med en drink eller en øl eller få en aperitif inden maden.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et gebyr (på et begrænset antal værelser). Kontakt hotellet for at booke.


Svanen

Hotellet er miljømærket med Svanen, hvilket betyder at det opfylder ambitiøse miljøkrav.


Parkering

Gratis parkering. Der er ladestander til elbil, som betales på stedet.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Sauna
 • Fitnesscenter
 • Safety boks
 • Gratis parkering
 • Konferencelokaler
 • Festlokaler
 • Forretningscenter
 • Renseri
Restaurant BW Hotel Vrigstad

Selskabslokaler

En trappe op ligger Restaurant Småland, som er velegnet til forskellige arrangementer som konferencer og bryllupper.

Her serveres alt lige fra buffet, smørrebrød og krebsegilde til julemad og konferencemåltider.

Der tilbydes også catering med forskellige slags buffeter.

Best Western Hotel Vrigstad

Pool

I sommermånederne kan du nyde hotellets dejlige udendørs pool. I området omkring poolen kan du slikke sol i liggestolene eller tage en forfriskende dukkert. Den udendørs pool er åben i sommermånederne. Derudover er der en udendørs jacuzzi, som er glasinddækket, og som er åbent året rundt. Poolen og jacuzzien kan benyttes af alle hotellets gæster.

Sauna

Relaxafdeling

I hjertet af hoteldelen ligger den hyggelige relaxafdeling. Her er sauna, jacuzzi og udendørs pool. Jacuzzien er udendørs, men er glasinddækket, så den kan anvendes året rundt. Relaxafdelingen kan benyttes af alle hotellets gæster.

Møder og konference

54

Hotelværelser

7

Mødelokale

260

Bio opstilling

Best Western Hotel Vrigstad tilbyder arrangementer af høj kvalitet i et indbydende og hjemligt miljø. Uanset om du skal holde et møde på et par timer, lancere en ny bilmodel eller holde et stort kick-off, kan du regne med god service og en varm velkomst. Hotellet har en konferencekapacitet på op til 300 deltagere.

Konferencebooking

E-mail: info@hotelvrigstad.se

Telefon: +46 382-575000

 • Granbacken

  Number of personsMax 260 gæster

  Et større lokale til hele virksomheden, en banket eller hvorfor ikke et bryllup?

 • Lägerstenska rummet

  Number of personsMax 130 gæster

  I hotellets største lokale kan møblerne arrangeres i forskellige opstillinger.

 • Marknadsrummet

  Number of personsMax 50 gæster

  Marknadsrummet er et lyst konferencerum med mulighed for forskellige opstillinger.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.