Spring til hovedindhold
Best Western logo

Sure Hotel by Best Western Esplanade

Prisvenlig overnatning i det centrale Västerås

Velkommen til Sure Hotel by Best Western Esplanade! Her tilbydes du en prisvenlig overnatning midt i Västerås centrum, ideel for forretningsrejsende, par og familier, uanset om opholdet er kort eller langt.

Indtjekning på hotellet foregår på søsterhotellet Best Western Plus Hotel Plaza, som ligger få minutters gang derfra (350m).


Værelser, man trives i

Hotellet tilbyder hyggelige værelser, hvor man hurtigt føler sig hjemme. Der er både dobbeltværelser i forskellige størrelser og rummelige familieværelser med tekøkken og ekstra soveplads i form af en sovesofa.


Relaxafdeling og spisestue

En trappe ned fra foyeren ligger relaxafdelingen, hvor hotellets gæster har gratis adgang til både sauna og dampbad. Derudover er der skønne hvilestole og sofaer, man kan læne sig tilbage i. Hotellets spisestue har både kaffemaskine, mikrobølgeovne, service og andet, som er nødvendigt for at ordne morgenmad eller andre måltider.


Hvis du vil tilkøbe hotelmorgenmad, spise på restaurant eller en tur i spabad, er du hjerteligt velkommen hos Best Western Plus Hotel Plaza, der ligger 350 meter væk.


Aktiviteter i Västerås

I Västerås er der meget at se og opleve for både voksne og børn. For den historieinteresserede er der for eksempel Anundshög, som er et af Sveriges vigtigste fortidsminder. Derudover er den smukke Västerås Domkirke et besøg værd. Er I på udkig efter flere aktiviteter, der giver et adrenalinsus, må I ikke gå glip af badelandet Kokpunkten, som har masser af spændende vandaktiviteter for hele familien!

Kundevurderinger: 3,5/5 (275 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Esplanade

Domkyrkoesplanaden 2, Box 520, 721 09 Vasteras

Telefon: +46 21 101200

E-mail: info@esplanadevasteras.se

En funkistrappe fra 50'erne

Sure Hotel by Best Western Esplanade blev bygget i slutningen af funkisperioden i 1957 og har mange fine tidstypiske detaljer. Blandt andet er denne trappe med marmor og det typiske gelænder et smukt indslag, der vidner om bygningens historie.

Vælg værelse

Mad og drikke

matsalen

Spisestue

På Sure Hotel by Best Western Esplanade serveres der ikke morgenmad eller mad, men det er mulig at varme din egen mad i hotellets spisestue. Hvis du vil spise hotelmorgenmad, er du velkommen hos Best Western Plus Hotel Plaza, som ligger 250 meter væk. Tillæg 125 SEK/person.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et gebyr på 250 SEK pr. ophold.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet har en opvarmet garage med 18 parkeringspladser og fire udendørs parkeringspladser til 125 SEK i døgnet. Der er også kommunal parkering i området.


Andre ydelser

  • Ekspres udtjekning
  • Tilgængelige faciliteter
  • Ismaskine
Bastu

Relaxafdeling

På dette hotel har du adgang til en dejlig relaxafdeling med sofaer, hvilestole og to forskellige typer saunaer. Relaxafdelingen ligger en trappe ned fra stueplan, og der er håndklæder i omklædningsrummene.

Møder og konference

Hotellet har ingen konferencerum, men ligger tæt på både Best Western Plus Hotel Plaza og B26, som tilbyder lokaler til både små og store grupper.

Konferencebooking

E-mail: reservation@plazavasteras.se

Telefon: +46 21 – 10 10 10

    Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

    Personlige hoteller til en overkommelig pris hvor du får et behageligt ophold og overnatning.