Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotel Baltic

Fint hotel fra århundredeskiftet i Sundsvall

I en bygning fra århundredeskiftet midt i den centrale bydel Stenstan i Sundsvall bydes du velkommen til Best Western Hotel Baltic. Dette charmerende hotel har en lang og traditionsrig historie, der begyndte i slutningen af 1800-tallet. Her tilbydes moderne hotelværelser med velbevarede detaljer fra århundredeskiftet, restaurant, fitnessrum, relaxafdeling og to lokaler til møder og konferencer.

Hotelværelser og lejligheder
Best Western Hotel Baltic tilbyder bekvemme værelser med gennemtænkt indretning og charmerende detaljer. Her er der enkeltværelser, dobbeltværelser, familieværelser og en luksuriøs suite til dig, der ønsker ekstra plads eller fejrer noget særligt. Værelserne har udsigt enten mod fjorden Sundsvallsfjärden eller mod indergården. Ud over hotelværelserne er der syv lejligheder, som kan bookes til længere ophold.


Restaurant, konferencerum og relaxafdeling 

Hotellets restaurant Mamma Augustas Kök serverer klassisk hotelmorgenmad, dagens frokost og middag a la carte eller aftenens husmandsret. Derudover tilbydes brunch, afternoon tea, minglebuffet og meget mere. Til konferencer, møder og andre arrangementer har hotellet to fleksible lokaler med plads til op til 55 deltagere. Som hotelgæst har du også gratis adgang til hotellets veludstyrede fitnessrum og dejlige relaxafdeling med sauna.


Ting at tage sig til i Sundsvall
I Stenstan, som er Sundsvalls bymidte, kan du slentre rundt blandt torve, butikker, restauranter og caféer, der er omgivet af storslået arkitektur fra 1800-tallet.  Hotellet ligger kun få minutters gang fra hovedtorvet Stora Torget, som er omgivet af flere af byens mest statelige bygninger. Ud over et godt byliv byder Sundsvalls nærområde på en bred vifte af aktiviteter i naturen. Her kan du fiske, vandre, svømme, cykle, stå på ski, ro i kajak, klatre og meget mere.

Kundevurderinger: 4,5/5 (2.735 anmeldelser)
Best Western Hotel Baltic

Sjögatan 5, 852 34 Sundsvall

Telefon: +46 60 140440

E-mail: info@baltichotell.com

Et hotel af C.G. Wickberg

Best Western Hotel Baltic har en gedigen historie, som i høj grad er præget af arkitekten og skibsmægleren C.G. Wickberg, der står bag en del af hotellets fire bygninger. For ham var det vigtigt at kunne tage imod vigtige forretningsforbindelser med stil i en smuk bolig – en bolig, der i dag fungerer som hotellets statelige konferenceetage, hvor man blandt andet finder dette modelskib.

Vælg værelse

Tilbud

Tilbud 895 SEK/nat for op til to personer

Gå på opdagelse i Sundsvall. Bo på det charmerende Best Western Hotel Baltic. Nu kan du checke ind for 895 SEK/nat. Overdådig morgenmadsbuffet er med i prisen.

Brug bookingkoden

Klik på knappen og bookingkoden vises i søgefeltet:

Mad og drikke

Breakfast area BW Hotel Baltic

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Den er inkluderet i prisen, når du bor på Best Western Hotel Baltic, med undtagelse af lejligheden. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW Hotel Baltic

Mamma Augustas kök

Hotellets restaurant Mamma Augustas Kök serverer morgenmad, dagens frokost og middag a la carte. Menuen består af klassiske retter tilberedt med stor omhu af hotellets dygtige kokke. Onsdag og torsdag arrangeres særlige temaaftener i restauranten, og du kan desuden nyde en luksuriøs søndagsbrunch eller afternoon tea.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt på visse værelser mod et gebyr på 200 SEK pr. nat.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Uden for hotellet er der kommunal betalingsparkering, og et stenkast væk er der et kommunalt opvarmet parkeringsanlæg mod betaling. Der er også ladestationer til elbiler lige uden for hotellet.


Andre ydelser

 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Konferencelokaler
 • Ismaskine
 • Restaurant
 • Safety boks
 • Sauna
Relax BW Hotel Baltic

Relaxafdeling

Hvis du vil koble af en stund efter en lang dag, er du velkommen i hotellets relaxafdeling.  Her er der en sauna med tilhørende relaxområde, som har lænestole og borde, hvor du kan indtage mad og drikke mellem saunaturene. Som hotelgæst har du gratis adgang til relaxafdelingen.

Baltic Hotel GYM

Fitnessrum

I hotellets fitnessrum er der udstyr til både konditions- og styrketræning i form af løbebånd, crosstrainere, romaskiner, motionscykler, kettlebells og håndvægte. Derudover er der andre redskaber såsom bænke, elastikker, vægtbolde og TRX-stropper. Også fitnessrummet er gratis for hotellets gæster.

Møder og konference

94

Hotelværelser

2

Mødelokale

50

Bio opstilling

Hotellet har en konferenceetage med et større lokale og et grupperum. Mellem lokalerne er der en konferencelounge, som er ideel til pauser og mingling. Her kan I holde konferencer blandt smukke kakkelovne og pejse fra 1800-tallet og har alle forudsætninger for en vellykket konference.

Konferencebooking

E-mail: info@baltichotell.com

Telefon: +46 60 140 440

 • Skeppsredaren

  Number of personsMax 50 gæster
  Area50 m2

  Skeppsredaren (skibsrederen) er det større lokale med plads til 55 personer. Lokalet har en dejlig atmosfære fra århundredeskiftet og store vinduer med udsigt over Sundsvalls havn. Lokalet kan møbleres på forskellig vis alt efter behov og ønske.

 • Styrelserummet

  Number of personsMax 10 gæster
  Area15 m2

  Styrelserummet (bestyrelseslokalet) er et mindre lokale til møder og konferencer med op til ti deltagere. Lokalet har fast møblering i konferenceopstilling og et stort vindue, der lukker en masse dagslys ind.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.