Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotel Royal

Lille, men personligt hotel i Malmø

Hjerteligt velkommen til Best Western Hotel Royal – et lille hotel med dobbelt op på atmosfære og en uformel stemning. Her bor du behageligt og godt i charmerende og personligt indrettede værelser. Hotellet har en perfekt placering ud til Malmøs kanal, blot et stenkast fra alle restauranterne og barerne på det populære Lilla Torg og i gåafstand til Malmøs hovedbanegård.

Værelser og suiter

Hotellet har 50 charmerende værelser, som egner sig både til dig, der rejser alene, og til dig, der rejser med din partner eller med familien.  Ud over standard- og superior-værelserne er der en unik suite, hvor du mildest talt bor i et historisk miljø. Suiten ligger nemlig i et af de to små huse, som er bevaret fra begyndelsen af 1500-tallet, hvoraf det ene er et af Malmøs ældste bindingsværkshuse.


Morgenmad i gårdhaven

Når du bor på Best Western Hotel Royal, kan du hver morgen nyde en dejlig morgenbuffet i hotellets spisesal. Om sommeren kan du desuden tage morgenmaden med ud i hotellets gårdhave, så du kan indtage morgenkaffen ude i den lune sommerluft. I gårdhaven serveres desuden øl og andre drikkevarer.


Malmø – Sveriges tredjestørste by

I Malmø kan du underholde dig med alt fra kasinospil og natklubber til sandstrande, interessante seværdigheder, golf og meget mere. I nærheden af hotellet ligger for eksempel Malmöhus Slot, som er et af Nordens ældste bevarede renæssanceslotte. Fortsætter du et stykke længere ud mod Västra Hamnen, kan du også besøge Malmøs højeste bygning, Turning Torso. Det kan også anbefales at gå en tur i Pildammsparken, som med sine 45 hektar er Malmøs største park.

Kundevurderinger: 4,2/5 (489 anmeldelser)
Best Western Hotel Royal

Norra Vallgatan 94, 211 22 Malmö

Telefon: +46 40 6642500

E-mail: info@bwhotelroyal.se

En samling af svensk kunstglas

Når du træder ind i hotellets lobby, mødes du af en samling af svenskdesignet kunstglas fra nogle af landets førende designere. De smukke glasgenstande er fra 1920'erne og frem og er designet af blandt andre Edward Hald, Ingeborg Lundin, Simon Gate, Eva Englund, Edvin Öhrström, Sven Palmqvist og mange flere.

Vælg værelse

Mad og drikke

Buffe

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW Hotel Royal

Gårdhave

Når vejret tillader det, er du velkommen i hotellets hyggelige gårdhave. Her kan du nyde såvel morgenmaden som kolde drikke i sommervarmen.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Et barn op til 12 år bor gratis med to betalende voksne i eksisterende møbler.


Kæledyr

Husdyr er ikke tilladt.


Parkering

Hotellet har ikke egen parkering. Uden for hotellet er der mulighed for gadeparkering mod betaling døgnet rundt. Skråt over for på den anden side af gaden, cirka 150 meter fra hotellet, ligger der et kameraovervåget P-hus, som koster 250 SEK pr. døgn. Det er ikke muligt at booke plads på forhånd.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Receptionen er åben 24 timer
 • Ekspres udtjekning
 • Safety boks
 • Konferencelokaler
Sauna BW Hotel Royal

Saunaområde

Hvis du har lyst til at koble af for en stund og få varmet kroppen igennem i en sauna, er du velkommen til at benytte hotellets saunaområde.  Der pålægges et gebyr.

Møder og konference

Hotellet råder ikke over konferencelokaler, der kan bookes, men du kan sagtens holde et møde eller arbejde lidt i lobbyen eller i gårdhaven.

  Hvorfor Best Western?

  Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.