Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotell SöderH

Hyggeligt hotel i Söderhamn

Best Western Hotel SöderH har en god beliggenhed i kystbyen Söderhamn, tæt på både togstationen, centrum, motorvejen og den smukke skærgård. Hotellet har flere konferencelokaler og en dejlig spaafdeling.

Behagelige værelser

Hotellet tilbyder enkeltværelser og dobbeltværelser af flere forskellige typer samt en suite med separat soveværelse og stue. Prisen for alle værelser inkluderer gratis adgang til sauna, pool og motionsrum. Værelserne har parketgulv og lyse vægge, hvilket skaber en rolig og behagelig atmosfære.


Relaxafdeling, restaurant og bar

Ud over de behagelige værelser har hotellet en dejlig relaxafdeling med indendørs pool og sauna. Desuden er der et motionsrum. Derudover kan du nyde en god middag eller få en drink i hotellets restaurant og bar. Baren har også en enkel barmenu.


Oplev Söderhamn

I Söderhamn er der meget at se og opleve, uanset om du er til byliv eller natur. Inde i centrum er der mange hyggelige restauranter, barer, caféer og butikker. Derudover byder byen på mange kulturelle oplevelser såsom Hälsingegården Erik-Anders, som er optaget på Unescos verdensarvsliste, eller udsigtstårnet Oscarsborg. Hvis du vil tættere på naturen, har Söderhamn flere naturreservater med vandrestier samt en fantastisk skærgård med et stort antal ubeboede øer, holme og skær.

Kundevurderinger: 4,2/5 (1 130 anmeldelser)
Best Western Hotell SöderH

Montörsbacken 4, 826 40 Söderhamn

Telefon: +46 270 266 200

E-post: info@hotellsoderh.se

Best Bike Wash

Hvis du kommer til Söderhamn og Best Western Hotel SöderH på cykelferie, kan du nemt og problemfrit vedligeholde din cykel i hotellets cykelvask. Her kan du vaske, justere, pumpe og smøre din jernhest. Hvis du har din hund med på ferie, kan vandslangen også bruges til at vaske snavsede poter!

Velg rom

Mat og drikke

Resaurang

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restarang

Restaurant og bar

Hotellets restaurant serverer a la carte-middag med stor fokus på svensk husmandskost, men har også en del internationale retter. Her kan du få både forret, hovedret og dessert. Når restauranten er lukket, kan du snuppe noget fra vores barmenu og noget godt at drikke i baren.

Uteservering

Udendørs siddepladser

Når vejret tillader det om sommeren, er du velkommen til at sætte dig i hotellets udeserveringsområde. Her er behagelige loungemøbler og stole, hvor du kan slappe af med din morgenkaffe eller måske noget koldt at drikke.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 14:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kjæledyr

Hunde er tilladt mod et gebyr på 200 SEK pr. booking.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet tilbyder gratis parkering med adgang til ladestandere til elbil.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Indendørs pool
 • Sauna
 • Fitnesscenter
 • Skopudsning maskine
 • Wi-fi
 • Konferencelokaler
 • Tilgængelige faciliteter
 • Ismaskine
 • Gratis parkering
Pool

Relaxafdeling

Hotellets relaxafdeling består af en indendørs pool og en sauna.

Gym

Motionsrum

Hvis du vil træne under dit ophold, har hotellet et enkelt udstyret motionsrum, som er gratis for alle gæster at benytte. Her er konditions- og styrketræningsmaskiner, en stående boksesæk, håndvægte og andre træningsredskaber.

Møte & konferanse

85

Hotellrom

5

Møterom

70

Teater

Best Western Hotel SöderH har fem lokaler, der kan bookes til møder og konferencer. I forbindelse med en konference kan hotellet også være behjælpelig med forskellige aktiviteter og øvelser inden for teambuilding. Ved endnu større arrangementer samarbejder hotellet med en ekstern virksomhed, som har kapacitet til op til 400 deltagere.

Konferansebooking

E-post: info@hotellsoderh.se

Telefon: +46 270 26 62 00

 • Hvitgrund

  Number of personsMaks 70 gjester
  Area70 m2

  Et rummeligt lokale med flotte vinduer og glasdøre, som egner sig til konferencer og større arrangementer. Der er mulighed for at leje ekstra udstyr.

 • Prästgrundet

  Number of personsMaks 60 gjester
  Area66 m2

  Prästgrundet er noget mindre end Hvitgrund, men egner sig også til større møder og konferencer. Der er mulighed for at leje ekstra udstyr.

 • Sandskär

  Number of personsMaks 10 gjester
  Area20 m2

  Et rummeligt grupperum, hvor I kan lukke verden ude. Egner sig til f.eks. bestyrelses- eller ledergruppemøder.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.