Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotel Botnia

Naturnært hotel i Umeå

Nogle minutter fra Umeå centrum finder du Best Western Hotel Botnia. Hotellet har en charmerende beliggenhed lige ned til Ume-elven, så du kan opleve naturen fra dens bedste side både sommer og vinter. Her tilbydes blandt andet vildmarksbad, spabad, sauna og naturligvis også mulighed for at bade i den nærliggende elv.

Værelser med uforstyrret beliggenhed

Her bor du i lyse og hyggelige enkelt- eller dobbeltværelser med behagelige senge og et godt arbejdsbord. Takket være hotellets rolige beliggenhed er det nemt at slappe af og nyde stilheden ved elven. Efter behov kan der stilles en ekstra seng ind på værelset mod gebyr, og hvis du rejser med kæledyr, kan det også håndteres.


Bademuligheder, aktiviteter og konference

På Best Western Hotel Botnia er der mange forskellige bademuligheder, hvilket er ideelt til møder og konferencer. Her kan I holde møde i et kreativt miljø og samtidig styrke teamet med forskellige aktiviteter. Det er også muligt at forudbestille forskellige måltider til konferencen. Ud over den daglige morgenbuffet serverer hotellet en stor aftenbuffet i spisesalen alle hverdage.

Kundevurderinger: 4,3/5 (949 anmeldelser)
Best Western Hotel Botnia

Norra Obbolavägen 125, 904 22 Umeå

Telefon: +46 90 135490

E-mail: info@hotelbotnia.com

Dining Area Kåtan BW Hotel Botnia

En norrlandsk samehytte

Ved elven neden for hotellet kan du besøge og spise i denne hyggelige samehytte. Her samles I ved borde, der er placeret omkring et knitrende bål, så I kan nyde varmen fra ilden. I samehytten serveres lokalt producerede delikatesser fra det norrlandske spisekammer såsom mandelkartofler, enebærsauce og myseostcreme.

Vælg værelse

Mad og drikke

Frukost

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Breakfast Area BW Hotel Botnia

Aftenbuffet i spisesalen

Alle hverdagsaftener serveres en buffet i hotellets spisesal, som består af mindst tre varme retter, salat, brød, kaffe og kage.  Medlemmer af Best Western Reward får en middag mod aflevering af en værdikupon. Prisen for aftenbuffeten er ellers 165 SEK.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Prisen for et barn i alderen 0-12 år er 250 SEK. Prisen for et barn i alderen 13-18 år er 300 SEK. Prisen for barneseng er 300 SEK pr. ophold.


Kæledyr

Husdyr er tilladt mod et gebyr på 250 SEK pr. booking.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet tilbyder gratis parkering med motorvarmer, men du skal først hente en parkeringstilladelse på hotellet. Desuden er der ladestandere til elbil, som kan benyttes mod betaling via en app.


Andre ydelser

 • Tilgængelige faciliteter
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Konferencelokaler
 • Aftensmad inkluderet
 • Elbil ladestationer
 • Ekspres udtjekning
 • Gratis transfer til lufthavn
 • Wi-fi
 • Gratis parkering
 • Safety boks
 • Sauna
Steam Room

Sauna

Nede på badebroen ved elven kan du læne dig tilbage i dette smukke dampbad. Nyd udsigten ud over vandet, og snup en dukkert i søen. Om vinteren kan du tage en pause fra det varme dampbad for at rulle dig i sneen. Dampbadet kan benyttes mod betaling og skal bookes på forhånd. Inde på hotellet er der også en sauna, som er gratis at benytte for hotellets gæster.

Spa

Vildmarksbade

Ved bredden af elven er der to nedgravede vildmarksbade med plads til op til 16 personer. Her kan du sænke dig ned i det varme vand og kigge ud over elven. Badekåbe, tøfler og håndklæde er inkluderet. Når det er minusgrader, er det dejligt at sætte sig i vildmarksbadet, og så følger der også en hue med. Vildmarksbadene kan benyttes mod betaling og skal bookes på forhånd via hotellet.

Spa

Spabad

Ud over dampbadet og vildmarksbadene er der også et skønt spabad med tilhørende relaxhus. Her kan du sænke dig ned i det varme vand og kigge ud over elven. Hvis I er heldige, viser Norrland sig måske fra sin bedste side og oplyser himlen med smukt nordlys.

Møder og konference

65

Hotelværelser

3

Mødelokale

65

Bio opstilling

Hotellet har tre konferencelokaler, som har udsigt over elven, udgang til haven eller egen altan. Lokalerne egner sig til såvel konferencer som udstillinger, møder og andre typer af arrangementer.

Konferencebooking

E-mail: info@hotelbotnia.com

Telefon: +46 90 135 490

 • Sandskär

  Number of personsMax 65 gæster
  Area70 m2

  Dette lokale har vinduer ud mod elven, udgang til haven og eget toilet. Lokalet er lyst og rummeligt og egner sig til forskellige typer større møder og konferencer.

 • Tuvan

  Number of personsMax 24 gæster
  Area35 m2

  Tuvan har egen udgang til haven og lysindfald fra flere sider. Lokalet egner sig til mellemstore arrangementer.

 • Ön

  Area26 m2

  Lokalet Ön ligger en etage oppe og vender ud mod elven. Her er der egen altan, hvor I kan snuppe lidt frisk luft i pauserne.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.