icon

Vi opdaterer vor hjemmeside. Gjør din reservation på bestwestern.com hvis du får problemer.

icon

Best Western Plus Hotel Noble House

Restaurant Taverna Noble House

Filminspireret hotel midt i Malmø

Velkommen til et filminspireret miljø, hvor Miami, New York og Hongkong sætter stilen! Når du træder ind på Best Western Plus Noble House, bliver du mødt af en stemningsfuld og kreativ atmosfære i skønne farver, som leder tankerne hen på en storslået filmoptagelse.

Værelser med varme farver og stilrene detaljer

Her kan du bo på såvel hyggelige standardværelser som flotte deluxe-værelser helt oppe under tagryggen på sjette etage. Alle værelser har meget behagelige senge og er indrettet med forskellige tapetvægge, kunst og tekstiler i varme farver. Hotellet har også tre familieværelse med inspiration fra 80'er-klassikerne Breakfast Club, Top Gun og Pretty in Pink.  


Følg med både bag og foran kameraet

I stueetagen bliver du mødt af en lounge med behagelige sofaer og et farverigt atelier, som byder på mange spændende detaljer. Gå på opdagelse i rekvisitopbevaring, filmstudie og produktionslokale, der også fungerer som konferencelokaler. Der er desuden en Taverna, som vækker minder om New Yorks filmdistrikt, hvor du kan nyde sæsonbetonede retter og frem for alt pizzaer, som leder tankerne hen på Chicago. Derudover er der et lille fitnessrum i stueetagen og en varmende sauna på sjette etage.  


Central beliggenhed i Malmø

Hotellet har en fantastisk beliggenhed i Malmø, blot et stenkast fra Lilla Torg, som bugner af restauranter og barer. Her bor du tæt på kultur, natteliv, shopping og grønne områder. Hvis du ankommer med tog, er der blot ti minutters gang til hotellet fra hovedbanegården.

Kundevurderinger: 4,3/5 (2.915 anmeldelser)
Best Western Plus Hotel Noble House

Per Weijersgatan 6, 211 34 Malmö

Telefon: +46 40 6643000

E-mail: info@hotelnoblehouse.se

icon
Meeting Room Play

Gå i biografen på hotellet!

For at gøre hotellets koncept endnu mere gennemført og virkelig hylde filmen og udsmykningen er et af hotellets mødelokaler udformet som en ægte biografsal med ikoniske filmplakater på væggene. Her kan du tage vennerne med til en privat filmvisning og byde på såvel gourmetpizza som biografsnacks!

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Noble House

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Taverna Noble House

Noble House Taverna

Afslappet og dejlig restaurant, som serverer pizzaer og sæsonbetonede retter med lokale råvarer. Her kan du også smutte forbi til en fredagsøl eller nyde "cozy hours" med en tapasplatte, levende lys og afslappende loungemusik.


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


icon
Kæledyr

Kæledyr er tilladt i visse værelser mod et gebyr på 350 SEK pr. booking.


icon
Svanen

Hotellet er miljømærket med Svanen, hvilket betyder at det opfylder ambitiøse miljøkrav.


icon
Parkering

Hotellet tilbyder en privat opvarmet garage lige under hotellet mod et gebyr. Det er desværre ikke muligt at reservere plads.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Sauna
 • Safety boks
 • Forretningscenter
 • Konferencelokaler
 • Ismaskine
 • Fitnesscenter
 • Parkering ved hotellet
Gym Noble House

Lille fitnessrum og sauna

Bag et lilla neonskilt i stueetagen finder du et lille fitnessrum med løbebånd, håndvægte og andet udstyr, så du kan holde træningen ved lige under dit ophold. Når du vil slappe af efter træningen, kan du også benytte hotellets sauna, som du finder på sjette etage.

Kids corner Noble House

Legehjørne

Til hotellets yngste gæster er der et kreativt og spændende legehjørne, hvor de kan have det sjovt. Her er legetøj og andet, som børnene kan underholde sig med!

Møder og konference

icon

137

Hotelværelser

icon

3

Mødelokale

icon

65

Bio opstilling

Hotellet tilbyder tre kreative konferencelokaler med adgang til atelier og lobby i forbindelse med gruppearbejde og kaffepauser. Alle lokaler er udstyret med separat aircondition og moderne teknologi med mulighed for hybridmøder.

 • Meeting Room Act

  Act

  iconMax 65 gæster
  icon90 m2

  Act er et industriinspireret lokale med rå murstensvægge, massivt egetræsgulv og mørke stole, som giver en moderne og afslappet stemning. Fleksibel møblering og mulighed for at leje ekstra teknisk udstyr. Trådløs overførsel af billeder via Barco Clickshare.

 • Meeting Room Edit

  Edit

  iconMax 18 gæster
  icon16 m2

  Et kreativt mødelokale med farvestrålende møbler og korkvæg, som kan bruges til at fastgøre og få overblik over idéer og forslag. Bord med hjul, som nemt kan flyttes for at skabe fri gulvplads. Trådløs overførsel af billeder via Barco Clickshare samt overførsel via kabel.

 • Meeting Room Play

  Play

  iconMax 18 gæster
  icon15 m2

  I lokalet Play kan I læne jer tilbage i behagelige lænestole med praktiske sideborde til computer eller notesblok. Fleksibel møblering og mulighed for opstilling af almindelige konferenceborde. Trådløs overførsel af billeder via Barco Clickshare.

icon

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.