icon

Hotel Kung Carl, WorldHotels Crafted

Cocktailbar

Stockholms ældste hotel

På Hotel Kung Carl, WorldHotels Crafted kan du opleve Stockholm i en svunden tid. Her bliver du mødt af charmerende interiører, som er kendetegnet ved antikke møbler, imponerende tapeter og højloftede rum. Med en perfekt placering midt på Stureplan har du desuden byens førende udvalg af restauranter, shopping og natteliv lige om hjørnet.

Oplev en ægte stockholmerlejlighed

Hotellet har både moderne og ældre, gustavianske værelser, som alle er unikt indrettede, men har behagelige senge, flot interiør og gratis wi-fi som fællesnævner. De gustavianske værelser er hovedsageligt indrettet med antikviteter fra auktioner i Stockholm. Her kan du vælge mellem hyggelige enkeltværelser, luksuriøse dobbeltværelser med kakkelovn og badekar eller måske hotellets suite med egen altan, stor stue, privat sauna og badekar på løvefødder.


Bistro, brunch og bar

Når det gælder mad og drikke, har hotellet et meget generøst udvalg med inspiration fra først og fremmest den franske madkultur. For eksempel tilbydes morgenbuffet, brunch, ugens frokostret og fransk bistromiddag. Desuden er der både en vinbar og en cocktailbar, hvor du kan nyde såvel nye som klassiske smage. Hvis du er til jazz, har hotellet også en jazzklub, hvor både lovende talenter og etablerede kunstnere får lov at tage plads på scenen.


I hjertet af Stockholm

Den pulserende bydel Östermalm har alt fra restauranter fra alverdens køkkener til butikker i alle prisklasser. Her er både moderne og klassiske caféer, velbesøgte natklubber og luksuriøse torvehaller. Et klassisk indslag på netop Stureplan er det ikoniske bygningsværk Svampen – det traditionelle mødested for alle i området.

Kundevurderinger: 4,3/5 (2.348 anmeldelser)
Hotel Kung Carl, WorldHotels Crafted

Birger Jarlsgatan 21, 111 87 Stockholm

Telefon: +46 8 4635000

E-mail: info@kungcarl.se

icon

Smagfulde dråber af historien

Hotel Kung Carl, WorldHotels Crafted har lige siden 1800-tallet fremstillet sin egen punch. Dengang blev fadene lagret i kælderen under kongeslottet, og den moderne etiket er en afbildning af den originale version, som er bevaret på Spritmuseum på Djurgården i Stockholm. Kom og smag den i cocktailbaren!

Vælg værelse

Mad og drikke

Bistro La Belle Epoque Restaurant jpg

Bistro La Belle Epoque

Hotellets restaurant har en legende menu, som er inspireret af nordfranske smage, særligt fra havet. Lokalet har en hyggelig atmosfære takket være afdæmpede farver, fløjl og blomstermønster. Her kan du indtage dagens frokostret og middag a la carte på fransk manér.

Cocktailbar

Cocktailbar

Omgivet af lyserød marmor, som emmer af fransk stemning, kan du nyde forskellige typer cocktails med indslag af historiske anekdoter – flere af dem indeholder hotellets egen punch. Slå dig ned ved barens vinduesbord, og lad blikket glide ud over den glitrende stockholmske aften til tonerne af skøn musik.

A la carte breakfast

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Atrium/wine bar

Vinbar

Søger du et roligere sted, hvor du bare kan tale og slappe af efter en lang dag, har hotellet også en vinbar. Her kan du slå dig ned i en af sofaerne, slutte computeren til og afslutte arbejdsdagen over en let snack.


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


icon
Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


icon
Kæledyr

Husdyr er tilladt i visse værelser (standarddobbeltværelser) mod et gebyr på 250 SEK pr. nat.


icon
Svanen

Hotellet er miljømærket med Svanen, hvilket betyder at det opfylder ambitiøse miljøkrav.


icon
Parkering

Hotellet samarbejder med Q-park/Aimo park på Birger Jarlsgatan 51. Gå til hotellets reception for at betale og få anvisninger. Forudbestilling er ikke mulig. En ladestander er tilgængelig.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Renseri
 • Safety boks
 • Konferencelokaler
 • Wi-fi
 • Print-service tilgængelig
 • Tilgængelige faciliteter
Gym

Minigym

På hotellets sjette sal ligger et lille fitnessrum med udsigt over Stockholms tagrygge. Fitnessrummet har motionscykler, løbebånd, crosstrainer, håndvægte, pilatesbold og yogamåtte.

Møder og konference

icon

143

Hotelværelser

icon

5

Mødelokale

icon

100

Bio opstilling

Hotellets konferencelokaler er lyse og beliggende i en separat herskabslejlighed fra slutningen af 1800-tallet. Her kan I holde møde blandt stemningsfuld stuk, kakkelovne og andre elegante indslag. Ved større arrangementer er der mulighed for at åbne skydedørene mellem Stureplan, Birger Jarlsgatan og Engelbrektsplan, så der bliver ét stort lokale med plads til 100 personer i biografopstilling. Denne konfiguration kan også lejes som festsal.

Konferencebooking

E-mail: info@kungcarl.se

Telefon: +46 84 63 50 00

 • Conference & Banquet

  Kungsgatan Teams Studio

  iconMax 63 gæster
  icon47 m2

  Stort og lyst lokale med vinduer ud mod Kungsgatan. Fuldt tilpasset til hybridmøder med moderne teknologi i form af to 75"-skærme, to kameraer, bærbare mikrofoner samt Teams-software.

 • Stureplan

  Stureplan

  iconMax 35 gæster
  icon45 m2

  Et flot lokale med udsigt mod Stureplan og den ikoniske Svampen, som kan ses fra lokalets egen altan. Egen lounge, der kan fungere som foyer og samlingssted under pauserne i mødet.

 • Conference Birger Jarlsgatan Hotel Kung Carl

  Birger Jarlsgatan

  iconMax 30 gæster
  icon37 m2

  Flot lokale med en åben fornemmelse og store vinduer. Egner sig til mellemstore møder.

icon

Hvorfor World Hotels Crafted?

Hoteller som, udover en førsteklasses service, tilbyder noget unikt indenfor arkitektur, design, kunst eller musik.