Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Kom Hotel Stockholm

Et moderne hotel med et stort hjerte

På Best Western Kom Hotel Stockholm bor du centralt i Stockholms indre by og er tæt på det meste. Hotellet er en prisvenlig mulighed for dig, der ønsker at bo midt i byen på et bekvemt hotel, hvor du føler dig velkommen. Hotellet drives af en nonprofitforening og tilbyder en fantastisk oplevelse for dig som gæst og for samfundets unge.

Behagelige værelser

Hotellet tilbyder forskellige værelsestyper til forskellige behov og ønsker. Her kan du vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser og familieværelser i forskellige størrelser og udførelser. Uanset værelsestypen kan du altid forvente et værelse med alle nødvendige bekvemmeligheder. Alle værelser har gratis wi-fi, tv med Chromecast og Bluetooth-højttaler.


På hotellet

På dette svanemærkede hotel er miljø og samfundsansvar vigtigt. Derfor bliver alle konferencegæster klimakompenseret gennem Atmoz, og pengene går til et projekt i Indien, der arbejder med vindenergi.


Hvis du kan lide at træne og sætter pris på et veludstyret fitnesslokale, bliver du ikke skuffet over udvalget på dette hotel. Her finder du de fleste af de redskaber, der er nødvendige for at sikre et vellykket træningspas. Ud over fitnesslokalet har hotellet også sauna, lobbybar, morgenmadslokale og en café, som serverer lette retter og bagværk.


Stockholms indre by

Best Western Kom Hotel Stockholm ligger midt i det centrale Stockholm, ikke langt fra Drottninggatan og tæt på både Hötorget og Stureplan. Her bor du tæt på de fleste seværdigheder, aktiviteter og oplevelser i hovedstaden. Området er desuden spækket med restauranter, caféer, butikker og meget andet spændende.

Kundevurderinger: 4,1/5 (1.251 anmeldelser)
Best Western Kom Hotel Stockholm

Döbelnsgatan 17, 11140 Stockholm

Telefon: +46 8 412 23 00

E-mail: info@komhotel.se

En unik hotelejer

Best Western Kom Hotel adskiller sig fra andre hoteller, fordi det siden begyndelsen har været ejet og drevet af den almennyttige ungdomsforening KFUM Central. Alt overskud fra driften af hotellet går til foreningens arbejde for primært unge inden for idræt, kultur, lejraktiviteter, integration samt mental og fysisk sundhed.


KFUM Central ejer også Hotel Giò, BW Signature Collection.

Vælg værelse

Mad og drikke

Rose Café

Rose Café

Fra hotellet kan du tage elevatoren til Rose Café, som serverer et lækkert udvalg af traditionelle caféretter. Her serveres mættende sandwich, salater, supper og enkle varme retter. Du kan også få forskelligt bagværk samt naturligvis kaffe, te og andre drikkevarer.


I jule- og sommerferien er caféen lukket.

KomHotel Frukost

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt på visse værelser mod et gebyr på 250 SEK pr. nat. Kontakt hotellet.


Svanen

Hotellet er miljømærket med Svanen, hvilket betyder at det opfylder ambitiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet tilbyder parkering i indendørs parkeringshus (maksimal højde 190 cm) mod et gebyr på 300 SEK pr. døgn. Skal forudbestilles. Kontakt hotellet.


Andre ydelser

 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Fitnesscenter
 • Omklædning
 • Receptionen er åben 24 timer
 • Renseri
 • Sen udtjekning
 • Safety boks
 • Skopudsning maskine
 • Wi-fi
 • Forretningscenter
 • Print-service tilgængelig
 • Konferencelokaler
 • Tilgængelige faciliteter
 • Ismaskine
Gym BW Kom Hotel

Stockholms største hotelmotionsrum

På dette hotel har du adgang til hele to etager med konditionsmaskiner, styrketræningsmaskiner, håndvægte, vægtstænger, kettlebells og andet, der er nødvendigt for at sikre et vellykket træningspas.

Møder og konference

143

Hotelværelser

10

Mødelokale

100

Bio opstilling

Best Western Kom Hotel Stockholm råder over ti konferencelokaler til forskellige typer møder og arrangementer. Du kan desuden booke hotellets egen idrætshal til små og store grupper og tage en træningstime med en certificeret personlig træner.


Hver konferencegæst klimakompenseres gennem Atmoz. Pengene går til et projekt i Indien, der arbejder med solenergi.

Konferencebooking

E-mail: konferens@komhotel.se

Telefon: +468 412 23 50

 • Brunkeberg

  Number of personsMax 100 gæster
  Area88 m2

  Hotellets største konferencelokale, som har fleksibel møblering og en praktisk talerstol forrest i lokalet. Masser af dagslys takket være både almindelige vinduer og ovenlysvinduer.

 • Sture

  Number of personsMax 60 gæster
  Area60 m2

  Et stort konferencelokale med fleksibel møblering, en praktisk talerstol forrest i lokalet og adgang til konferencelounge, hvilket er praktisk i forbindelse med ankomstregistrering og pauser.

 • Birger

  Number of personsMax 60 gæster
  Area60 m2

  Et stort lokale, som giver mulighed for forskellige opstillinger og har en praktisk talerstol forrest i lokalet. Lys indretning og godt dagslysindfald.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.