Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Plus Time Hotel

En fredelig oase i Stockholm

Best Western Plus Time Hotel har en central, men meget rolig beliggenhed, hvor du kan geare ned og falde til ro efter en begivenhedsrig dag på Stockholms travle gader. Hotellets indretning er præget af smukke farver, fine mønstre og gennemtænkte detaljer, hvilket er med til at skabe en varm og indbydende atmosfære.

Harmoniske værelser
Her tilbydes lyse og friske værelser, som er smagfuldt indrettet med tekstiler i dejlige farver. For at skabe øget komfort har alle værelser gulvvarme i badeværelset, og mange af værelserne har egen fransk altan. Hotellets suite har også sin egen tagterrasse, hvor du kan slå dig ned og nyde udsigten over Stockholms hustage.


Hotellets kendetegn

Når du træder ind på hotellet, bliver du mødt af en indbydende lobby med behagelige sofaer og bløde puder, og der er hele ti meter til loftet. Her strømmer lyset ind fra flere retninger, hvilket sammen med den store loftshøjde skaber et imponerende rum. På samme etage ligger hotellets morgenmadslokale, hvor du kan nyde en stor og velsmagende morgenbuffet. En trappe ned finder du hotellets sauna og relaxafdeling, som er inkluderet i prisen og kan bookes i receptionen.


Det smukke Vasastan

I denne del af hovedstaden findes det meste af det, du måtte have lyst til at foretage dig og opleve under dit besøg i Stockholm. Her kan du gå i biografen og besøge restauranter, butikker, caféer, museer, gallerier og grønne områder. Et stenkast fra hotellet ligger for eksempel den smukke Hagaparken med søen Brunnsviken, Haga Slot og mange naturskønne vandre- og løbestier.

Kundevurderinger: 4,5/5 (1.506 anmeldelser)
Best Western Plus Time Hotel

Vanadisvägen 12, 113 46 Stockholm

Telefon: +46 854 547300

E-mail: info@timehotel.se

BEST WESTERN PLUS Time Hotel

Kunstværket i lobbyen

I hotellets lobby kan du se dette fem meter høje kunstværk, som kunstneren Ninni Ahlsell har skabt. Værket består af 60 mindre malerier med mønstre inspireret af hotelejerens mors sarier og er en hyldest til familiens indiske rødder.

Vælg værelse

Mad og drikke

Frukost

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Under hotellet ligger et parkeringsanlæg, der drives af Aimo Park. Som hotelgæst kan du købe billetter i receptionen i et bestemt tidsrum. Uden for dette tidsrum henvises til automaten i parkeringsanlægget. Kontakt hotellet for at få mere information herom.


Andre ydelser

 • Forretningscenter
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Ismaskine
 • Lounge/bar
 • Parkering ved hotellet
 • Safety boks
Relax

Sauna & relaxafdeling

En trappe ned fra lobbyen finder du hotellets relaxafdeling med sauna. Her kan du nyde en stille stund alene eller sammen med venner, familie eller kolleger. Det er muligt at booke hele afdelingen for jer selv.

Møder og konference

144

Hotelværelser

2

Mødelokale

73

Bio opstilling

Hotellet har to lokaler, som er velegnede til forskellige møder og arrangementer. Begge lokaler er udstyret med det nyeste tekniske udstyr, og der er et caféområde tæt på det større lokale.

Konferencebooking

E-mail: info@timehotel.se

Telefon: 08-545 473 00

 • Talk Room

  Number of personsMax 73 gæster
  Area75 m2

  Et fleksibelt, stort og lyst lokale, som er velegnet til konferencer, præsentationer, foredrag eller måske et dejligt morgenmadsmøde. Separat caféområde i tilslutning til lokalet.

 • Time Room

  Number of personsMax 12 gæster
  Area21 m2

  Et mindre mødelokale, som er velegnet til eksempelvis interviews, gruppearbejde eller budget- og planlægningsmøder.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.