Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotel Halland

Information

Receptionens åbningstider: man-lør 7-23, søndag 7-15. Hvis du planlægger at ankomme efter lukketid - kontakt venligst hotellet i god tid for at få hjælp.

Funkishotel i centrum af Kungsbacka

Midt i den lille by Kungsbacka ligger det hyggelige Best Western Hotel Halland. Her kan du nyde det lidt langsommere tempo, men stadig komme til Göteborg, Svenska Mässan og Liseberg på 20 minutter. Den lokale togstation ligger tværs over for hotellet. Hotellet har en velbesøgt restaurant, værelser med et strejf af 60'er-stil og en lys konferenceafdeling i stueplan.

Hotellets værelser

Tjek ind på et af hotellets 77 værelser. Vælg mellem alt fra enkeltværelser og dobbeltværelser til familieværelser. Hvert hotelværelse er udstyret med behagelige senge og Lava Invites-tv, som er en hypermoderne tv-løsning, der både indeholder internationale kanaler og naturligvis også wi-fi.  


Mad og træning

I hotellets restaurant, RUM35, kan du spise dig mæt hele dagen lang. Om morgenen serveres en stor morgenbuffet, som er inkluderet i prisen for alle hotellets gæster. Midt på dagen serveres dagens frokost, og til aften kan du vælge fra en alsidig menu.   

Som hotelgæst har du gratis adgang til et fitnesscenter i nærområdet: det veludstyrede og moderne Nordic Wellness. Hvis du foretrækker en løbetur, er der mange gode motionsruter i Kungsbacka. Desuden kan du spille både billard og dart på hotellet, hvis du har lyst til det (afgiftsbelagt).


Konference i nærheden af Göteborg

Konferencelokalerne er lyse og pæne og kan tilpasses til dine behov. Her er både grupperum til små selskaber og større lokaler med plads til op til 140 konferencegæster.   


Ting at tage sig til i Kungsbacka

Kungsbacka har blandt andet en malerisk bymidte med toppede brosten og unikke butikker. Men hvis du har hang til shopping, er der også mulighed for at gøre et kup i Hede Fashion Outlet. Hvis du skal besøge Kungsmässan, er Best Western Hotel Halland et godt udgangspunkt, da det er beliggende kun få minutters gang fra messehallen.  Hvis man kan lide at tilbringe dagen på golfbanen, er der ikke mindre end seks klubber inden for 10 minutters afstand.

Kundevurderinger: 4,3/5 (1.658 anmeldelser)
Best Western Hotel Halland

Storgatan 35, 43432 Kungsbacka

Telefon: +46 30 07 75 30

E-mail: info@hotellhalland.se

Best Western Halland Lobby Lounge

Et strejf af 60'er-stil

På Best Western Hotel Halland er hotelværelserne indrettet i nordisk funkisstil, som emmer af 60'er-stemning. Når du kigger dig omkring på hotellet, finder du tidstypisk kunst af f.eks. Andy Warhol, Keith Haring og Roy Lichtenstein på væggene både i lobbyen og i de fleste af hotellets værelser.

Vælg værelse

Mad og drikke

Best Western Halland Breakfast

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Best Western Halland Restaurant

Rum 35

I hotellets restaurant, RUM35, kan du indtage alle dagens måltider: morgenmad, frokost og aftensmad. Herfra leveres også alle måltider til konferencer og andre festligheder. Maden har inspiration fra alle verdenshjørner. Restauranten er stolt over den høje kvalitet af råvarerne, hvoraf mange er økologiske og Fairtrade-mærkede.

Best Western Halland Restaurant Bar

Bar

I restauranten er der også en hyggelig bar, hvor du kan bestille velrystede cocktails, vin, øl og alkoholfri drikkevarer.

Best Western Halland Outdoor Seating

Udendørs siddepladser

I årets varme måneder kan du slå dig ned i restaurantens hyggelige og behagelige udeserveringsområde med noget godt at spise eller drikke.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Hunde er tilladt. En hund 250 SEK pr. ophold. To hunde 400 SEK pr. ophold.


Svanen

Hotellet er miljømærket med Svanen, hvilket betyder at det opfylder ambitiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet har gratis parkering ved siden af bygningen, så længe pladser haves. Der er også to ladestandere til elbil. Parkeringstilladelse er påkrævet og kan hentes i receptionen. Hvis hotellets parkeringsplads er fyldt, er der mulighed for at parkere mod betaling flere steder i nærheden. Spørg i receptionen for at få anvist vejen.


Andre ydelser

 • Tilgængelige faciliteter
 • Bagageopbevaring
 • Forretningscenter
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Konferencelokaler
 • Ekspres udtjekning
 • Wi-fi
 • Gratis parkering
 • Sen udtjekning
 • Lounge/bar
 • Udendørs parkering
 • Print-service tilgængelig
 • Restaurant
 • Skopudsning maskine
 • Sauna
 • Receptionens åbningstider: mandag-lørdag 07.00-23.00, søndag: 07.00-15.00. Hvis du planlægger at ankomme efter lukketid - kontakt venligst hotellet i god tid for at få hjælp
Best Western Halland Sauna Relax

Sauna & relaxafdeling

I hotellets sauna kan du læne dig tilbage i varmen og komme ned i gear.

Best Western Halland Pooltable Playroom

Billard & dart

Du kan også slappe af i hotellets spillelokale, som er udstyret med billardbord og behagelige lænestole.  (Afgiftsbelagt.)

Møder og konference

77

Hotelværelser

5

Mødelokale

140

Bio opstilling

Hotellets lyse mødelokaler ligger i stueplan. Lokalerne Vallda og Sandö kan bruges som ét stort lokale eller som to lokaler opdelt med en lydisoleret foldevæg. Lokalet Gottskär kan omdannes til to små mødelokaler/grupperum. Variationsmulighederne gør, at hotellets mødelokaler er velegnede til alt lige fra små messer til møder, forestillinger, middagsselskaber eller andre events med et eller flere lokaler.

Konferencebooking

E-mail: info@hotellhalland.se

Telefon: 0300-775 30

 • Vallda

  Number of personsMax 100 gæster
  Area80 m2

  Et stort lokale, som kan rumme op til 100 personer. Perfekt til større konferencer og foredrag. Lokalet er udstyret med lydanlæg.

 • Gottskär

  Number of personsMax 40 gæster
  Area50 m2

  Gottskär egner sig til mellemstore møder. Et lyst lokale med mange vinduer.

 • Sandö

  Number of personsMax 60 gæster
  Area50 m2

  Et lyst lokale med store vinduer fra gulv til loft. Passer perfekt til mellemstore møder eller foredrag.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.