Best Western Plus Sthlm Bromma

Hyggeligt lufthavnshotel i Bromma

På dette firestjernede hotel kan gæster, som elsker design, finde en del guldkorn. Her er hyggelige hotelværelser, en populær restaurant og morgenmad inkluderet for alle gæster. Hotellet er nabo til Bromma lufthavn, har store konferencelokaler, gratis parkering og hyggelige hotelværelser.

Best Western Plus Sthlm Bromma er et moderne og hyggeligt hotel beliggende kun tre minutters gang fra Bromma lufthavn, hvilket er perfekt for dig, der skal flyve til eller fra Stockholm.


Bo på Best Western Plus Sthlm Bromma
Bo bekvemt i lyst indrettede hotelværelser med behagelige senge, hyggelig indretning og gratis wi-fi. Hotellet tilbyder også alle gæster gratis parkering i forbindelse med overnatning eller konferencer. Om morgenen serveres en stor og lækker morgenbuffet. Hotellets restaurant hedder Bistro 46 og har navn efter det år, bygningen blev opført. Her serveres mad fra tidlig morgen over frokost til sen aften. I baren kan du bestille lækre drikkevarer.

Hotellets konferenceafdeling ligger øverst i bygningen. Her får lokalerne et fint lysindfald gennem både side- og ovenlysvinduer. Hotellet har 15 lokaler i forskellige størrelser, og konferencen kan naturligvis kombineres med mad og drikke samt aktiviteter.   Best Western Plus Sthlm Bromma har et pænt og moderne fitnessrum. Fitnessrummet er gratis at benytte for alle hotellets gæster. Afslut med en dejlig tur i tørsauna.

Ting at tage sig til i Best Western Plus Sthlm Brommas nærområde  Hotellet er et perfekt udgangspunkt for dig, der besøger Stockholm, men ikke ønsker at bo i centrum. Letbanen stopper uden for hotellet, og med et enkelt skift til undergrundsbanen kan du hurtigt være i byen. I nærområdet finder du indkøbscenteret Bromma Blocks og Solvalla Travbana. Drottningholms slot og Friends Arena ligge nogle få kilometer væk.

Kundbetyg: 4,4/5 (2 796 omdömen)
Best Western Plus Sthlm Bromma

Ulvsundavägen 193, 168 67 Bromma

Telefon: +46 8 6844 8400

E-post: info@sthlmbromma.se

Sthlm Bromma Flight attendants

Då - SAS' hovedkontor

Hotellet har til huse i en fredet bygning fra 1946, som engang var SAS' hovedkontor, og det har en optimal beliggenhed helt op til lufthavnen.   Det mærker man ikke mindst i elevatoren, der er udformet som et cockpit.

Välj rum

Erbjudanden

Familieværelse 1595 SEK/familie

Bo sammen i to rum med en dør imellem (også kaldet connecting doors). Tilbuddet gælder udvalgte dage t.o.m. 31. august 2024, når du booker med koden "kanon".

Använd bokningskoden

Klicka på knappen så hamnar bokningskoden i sökrutan:

Mat & Dryck

Breakfast Area BW Plus Sthlm Bromma

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Frokost i Bistro 46

Til frokost kan du nyde velsmagende mad fra en buffet med autentisk dansk husmandskost. Buffeten byder på tre valgmuligheder, herunder en vegetarisk ret. Om torsdagen serveres altid pandekager og suppe. Dertil er der altid salatbuffet, friskbagt økologisk brød og kaffe. Om fredagen forkæles der desuden med en lækker dessert.

Bistro 46

Middag i Bistro 46

Bistro 46's ambition er at tilbyde en menu, som har et højt niveau, følger årstiderne og har fokus på råvarerne. Restauranten arbejder ikke med halvfabrikata – fond, bouillon og mayonnaise laves alle fra bunden.

Bar BW Plus Sthlm Bromma

Bar

Baren ligger i tilknytning til restauranten og er det perfekte sted at mødes med kolleger og venner. Spørg gerne efter aftenens drink. Der er også en enkel barmenu.

outdoor seeting

Udeservering

I tilknytning til restaurant og bar ligger hotellets hyggelige udeserveringsområde.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Et barn på op til 8 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng. Barneseng kan fås på anmodning, men der er ikke mulighed for andre typer ekstrasenge.


Husdjur

Husdyr er tilladt, men skal registreres ved booking. Katte i bestemte standard værelser, engangsbeløb på 350 SEK. Hunde i bestemte standard værelser, engangsbeløb på 250 SEK (maks. 1 hund pr. værelse).


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Gratis udendørs parkering. Der er også mulighed for busparkering. Parkering skal registreres i receptionen for at undgå bøder. Der findes otte ladestandere til elbil. Du kan oplade op til 22 kW pr. time, som betales via appen Pair – Recharge.


Övriga tjänster

 • Receptionen er åben 24 timer
 • Forretningscenter
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Konferencelokaler
 • Renseri
 • Ekspres udtjekning
 • Gratis parkering
 • Ismaskine
 • Omklædning
 • Lounge/bar
 • Print-service tilgængelig
 • Restaurant
 • Safety boks
 • Skopudsning maskine
 • Sauna
Gym BW Plus Sthlm Bromma

Fitnessrum og sauna

Hotellets gæster kan frit benytte fitnessrummet med maskiner fra Life Fitness. Det har tre løbebånd, to crosstrainere og to cykler, som alle har funktioner, der gør, at du kan holde styr på pulsen (pulsbånd kan lånes i receptionen). Derudover er der styrkemaskiner, kettlebells, foam rollers og håndvægte samt plads til øvelser på måtte. Ved siden af fitnessrummet er der desuden en dejlig sauna.

Bikes SthlmBromma

Lån af cykler

Hotellet har flotte cykler fra Stålhästen, som hotellets gæster kan låne i receptionen. Der kan selvfølgelig også lånes cykelhjelme.

Kid s playroom BW Plus Sthlm Bromma

Legerum

For de mindste gæster er der et dejligt legerum at boltre sig i. Klatrevæg, sækkestole, bøger, legetøj og meget mere. Udover alt det sjove i legerummet kan man også låne et brætspil i receptionen.

Möten & Konferens

202

Hotellrum

15

Mötesrum

180

Biosittning

Hotellet har en stor konferenceafdeling øverst i bygningen. Her er 15 konferencelokaler, fra små mødelokaler til store lokaler med plads til op til 180 deltagere. Alle konferencelokaler er udstyret med den nyeste præsentationsteknologi og har adgang til forfriskende drikkevarer, frugt og søde sager. Hotellet hjælper dig med at skræddersy mødedagen ud fra dine ønsker og kan også arrangere konferenceaktiviteter som f.eks. vinsmagning, escape room, femkamp, musikquiz, yoga eller et besøg på Solvalla.

Konferensbokning

E-post: bokning@sthlmbromma.se

Telefon: +468-684 48 410

 • Boeing

  Number of personsMax 180 gäster
  Area235 m2

  Hotellets største lokale har et dejligt lysindfald fra ovenlys- og sidevinduer og er fuldt udstyret med den nyeste teknologi. Lokalet har også tv-skærme på sidevæggene, så publikum længere tilbage i lokalet kan følge med i præsentationen på bedst mulig måde. Boeing kan også bruges til større middage, receptioner og events.

 • Falcon

  Number of personsMax 40 gäster
  Area51 m2

  Hotellets næststørste sal har fleksibel møblering. Den er, ligesom de øvrige konferencelokaler, udstyret med den nyeste teknologi samt aircondition tilpasset til lokalets størrelse. Der er adgang til ny tv-/LCD-skærm til Teams-mødeteknologi. Falcon har udsigt mod villaerne i Mariehäll.

 • Fokker

  Number of personsMax 30 gäster
  Area47 m2

  En konferencesal med udsigt mod lufthavnen. Vinduerne er forstærkede, så I kan se flyene lette og lande uden at blive forstyrret af lyden. Der er adgang til ny tv-/LCD-skærm til Teams-mødeteknologi.

Varför Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.