Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Plus Park Airport Hotel

Familieejet hotel ved Arlanda Lufthavn

Velkommen til Best Western Plus Park Airport Hotel – et indbydende og familieejet hotel, som ligger lige ved siden af Arlanda Lufthavn. Hvis du skal ud og rejse, kan du få en smidig start eller en rolig afslutning på turen. Takket være beliggenheden tæt på lufthavnen er det også det perfekte hotel til internationale konferencer og møder.

Hyggelige og indbydende værelser

Hotellet tilbyder 124 værelser i forskellige kategorier til alle slags rejsende – turister, par, børnefamilier, konferencedeltagere og forretningsrejsende. Værelserne har en hyggelig og varm stemning med tekstiler i en forfriskende lilla farve.


Restaurant og konferencelokaler

Best Western Plus Park Airport Hotel lægger stort fokus på mad og drikke og er især glad for det franske køkken. Hotellets restaurant serverer middag a la carte. Større grupper og konferencedeltagere kan også bestille frokost. Her kan du også spise morgenmad tidligt – allerede fra kl. 04.00. I loungen kan du desuden læne dig tilbage foran den knitrende pejs med en god bog og noget godt i glasset. Loungen er også et godt sted at arbejde, da hvert bord har egen stikkontakt.


Til konferencer og møder kan hotellet tilbyde fem veludstyrede og fleksible lokaler med en kapacitet på op til 125 deltagere. På grund af beliggenheden ved Arlanda og den gratis shuttlebus, som hotellet tilbyder, er dette et fremragende sted til konferencer med deltagere, der flyver ind fra andre dele af landet eller verden.


Gratis shuttlebus

På dette hotel tilbydes alle hotel- og konferencegæster gratis transfer til og fra Arlanda Lufthavn – døgnet rundt. Bussen kører mellem hotellets indgang og holdeplads 16 ved terminal 4 og holdeplads 7 og 8 ved terminal 2 og 3. Bussen afgår hver hele og halve time undtagen kl. 23.45 – 04.00, hvor man skal kontakte hotellets reception vedrørende afhentning.  


Arlanda – 30 minutter fra Stockholm city

At bo ved Arlanda Lufthavn er ikke kun bekvemt for flyrejsende, men også for dig, der skal besøge Stockholm. Du kan nemt komme ind til city på bare 18 minutter med toget Arlanda Express. I bil tager det cirka en halv time.


I nærheden af lufthavnen er der en hel del golfbaner og andre naturnære aktiviteter.

Kundevurderinger: 4,3/5 (1.792 anmeldelser)
Best Western Plus Park Airport Hotel

Bristagatan 16, 190 60 Arlandastad

Telefon: +46 859111100

E-mail: info@parkairporthotel.se

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast BW Plus Park Airport Hotel

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW Plus Park Airport Hotel

Restaurant

Hotellets restaurant serverer middag med svenske og franske smagsoplevelser samt velvalgte drinks. Råvarerne er i høj grad lokale og økologiske. Konferencedeltagere og større grupper kan desuden forudbestille frokost.

Bar BW Plus Park Airport Hotel

Bar

Hvis du har lyst til en drink, et glas vin, en øl eller noget alkoholfrit, der slukker tørsten, er du velkommen i hotellets bar, der ligger i loungen. Her er der en stemningsfuld pejs og behagelige loungemøbler, hvor du kan koble af.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


Svanen

Hotellet er miljømærket med Svanen, hvilket betyder at det opfylder ambitiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet tilbyder gratis parkering for sine gæster og langtidsparkering for 395 SEK om ugen. Gratis shuttlebus til og fra Arlanda Lufthavn.


Andre ydelser

 • Receptionen er åben 24 timer
 • Forretningscenter
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Renseri
 • Wi-fi
 • Gratis parkering
 • Ismaskine
 • Sen udtjekning
 • Lounge/bar
 • Udendørs parkering
 • Restaurant
 • Skopudsning maskine
Gym BW Plus Park Airport Hotel

Fitnessrum

I forbindelse med en flyvetur kan det være særligt dejligt at få trænet. Derfor tilbyder Best Western Plus Park Airport Hotel et veludstyret fitnessrum, som er åbent døgnet rundt for hotellets gæster. Fitnessrummet har konditions- og styrketræningsmaskiner fra Träningsspecialisten.

Møder og konference

124

Hotelværelser

5

Mødelokale

125

Bio opstilling

Hotellet tilbyder fem fleksible lokaler til møder og konferencer, hvoraf det største ligger i gåafstand fra hotellets hovedbygning. Takket være nærheden til Arlanda og gratis transport til og fra lufthavnen er det meget nemt at holde internationale konferencer på Best Western Plus Park Airport Hotel.

Konferencebooking

E-mail: info@parkairporthotel.se

Telefon: +46 8 591 111 00

 • Stora oktagonen

  Number of personsMax 125 gæster

  Et rummeligt og lyst lokale til store konferencer og møder med mange deltagere. Det er også muligt at benytte overheadprojektor.

 • Gamla Stan

  Number of personsMax 56 gæster

  Gamla Stan er et fleksibelt lokale, der egner sig til mellemstore møder og konferencer. Det er også muligt at benytte overheadprojektor.

 • Skeppsbron

  Number of personsMax 40 gæster

  Skeppsbron er velegnet til møder og konferencer med 20-40 personer. Det er også muligt at benytte overheadprojektor.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.