Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Malmö Arena Hotel

Forretnings- og eventhotel i Malmø, som ligger tæt på alt

Malmö Arena Hotel er et familieejet og farverigt destinationshotel med en fremragende beliggenhed i Malmø-bydelen Hyllie, kun 12 minutter fra Københavns Lufthavn. Med sine 395 værelser er det Malmøs næststørste hotel. Her kan du nyde en god nats søvn, køkkenets autentiske madhåndværk og en enestående udsigt fra Skybaren.

Lyse og hyggelige værelser
Best Western Malmö Arena Hotel er et af Malmøs største hoteller med 395 værelser fordelt på 16 etager. Hotellets elegante værelser har høj komfort, stort lysindfald og behagelige senge, uanset hvilken værelseskategori du booker. I de værelser, som ligger på bygningens øverste etager, vågner du op til en fantastisk udsigt, men også på de øvrige etager er der en behagelig udsigt.   


Restaurant, skybar og konference

Når det gælder mad og drikke, har hotellet to restauranter, bar og skybar. På Nilssons Restaurang & Bar serveres både frokost og aftensmad. Desuden tilbyder skybaren Skybar @ Malmö Arena Hotel på sekstende etage ikke blot gode drinks, men også pizza og enkle småretter. Til konferencer og møder har hotellet fleksible lokaler med plads til op til 360 personer. Desuden er det muligt at afholde arrangementer med op mod 12.000 deltagere i direkte tilknytning til Malmö Arena.


Oplev Malmø og København

Best Western Malmö Arena Hotel ligger i Hyllie, som er Malmøs mest bæredygtige bydel. Desuden er det et af Sveriges og Nordens mest ekspansive og dynamiske møde- og eventområder. Her bliver du en del af den internationale stemning og kan gå på opdagelse i de spændende kvarterer. Tværs over for hotellet finder du et af regionens største indkøbscentre ved navn Emporia, som har 150 forskellige butikker, caféer og restauranter. Desuden har indkøbscenteret en stor park på taget, som absolut er et besøg værd.  


Hvis du vil besøge det centrale Malmø, ligger der en togstation 300 meter fra hotellet, hvorfra du kan komme med et tog ind til centrum på kun tre minutter. I Malmø er der masser af ting at se og opleve såsom restauranter, torvehal, museer og butikker – og faktisk er der endda en fantastisk strandpromenade med sandstrand, hvis du får lyst til en strandtur. Fra samme togstation kan du også tage toget til Københavns Lufthavn på 12 minutter og til det centrale København på kun 25 minutter. Hotellet har altså en perfekt beliggenhed for dig, der vil forkæle dig selv med en shopping- eller byweekend.

Kundevurderinger: 4,2/5 (4.258 anmeldelser)
Best Western Malmö Arena Hotel

Hyllie Boulevard 12, 215 32 Malmø

Telefon: +46 40 642 04 00

E-mail: info@malmoarenahotel.com

Skybaren

Malmøs største skybar

På øverste etage i Best Western Malmö Arena Hotel bydes du velkommen til Malmøs største skybar med 360 graders udsigt over Øresund og Malmø. Skybaren ligger 85 meter over havet og er en storfavorit blandt malmøboer i alle aldre. Her får du en indbydende atmosfære, magiske solnedgange, sprøde pizzaer og kreative drinks!

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Malmo Arena

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Nilssons Restaurang och bar Malmo Arena

Nilssons Restaurang & Bar

På hotellet finder du Nilssons Restaurang & Bar, hvor I kan forkæle jer selv med en dejlig frokost eller middag. Her er de nordiske og lokale råvarer i fokus. Kokkene byder på spændende smagskombinationer med påvirkninger fra hele verden. Her er der altid mulighed for at få en børnemenu eller en halv portion til de yngste. Nyd rigtig god mad på en enkel måde.

Pizza Skybaren

Skybar @ Malmö Arena Hotel

I hotellets skybar kan du nyde lækre drinks, nøje udvalgte vine eller en iskold øl sammen med en sprød pizza og en række velkomponerede småretter. Kom op på sekstende etage, og nyd den enestående udsigt over Øresundsbroen og Malmø!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et gebyr på 250 SEK pr. ophold.


ISO

Hotellet er miljømærket med ISO 14001, en international certificering med højtstillede miljøkrav.


Parkering

Til gæster, som kommer i bil, tilbydes parkering i parkeringshus eller på parkeringsplads fra 225 SEK pr. nat på eller i nærheden af hotellet. I Malmö Arena Towers' parkeringshus er der ladestandere til elbil, som kan benyttes via Eway-ladekort eller Parksters app (zonekode 80906, vælg udtag på rullelisten).


Andre ydelser

 • Receptionen er åben 24 timer
 • Tilgængelige faciliteter
 • Accessible parking
 • Festlokaler
 • Børneaktiviteter
 • Renseri
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Konferencelokaler
 • Fitnesscenter
 • Ekspres udtjekning
 • Wi-fi
 • Lounge/bar
 • Parkering ved hotellet
 • Udendørs parkering
 • Restaurant
 • Sauna

Træning og sauna

Det indendørs fitnessrum har løbebånd og andet udstyr, som hjælper dig med at holde din træning ved lige. Hvis du vil slappe af efter træningen, er du velkommen til at benytte hotellets sauna. Hvis du vil kombinere indendørs træning med frisk luft, er der gode motionsstier i nærområdet, og den hyggelige Hyllievångsparken er også velegnet til gåture. Fem hundrede meter fra hotellet ligger desuden den moderne svømmehal Hylliebadet, hvis du får lyst til en svømmetur.

Childrens playroom Malmo Arena

Legerum til børnene

Til hotellets yngste gæster er der et hyggeligt og kreativt legerum, som er indrettet af legelandet Funnys Äventyr og giver en lille smagsprøve på Funnys verden. I dette legerum, som pirrer fantasien, kan børnene tegne, lege, læse og lave kreative aktiviteter.

Møder og konference

Best Western Malmö Arena Hotel har en exceptionelt god beliggenhed til konferencer og møder, uanset om du ankommer med fly, tog, bus, bil eller på cykel. Hotellet har lyse og moderne konferencelokaler med farverig indretning, en høj grad af fleksibilitet og god akustik. Takket være den direkte tilknytning til Malmö Arena kan hotellet desuden tilbyde lokaler til meget store begivenheder såsom messer, kongresser og produktpræsentationer med op mod 12.000 deltagere eller middage for 3.200 siddende gæster.

Konferencebooking

E-mail: meeting@malmoarenahotel.com

Telefon: +4640 642 04 70

 • Terrassen 1–6

  Number of personsMax 360 gæster
  Area385 m2

  Terrassen er hotellets største lokale. Her kan du for eksempel afholde konference, udstilling, minimesse, kursus eller festmiddag. Arealet er meget fleksibelt og kan også opdeles i seks mindre lokaler på 55 kvadratmeter eller derover.

 • Skybar 1

  Number of personsMax 100 gæster
  Area108 m2

  Skybaren er det perfekte lokale til receptioner, foredrag og netværksarrangementer, som kombineres med mad og drikke. Her er I omgivet af store panoramavinduer og en mageløs udsigt, som med garanti sætter den rigtige stemning. Det er et inspirerende mødested med fast møblering. Ved siddende arrangementer anbefales maks. 40 personer, og ved stående receptioner er der plads til op til 100 personer.

 • Skybar 2

  Number of personsMax 50 gæster
  Area50 m2

  Skybarens indre del er perfekt til foredrag og netværksarrangementer i private rammer. Her er I omgivet af store panoramavinduer og en mageløs udsigt, som med garanti sætter den rigtige stemning. Ved siddende arrangementer anbefales maks. 20 personer og ved stående receptioner maks. 50 personer.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.