icon

Vi opdaterer vor hjemmeside. Gjør din reservation på bestwestern.com hvis du får problemer.

icon

V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection

Boutiquehotel i hjertet af Helsingborg

Midt i byens mylder og liv finder du V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection – et hotel for dig, der sætter pris på design, behagelige værelser, afslappet socialt samvær og ikke mindst god mad og drikke. Her er det ikke svært at trives!

En blanding af antikke og moderne møbler 

Alle hotellets værelser har et unikt design og en unik farvesætning med en skøn blanding af klassisk og nyt. Her kan du vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser i forskellige størrelser eller en mere rummelig suite, som faktisk er Helsingborgs største. Hvis du ønsker et endnu mere prisvenligt alternativ, er der tre dobbeltværelser i kælderetagen, som har lidt mindre vinduer, men samme flotte indretning og bekvemmeligheder som de øvrige værelser.   


Fransk bistro og konceptaftener 

På V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection kan du nyde franskinspireret mad sammen med en nøje udvalgt vin. I bistroen mødes både hotellets gæster og de lokale indbyggere til en lang weekendmorgenmad, en drink efter arbejde eller for at fejre noget særligt med en god middag. Desuden tilbydes forskellige koncepter såsom Muslingetorsdag og Saturday Bubbles. 


Turist i Helsingborg 

Et stenkast fra hotellet ligger Sveriges ældste gågade, Kullagatan, hvor du kan besøge både små lokale butikker og kendte kæder. Helsingborg har også flere populære turistattraktioner såsom "Kärnan" – et mere end 700 år gammelt tårn, som engang var byens fæstning. Dertil kommer et antal museer, historiske slotte, frodige haver, strande og smukke torve. Takket være den nære beliggenhed til Danmark kan du også snuppe en dagsudflugt til Helsingør ved at tage færgen over sundet.

Kundevurderinger: 4,4/5 (678 anmeldelser)
V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection

Fågelsångsgatan 1, 252 20 Helsingborg

Telefon: +46 42144420

E-mail: info@vhotel.se

icon
Reception V Hotel

Betydningen af bogstavet V

Hotellet har en lang og traditionsrig historie, som går helt tilbage til 1850. Den nuværende hotelbygning blev opført i 1929, og hotellet hed på det tidspunkt Hotel Vega. I 1979 udviklede virksomheden sig   og skiftede navn til Hotell Viking. For at hylde hotellets historie valgte familien Jacobsson, som overtog virksomheden i 2014, at fortsætte ad V-sporet, men i en noget kortere version.

Vælg værelse

Mad og drikke

Morgenmad inkluderet

Morgenmad er et af højdepunkterne ved at bo på et hotel. Derfor inkluderet det er altid inkluderet i prisen, når du bor på V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection. Morgenmad er også en meget personlig ting, og alle vil nyde det på deres egen måde. Best Breakfast betyder, at du kan mikse og vælge dig selv vidunderligt udvalg af smukke ingredienser. Med Best Breakfast får du en god start dagen!

Restaurant V Hotel

Bistro V

Her kan du opleve det franske køkken i selskab med en nøje udvalgt vin! I bistroen, som har en varm og imødekommende atmosfære, kan du slå dig ned med kolleger, familie eller venner foran den knitrende pejs før middagen. Menuen byder på franske delikatesser fra hav og land samt et udvalg af søde desserter.

Restaurant V Hotel

Muslingetorsdag

Hver torsdag fra kl.  17.00 serverer hotellets bistro moules med et glas kold hvidvin eller en alkoholfri drik til. Moules er hvidvinsdampede muslinger med fløde, hvidløg og persille. Til muslingerne serveres pommes frites eller brød.

Saturday Bubbles V Hotel

Saturday Bubbles

Om lørdagen er det ekstra fristende at tage en pause på V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection. Bestil et glas bobler og en ostetallerken, og lad dig synke ned i bistroens dejlige lænestole for en stund.


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


icon
Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


icon
Kæledyr

Husdyr er tilladt mod et gebyr på 350 SEK pr. nat.


icon
Parkering

Bag hotellet er der tolv parkeringspladser. Hvis du vil sikre dig en plads, bør du booke på forhånd ved at kontakte hotellet. Portene er låst mellem kl. 23 og 07. Pris pr. nat er 255 SEK.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmad er inkluderet
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Sen udtjekning
 • Parkering

Møder og konference

icon

49

Hotelværelser

icon

1

Mødelokale

icon

0

Bio opstilling

V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection har ét mødelokale, som kan lejes til møder eller private middage. Ved større arrangementer ligger søsterhotellet The Vault, WorldHotels Crafted kun 250 meter væk. Her findes mødelokaler med en kapacitet på op til 30 personer.

Konferencebooking

E-mail: info@vhotel.se

Telefon: +46 42 14 44 20

 • Conference the moon V Hotel

  The moon

  iconMax 10 gæster
  icon15 m2

  Lokalet The Moon har fast møblering i konferenceopstilling og er velegnet til mindre møder såsom bestyrelses- eller ledergruppemøder.

icon

Hvorfor BW Premier Collection?

Eksklusive boutiquehoteller med mindst fire stjerner. Førsteklasses service og design samt udvidede faciliteter