Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Plus HUS 57

Moderne businesshotel i Ängelholm

Best Western Plus HUS 57 ligger mellem halvøerne Kulla og Bjäre i det smukke Ängelholm. Hotellet indbyder til kreative møder, dejlig afslapning, velsmagende mad, sjove aktiviteter og ikke mindst en god nats søvn. Det er med andre ord perfekt til såvel et weekendophold som en forretningsrejse med kollegerne!

Skandinavisk elegance 

Hotelværelserne er indrettet i skandinavisk stil med dusede farver og rosa indslag, hvilket giver et moderne og frisk look. Her kan du bo på enkelt-, dobbelt- eller familieværelser i forskellige størrelser. Derudover er der en smagfuldt indrettet suite med egen tagterrasse.    


Restaurant, bar og wellness 

I hotellets restaurant KÖK 57 hyldes både lokalt produceret og nærproduceret mad i form af skandinaviske retter. Restauranten er åben fra tidlig morgen til sen aften. Derudover er der en bar med et stort udvalg af vin, mousserende vin, cocktails og mocktails. Hotellets wellnessafdeling byder på fitnessrum, sauna, hvilesenge og forskellige typer bade med bobler og varme. Hvis du er til bordtennis eller besøger hotellet med børn, er der en spændende Playlounge, som tilbyder sjove spil og aktiviteter.    


Udflugtsmål og aktiviteter 

I og omkring Ängelholm er der aktiviteter og oplevelser for alle uanset humør og interesser. På de to halvøer er det for eksempel muligt at klatre, fiske, ro i kajak, vandre, spille padeltennis, ride og cykle på mountainbike. Derudover er der rigtig fine strande med dejlige klitlandskaber, moler og klipper. Inde i det centrale Ängelholm kan du også nyde shopping, caféer og restauranter.  /Sök-fliken/  Et stilfuldt hotel i Ängelholm med en varm og familiær atmosfære, som er baseret på følelsen af et townhouse.

Kundevurderinger: 4,5/5 (1.940 anmeldelser)
Best Western Plus HUS 57

Östergatan 57, 262 35 Ängelholm

Telefon: +46 431575700

E-mail: info@hus57.se

Et mødested for alle

Östergatan 57, hvor hotellet ligger, har altid været et mødested. Ängelholms første Folkets Hus startede faktisk her allerede i 1899. I dag er HUS 57 stadig et sted for alle, hvor både mad, kultur, møder og mennesker samles under ét tag.

Vælg værelse

Mad og drikke

Restaurang

KÖK 57 med bar

I hotellets restaurant kan du nyde både morgenmad, dagens frokost og aftensmad a la carte eller smutte ind og få en fyraftensdrink om fredagen. Retterne på menukortet er inspireret af både skoven og havet, og du kan desuden træffe et ekstra miljøbevidst valg ved at bestille "aftenens bæredygtige".

Breakfast Area

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt på visse værelser mod et gebyr på 300 SEK pr. booking.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet har egen parkering i gården mod et gebyr på 150 SEK pr. nat.


Andre ydelser

 • AC/ klimaanlæg
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Konferencelokaler
 • Fitnesscenter
 • Ekspres udtjekning
 • Omklædning
 • Lounge/bar
 • Print-service tilgængelig
 • Safety boks
 • Spa
Spa

Wellness

Hotellet har en stor wellnessafdeling med både fitnessrum, sauna og varme bade. I fitnessrummet er der flere maskiner og løse håndvægte. Ud over at synke ned i et dejligt spabad eller flyde rundt i en varm, stille pool, kan du også koble af en stund i en behagelig hvileseng.

Meeting room

Playlounge & GÅRD 57

En trappe ned fra lobbyen finder du et herligt aktivitetsrum for både store og små. Spil en bordtenniskamp, eller lad børnene slå sig løs med kreative farver og former. I sommermånederne tilbydes også petanquespil med levende musik, god mad og kølige drinks på hotellets mødested GÅRD 57.

Møder og konference

112

Hotelværelser

7

Mødelokale

300

Bio opstilling

Hotellet har både store og små lokaler, der passer til forskellige slags arrangementer såsom messer, udstillinger, produktlanceringer, konferencer, møder og fester. Her tilbydes fleksible løsninger, når det gælder møbler, teknik og andre ønsker.

Konferencebooking

E-mail: konferens@hus57.se

Telefon: +46 431 57 57 00

 • Esther

  Number of personsMax 300 gæster
  Area312 m2

  Esther, som er det største lokale, ligger i stueplan. Her er der både en stor scene og mulighed for eksempelvis en paneldebat med op til seks personer. I tilslutning til lokalet er der også en stor terrasse.

 • Tullakrok

  Number of personsMax 180 gæster
  Area180 m2

  Tullakrok er de næststørste lokaler, der ligger i kælderplan. Fleksibelt lokale, der normalt fungerer som hotellets Playlounge.

 • Thor

  Number of personsMax 32 gæster
  Area42 m2

  Thor er et mellemstort lokale i stueplan med stort lysindfald, der passer til den mindre konferencegruppe.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.