icon

Vi opdaterer vor hjemmeside. Gjør din reservation på bestwestern.com hvis du får problemer.

icon

Stora Hotellet Umeå, BW Premier Collection

Lobby

Fra sømandskontor til hotel

Velkommen til et mildest talt stateligt hotel i den maritime by Umeå! Stora Hotellet Umeå, BW Premier Collection har en solid historie som kombineret sømandskontor og hotel og drives i dag i samme storslåede ånd som i 1800-tallet.

Elegante hotelværelser med særlige navne

Her kan du vælge at overnatte i en generøs suite, et rummeligt dobbeltværelse, et ekstra rummeligt familieværelse eller måske gå hele vejen og opleve en kompakt sømandskahyt. Hotellet har 82 unikke værelser, som er inddelt i kategorier, der har fået navn efter den søfarendes følelser og oplevelser til havs: længsel, frihed, lidenskab, overtro, eventyr og mystik.


Faciliteter og sømandsrestaurant

Hotellet tilbyder cocktailbar, fitnessrum, konferencelokaler og en populær restaurant ved navn Gotthards Krog, som er yderst vellidt blandt både hotellets gæster og lokalbefolkningen. På Gotthards kan du indtage både morgenmad, frokost og aftensmad, eller måske en afternoon tea med vennerne. I den hyggelige cocktailbar kan du bestille noget godt at drikke samt lette retter og snacks fra barmenuen.


Lokal shopping og dejlige naturoplevelser

Hotellet har en central beliggenhed midt i Umeå, lige ned til Ume-elven, som løber gennem byen. Umeå byder på såvel shopping som kulturoplevelser og natur. I Umeå er der rig mulighed for at handle bæredygtigt i form af lokalt produceret kunsthåndværk og genbrugsbutikker. Her kan du også følge en kunstrute gennem byen og opdage skulpturer og andre værker, som pryder forskellige bygninger og torve. Hvis du er til endnu mere eventyr, er der mulighed for såvel vandreture, cykelture, kanosejlads, fiskeri, skiløb og mange andre spændende aktiviteter i nærheden.


Kundevurderinger: 4,3/5 (1.621 anmeldelser)
Stora Hotellet Umeå, BW Premier Collection

Storgatan 46, 903 26 Umeå

Telefon: +46 90778870

E-mail: book@storahotelletumea.se

icon

En trappe med samlerobjekter

Hotellets første ejer, Gotthard Zetterberg, var sømand, hoteldirektør og ikke mindst samler. De ting, han samlede under sine rejser, havnede med tiden på hotellets loft. Til sidst blev vægten af alle de mange genstande så stor, at loftet styrtede ned – og så blev den smukke drivtømmertrappe skabt.

Vælg værelse

Mad og drikke

Gotthards Krog Stora Hotellet Ume

Gotthards Krog

Hotellets restaurant, Gotthards Krog, serverer morgenmad, frokost og aftensmad. Morgenmad og frokost serveres på det kontinentale indendørs torv i hotellets stueplan. Middagen kan indtages enten på torvet i form af en rebelsk a la carte-menu eller i den eksklusive spisesal i form af kreative og bæredygtige retter. Hvis du ønsker en mere privat middagsoplevelse, er det også muligt at booke hotellets chambre séparée.

Bar Stora Hotellet Ume

Hotel og cocktailbar

I hotellets bar kan du vælge mellem klassiske cocktails, vin, bobler og øl fra såvel traditionelle varemærker som lokale bryggerier. Her kan du også bestille lette retter og velsmagende snacks til dine drikkevarer.

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


icon
Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


icon
Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


icon
Parkering

Hotellet tilbyder indendørs parkering i samme kvarter mod et gebyr på 165 SEK pr. døgn. Kontakt hotellet på forhånd for at få oplysninger om tilgængelighed, eller spørg i receptionen ved ankomst.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Ekspres udtjekning
 • Sen udtjekning
 • Skopudsning maskine
 • Wi-fi
 • Parkering ved hotellet

Fitnessrum

Hotellet har et fitnessrum med motionscykel, crosstrainer, håndvægte, TRX, medicinbold og flere andre redskaber. Hvis du har lyst til en løbe- eller gåtur, anbefaler vi først og fremmest promenaden langs elven – uanset årstiden.

Møder og konference

icon

82

Hotelværelser

icon

2

Mødelokale

icon

20

Bio opstilling

Hotellet har to lokaler beregnet til møder, receptioner og fester. Lokalerne ligger ved siden af hinanden og kan enten kombineres eller lejes hver for sig. Det er også muligt at booke stuedelen af hotellets suite til møder. Ved større arrangementer samarbejder hotellet med søstervirksomheden P5 – konference-, kursus- og selskabslokaler, der ligger i samme bygning.

Konferencebooking

E-mail: book@storahotelletumea.se

Telefon: +46 90 77 88 70

 • Conference N Z NS BIBLIOTEK Stora Hotellet Ume

  Naezéns bibliotek

  iconMax 20 gæster
  icon36 m2

  Hotellets største lokale er indrettet i hyggelig biblioteksstil med eksklusive tæpper, lænestole og kakkelovn. Lokalet byder også på kunstneriske og videnskabelige samlerobjekter, som har tilhørt provinslægen Daniel Erik Naezén.

 • Conference Giisa Stora Hotellet Ume

  Giisa

  iconMax 12 gæster
  icon18 m2

  Ordet "giisa" stammer fra samisk og betegner en kiste, der bruges til at opbevare penge eller andre værdifulde genstande. Lokalet er en hyldest til den samiske kultur og prydes af samisk kunsthåndværk.

icon

Hvorfor BW Premier Collection?

Eksklusive boutiquehoteller med mindst fire stjerner. Førsteklasses service og design samt udvidede faciliteter