icon

U&Me Hotel, BW Signature Collection

Exterior U amp Me Hotel

En skræddersyet hoteloplevelse

På U&Me Hotel, BW Signature Collection i Umeå kan du tilpasse dit ophold til dine behov. Her kan du booke et kompakt eller et mere rummeligt værelse og tilføje forskellige typer tjenester, alt efter hvad du vil have ud af dit ophold. Her kan du opleve et moderne hotelkoncept!

Højt beliggende og smart udformede værelser

Alle hotellets værelser ligger højt oppe i Väven-komplekset – mellem sjette og trettende etage. Værelserne er designet med den højest mulige komfort og fleksibilitet. Ud over en behagelig seng har hvert værelse et smart skrivebordsmodul med det meste af det, du måtte få brug for under dit ophold: opbevaringsplads og arbejdsflade, stikkontakt, strygejern m.m.


Moderne indtjekning og morgenmad i bageriet

Når du ankommer til hotellet, bliver du mødt af et dejligt indendørs torv med bageri, café, delikatessebutikker, blomsterhandel og restauranter. Morgenmaden indtages i Kulturbageriet, som ligger til højre for elevatorerne. Ind- og udtjekning foretager du selv ved hotellets digitale indtjekningsskranker. Hvis du har brug for hjælp til dette, er personalet tilgængeligt døgnet rundt på hotellet eller via telefon. Derudover får gæsterne adgang til hotellets motionsrum, der har forskelligt udstyr og maskiner.


Väven – Umeås nye kulturarena

Når du bor på U&Me Hotel, BW Signature Collection, får du adgang til et helt kvarter med kulturelle oplevelser. Her finder du alt fra bibliotek, teater og biograf til restauranter, caféer og butikker. I forbindelse med bookingen kan du tilføje forskellige aktiviteter og oplevelser under dit ophold.

Kundevurderinger: 4,1/5 (555 anmeldelser)
U&Me Hotel, BW Signature Collection

Storgatan 46a, 903 26 Umeå

Telefon: +46 902066460

E-mail: info@umehotel.se

icon

Milevid udsigt som standard

U&Me Hotel, BW Signature Collection er så smart designet, at du får en mageløs udsigt, uanset hvilken værelsestype du booker. Takket være værelsernes beliggenhed, sengenes placering og de  store panoramavinduer på alle værelser vågner du altid op til en fantastisk udsigt over byen eller elven.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast U amp Me Hotel

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


icon
Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


icon
Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


icon
Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


icon
Parkering

Hotellet har ikke egen parkering, men nærmeste parkeringshus ligger 50 meter fra hotellet (Parketten).


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmad er inkluderet
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Ekspres indtjekning
 • Ekspres udtjekning
 • Sen udtjekning
 • Skopudsning maskine
 • Wi-fi
 • Konferencelokaler

Motionsrum

På femte etage finder du hotellets motionsrum. Her er der crosstrainer, motionscykel, håndvægte, medicinbold, TRX og andet udstyr. Der er også plads til at strække ud og lave smidighedsøvelser. Hvis du ønsker at løbe eller gå en tur, kan vi anbefale den dejlige standpromenade uden for hotellet.

Møder og konference

icon

162

Hotelværelser

icon

0

Mødelokale

icon

0

Bio opstilling

I samme bygning som hotellet ligger konferenceetage P5, der har flere mødelokaler med plads til 200 siddende deltagere. På første etage i bygningen er der desuden en kongressal med en stor scene og plads til 500 personer.

  icon

  Hvorfor BW Signature Collection?

  Firestjernede designhoteller med et unikt indretningskoncept. Inspirerende ophold i bynære områder.