icon

Vi opdaterer vor hjemmeside. Gjør din reservation på bestwestern.com hvis du får problemer.

icon

Sure Hotel by Best Western Arena

Buffet table

Prisvenligt hotel i Göteborg

I gåafstand til arenaen Nya Ullevi ligger Sure Hotel by Best Western Arena, som er et prisvenligt og hyggeligt hotel i den centralt beliggende bydel Stampen i Göteborg. Her tilbydes prisvenlige hotelværelser, hvor der både morgenmad og vaffelbuffet er inkluderet.

Hyggelige værelser

Hotellet har 58 værelser med flotte parketgulve og neutrale farver. Her kan du vælge mellem forskellige typer værelser såsom enkeltværelser, dobbeltværelser og mere rummelige familieværelser. De ekstra luksuriøse superior-værelser, som ligger øverst oppe, tilbyder desuden jacuzzi på værelset og en dejlig terrasse. Der kan lånes tremmesenge, og nogle værelser har også ekstrasenge.


Morgenmads- og vaffelbuffet

På Sure Hotel by Best Western Arena kan du hver morgen nyde en lækker morgenbuffet. Sidst på eftermiddagen og om aftenen er det også muligt at bage sine egne vafler. Derudover er der altid gratis kaffe i lobbyen. Morgenmadslokalet kan også anvendes til mindre møder.


Ting at tage sig til i Göteborg

Göteborg er en by, der tilbyder noget for alle – uanset om du er her med venner, kolleger eller familie. En kort gåtur fra hotellet ligger Nordstan, som er et af landets største indkøbscentre. Hotellet ligger også meget tæt på arenaen Nya Ullevi, hvilket er perfekt, hvis du skal til koncert eller andre arrangementer. Derudover må du ikke gå glip af et besøg i forlystelsesparken Liseberg eller videnskabscentret Universeum, hvor hele familien kan se udstillinger, eksotiske dyr og meget andet.Kundevurderinger: 3,6/5 (175 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Arena

Baldersgatan 6, 411 02 Göteborg

Telefon: +46 31158380

E-mail: info@arenahotel.eu

icon

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Room

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Free waffles, coffee, tea cookies

Gratis vaffelbuffet

Mellem klokken 16 og 21 har du som hotelgæst mulighed for at bage dine egne vafler helt gratis. Perfekt, hvis du bliver småsulten inden middagen eller vil afslutte dagen med et luksuriøst aftensmåltid!


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


icon
Kæledyr

Kæledyr er tilladt på visse værelser mod et gebyr på 250 SEK pr. nat.


icon
Parkering

Hotellet tilbyder parkering både udendørs og i indendørs mod et gebyr på 200 SEK pr. nat.


Andre ydelser

 • Morgenmad er inkluderet
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Ekspres udtjekning
 • Sen udtjekning
 • Safety boks
 • Parkering

Møder og konference

Sure Hotel by Best Western Arena har ikke konferencelokaler, der kan bookes, men det er muligt at holde eksempelvis et morgenmadsmøde i hotellets morgenmadslokale. Ved behov kan personalet hjælpe med at ommøblere lokalet.

  icon

  Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

  Personlige hoteller til en overkommelig pris hvor du får et behageligt ophold og overnatning.