Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotel Frantz, WorldHotels Crafted

Familieejet boutiquehotel i Stockholm

I et murstenshus mellem Slussen og Gamla Stan i Stockholm ligger Hotel Frantz, WorldHotels Crafted, der stammer fra 1647. Hotellet er kendetegnet ved både velbevarede detaljer og nymodens påvirkninger og indbyder til et rigtigt behageligt ophold.

Velindrettede værelser

På Hotel Frantz, WorldHotels Crafted er hvert værelse unikt indrettet med inspiration fra både de store metropoler og nabokvartererne på Södermalm. Uanset hvilken værelsestype du booker, kan du forvente en luksuriøs seng med en lækker dyne, der giver dig alle forudsætninger for en god nats søvn.


Middag og drikkevarer

Hotellets restaurant serverer mad med inspiration fra alle verdenshjørner. Her serveres også morgenmad alle ugens dage. Morgenbuffeten byder på ekstra luksuriøse indslag som flødeskumskage, alkoholfri mousserende vin og hjemmelavet røræg med parmesan og chili. I den tilhørende bar kan du slå dig ned og få en drink inden middagen. Hotellet har også et konferencerum med fleksibel møblering med plads til 15 personer.


Södermalm i Stockholm

Södermalm har en særlig plads i mange stockholmeres hjerter. Lige ved siden af hotellet løber den velkendte Götgatan hele vejen fra Slussen til Skanstullsbron. Her er der både store og små butikker og mange steder, hvor man spiser og drikker godt. Cirka ti minutter fra hotellet ligger desuden et af landets mest populære turistmål, Fotografiska Museet, som er fyldt med fantastiske værker fra lokale, nationale og internationale fotografer.

Kundevurderinger: 4,7/5 (1.686 anmeldelser)
Hotel Frantz, WorldHotels Crafted

Peter Myndes Backe 5, 116 46 Stockholm

Telefon: +46 8 442 16 80

E-mail: hello@hotelfrantz.se

Hvem var Frantz?

Hotellets navn stammer fra skræddermester Frantz Bock, som i 1647 fik bygget det smukke murstenshus, som hotellet nu ligger i. Skrædderen Frantz var en fordomsfri person, der syede tøj til forskellige mennesker ud fra, hvem de var. Alle var velkomne i Frantz' hjem, og sådan er det stadig i dag – men som hotelgæster.

Vælg værelse

Mad og drikke

Restaurang Frantz

I restauranten spiser man i en særlig atmosfære i et af Stockholms ældste og bedst bevarede huse. Her serveres mindre retter med inspiration fra alle verdenshjørner, men på hotellets måde. Hotellet lader grøntsager og rodfrugter være i fokus og vælger kød og fisk med stor omhu, hvilket ganske enkelt er en bæredygtig måde at lave mad på.

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Ved siden af hotellet er der parkeringspladser, som koster 400 SEK i døgnet.


Andre ydelser

 • Receptionen er åben 24 timer
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Ekspres udtjekning
 • Sen udtjekning
 • Udendørs parkering
 • Restaurant

Møder og konference

48

Hotelværelser

1

Mødelokale

15

Bio opstilling

Hotellet har et lokale, som kan bookes til mindre møder, events og konferencer.

Konferencebooking

E-mail: hello@hotelfrantz.se

Telefon: 00468-4421680

 • Riksdagen

  Number of personsMax 15 gæster
  Area40 m2

  Konferencerummet Riksdagen kan møbleres på forskellige måder alt efter ønske. Rummet har et fint tegltag og et stort lydabsorberende rødt tæppe.

Hvorfor World Hotels Crafted?

Hoteller som, udover en førsteklasses service, tilbyder noget unikt indenfor arkitektur, design, kunst eller musik.