Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotel Värnamo

Hyggeligt hotel i det centrale Värnamo

Best Western Hotel Värnamo er en oase midt i byen, smukt beliggende ved floden Lagan. Bo i rummelige værelser, og nyd de hyggelige omgivelser i Värnamo.

Hotellet har 39 lyse og rummelige værelser, hvoraf to er lejligheder. Flere af værelserne har udsigt mod floden, og alle værelser har tv, telefon, hårtørrer og trådløst internet.


På hotellet bliver du mødt af en indbydende lobby og en lobbybar med et stort udvalg af forfriskende drikkevarer. Hotellets restaurant har store glaspartier med et flot lysindfald. Hver morgen serveres en stor morgenbuffet. Om sommeren kan du nyde en god kop kaffe eller noget koldt at drikke i udeserveringsområdet, som vender ned mod floden.


Hvis du har brug for konferencelokaler, har hotellet et stort og et lille lokale. Det er muligt at booke arrangementer med mad og drikke.


Ting at tage sig til i nærheden af Best Western Hotel Värnamo

Värnamos koncert- og kongreshus, Gummifabriken, ligger en kort gåtur fra hotellet. Hvis du rejser sammen med familien, kan vi anbefale et besøg i forlystelsesparken High Chaparral, som ligger ca. 20 km fra hotellet. Hotellet er også et godt udgangspunkt, hvis du vil besøge nationalparken Stora Mosse, som er Sydsveriges største moseområde. Her er mange smukke vandrestier at udforske.

Kundevurderinger: 4,4/5 (596 anmeldelser)
Best Western Hotel Värnamo

Storgatan 28B, 331 37 Värnamo

Telefon: +46 370690600

E-mail: info@varnamohotel.se

Best Western Hotell Värnamo

Värnamo – porten til møbelriget

Der, hvor hotellet ligger i dag, lå tidligere en traditionsrig pindestolsfabrik. Värnamo ligger midt i det område i Småland, som forbindes med en stærk iværksætterånd. På grund af de dårlige jorder blev det en vigtig bibeskæftigelse for bønderne at fremstille pindestole, hvilket banede vejen for den pindestolsfabrik, som engang lå der, hvor hotellet ligger i dag.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast BW Hotel Varnamo

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW Hotel Varnamo

Aftenbuffet og lobby bar

Hver mandag til torsdag serveres en enkel aftenbuffet mod ekstra betaling. Forudbestilling er ikke nødvendig, undtagen ved store selskaber. Hotellet har også en hyggelig lobbybar med flere lækre drikkevarer, der kan nydes på stedet eller tages med op på værelset.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med to betalende voksne, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Husdyr er tilladt. 200 SEK pr. nat.


Parkering

Hotellet har ikke egne parkeringspladser, men der er offentlige parkering uden for restauranten og ned mod floden. Der er gratis parkering i 4 timer. Herefter skal der betales parkeringsafgift, eller bilen skal flyttes. I tidsrummet 18.00 til 09.00 samt lørdag og søndag er parkering gratis. Læs skiltene på parkeringspladsen for at få flere oplysninger om parkeringsreglerne.


Andre ydelser

  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Wi-fi
  • Lounge/bar
  • Udendørs parkering

Møder og konference

39

Hotelværelser

1

Mødelokale

120

Bio opstilling

Hotellet har et stort konferencelokale samt et lille grupperum. Konferencelokalet er udstyret med projektor. Prisen inkluderer wi-fi, isvand, frugt, slik, notesblok og kuglepen.

Hotellet tilbyder hel- eller halvdagsarrangementer, kaffe, frokost og middag – alt efter ønske.

Konferencebooking

E-mail: info@varnamohotel.se

Telefon: +46 370-69 06 00

  • Konferencesalen

    Number of personsMax 120 gæster

    Konferencesalen er hotellets største konferencelokale. Her er der gode forudsætninger for at afholde flere forskellige typer møder. Fleksibel møblering.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.