Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotel at 108

Moderne cityhotel med charme fra 1900-tallet

På det pulserende Sveavägen i Stockholms indre by bydes du velkommen til dette moderne indrettede hotel med charmerende indslag fra århundredeskiftet. Hotellet har til huse i to smukke bygninger fra begyndelsen af 1900-tallet, som er blevet omhyggeligt renoveret for at bevare dele af den oprindelige karakter. Takket være den centrale beliggenhed har hotellet optimale betingelser for at nyde et ophold i hovedstaden!

Moderne værelser  

Hotellet tilbyder både enkelt- og dobbeltværelser i forskellige kategorier fordelt på fire etager.  Du kan også vælge at bo i et større studie med tekøkken eller en lejlighed med køkken. Værelserne er indrettet med grønne paneler, behagelige senge og tekstiler i flotte farver.  Alle værelser har badeværelse med gulvvarme.    


Morgenmad og aftensmad  

Som gæst på Best Western Hotel at 108 kan du hver morgen nyde en stor og veltilberedt morgenmad.  Om sommeren kan du også drikke din morgenkaffe på hotellets terrasse i gården.  Om aftenen kan du selvfølgelig tage ud at spise i byen, eller du kan blive på hotellet og få dig en lækker burger i hotellets restaurant Burgers and beer.      


Stockholms indre by  

På Sveavägen i Stockholm vrimler det med restauranter, caféer og butikker. Foran hotellet ligger den hyggelige park Observatorielunden, hvor du kan opleve Stockholms gamle observatorium, som blev opført i midten af 1700-tallet.    Med kun fem minutters gang til nærmeste metrostation (Odenplan) kommer du nemt og hurtigt rundt til andre steder og spændende seværdigheder i byen.

Kundevurderinger: 3,8/5 (509 anmeldelser)
Best Western Hotel at 108

Sveavägen 108, 113 50 Stockholm

Telefon: +46 855030800

E-mail: info@hotelat108.se

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Area

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant

Burgers & Beer

I hotellets restaurant Burgers and beer kan du nyde en saftig burger med sprøde pomfritter og andet tilbehør.  Du kan enten vælge fra den faste menu eller sammensætte din egen variant med dine favoritter. Drinksmenuen består hovedsageligt af et stort udvalg af øl, og derudover er der også andre drikkevarer som vin og sodavand.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Cirka 200 meter bag hotellet er der et parkeringsanlæg med 176 pladser, hvoraf nogle har ladestander til elbiler. I området er der også masser af gadeparkering mod betaling.


Andre ydelser

 • Receptionen er åben 24 timer
 • Tilgængelige faciliteter
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Renseri
 • Lounge/bar
 • Safety boks
Gym

Fitnessrum

Hotellet tilbyder et mindre fitnessrum med løbebånd og håndvægte til dig, der vil fortsætte træningen under dit ophold i Stockholm.

Møder og konference

90

Hotelværelser

1

Mødelokale

15

Bio opstilling

Hotellet har et lokale, som kan bookes til forskellige møder og konferencer.  Det er også muligt at benytte hotellets lobby til mere uformelle møder.

Konferencebooking

E-mail: info@hotel108.se

Telefon: +46 850239800

 • Konferencerum

  Number of personsMax 15 gæster

  Et lyst og fleksibelt konferencerum med glasvægge, der skaber en åben atmosfære. Lokalet er velegnet til forskellige former for møder, arbejdsrelaterede sammenkomster og andre slags arrangementer.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.