Spring til hovedindhold
Best Western logo

The Vault, WorldHotels Crafted

Et banklokale fra det forrige århundredeskifte

The Vault, WorldHotels Crafted er ikke noget almindeligt hotel. Her træder du direkte ind i en bygning, som før husede en bank. Det ses først og fremmest på det storslåede loft i hotellets bar og restaurant, men også på receptionens udformning og gulddetaljer.

Værelser med rødder tilbage til 1800-tallet   

Her overnatter du i hyggelige værelser med et meget gennemtænkt design, som blander både historiske og moderne detaljer. Værelserne er kendetegnet ved træpaneler, guld, fløjl, kunst og blomstermønstre. Uanset hvilket værelse du vælger, har du adgang til et rummeligt badeværelse med eksklusive hudplejeprodukter fra hotellets egen hudplejeserie.    


Trattoria, sauna og fitnessrum

Hotellets restaurant, Vanti, serverer klassiske italienske retter i en indbydende og dejlig atmosfære. Lige ved siden af restaurant Vanti ligger hotellets bar, Atrium, hvor du kan få både klassiske og kreative cocktails og mocktails. Hotellet har desuden en relaxafdeling med både sauna og dampbad samt behagelige lænestole til at slappe af i. Hvis du foretrækker at få pulsen op gennem fysisk aktivitet, kan du benytte hotellets fitnessrum, The Laundry.    


Oplev Helsingborg 

I Helsingborg er der masser af ting at se og opleve. Du kan for eksempel besøge Sofiero Slot og tage på en guidet tur, hvor du kan lære mere om Sofieros kongelige historie. I Helsingborgs nordhavn kan du også besøge Dunkers Kulturhus, der er tegnet af den samme arkitekt, som stod bag operahuset i Sydney. Bygningen huser by- og kulturhistoriske udstillinger, kunst, dans, musik og teater.

The Vault, WorldHotels Crafted

Stortorget 20, 252 23 Helsingborg

Telefon: +46 42371800

E-mail: reception@thevaulthotel.se

The Vault Helsingborg Miljo HI

Klingende mønter?

Den typiske bank har ændret sig en del siden det forrige århundrede. Tidligere opførte man bygninger med det specifikke formål, at de skulle rumme en bank, og man opbevarede både sedler og mønter i store, hvælvede boksrum. På The Vault, WorldHotels Crafted er det dog ikke længere lyden af klingende mønter, der giver genlyd, men i stedet den klirrende lyd af isterninger, der lander i et cocktailglas i baren.

Vælg værelse

Mad og drikke

trattoria venti

VinPublik

Hotellets restaurant serverer klassiske italienske retter såsom pasta, risotto, ost og charcuteri om aftenen. Hver fredag er der fyraftensdrinks med dj, små lette retter og ekstra gode priser i baren.

autruim

The Atrium Bar

Hotellets bar har til huse i det føromtalte boksrum, og den er det første, du møder, når du træder ind i bygningen. Her kan du nyde et glas vin, en øl eller måske en spændende cocktail. Også her fornemmer man det italienske tema, idet klassikere som Negroni og Limoncello er fast inventar på drinkskortet.

The Vault Frukost HI

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Hotellet er børnefrit.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et gebyr på 350 SEK pr. ophold.


Parkering

Hotellet har ikke egen parkering, men anbefaler parkeringshuset i Magnus Stenbock-indkøbscenteret, som ligger 200 m væk. Her koster parkering 300 SEK pr. døgn


Andre ydelser

 • Receptionen er åben 24 timer
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Ismaskine
 • Lounge/bar
 • Restaurant
Vault Laundry Gym HI

The Laundry Gym/

Fitnessrummet er gratis at benytte for alle hotellets gæster.

Relaxafdeling og sauna

I hotellets relaxafdeling kan du slappe af i    saunaen og tage noget godt at drikke med fra baren. Relaxafdelingen er gratis at benytte for hotellets gæster. Hvis du vil have en time helt for dig selv, kan du booke den mod et gebyr på 450 SEK.

Møder og konference

56

Hotelværelser

2

Mødelokale

30

Bio opstilling

Hotellet har to konferencelokaler, som egner sig til forskellige typer møder, konferencer, arrangementer og middage. Lokalerne har samme flotte indretning som hotelværelserne med blomstermønstre og fløjl.

Konferencebooking

E-mail: annelie@thevaulthotel.se

Telefon: +46 70 26 46 998

 • Wall Street

  Number of personsMax 30 gæster
  Area45 m2

  Wall Street er hotellets største konferencelokale. Her er der gode forudsætninger for at afholde forskellige typer møder. Lokalet har et skønt dagslysindfald og fleksibel møblering.

 • Bonnie & Clyde

  Number of personsMax 6 gæster
  Area10 m2

  Et lille konferencelokale, der egner sig til mindre møder eller som chambre séparée. Fast møblering i konferenceopstilling.

Hvorfor World Hotels Crafted?

Hoteller som, udover en førsteklasses service, tilbyder noget unikt indenfor arkitektur, design, kunst eller musik.