Spring til hovedindhold
Best Western logo

Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection

En stille oase ved Landvetter Lufthavn

Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection er et familieejet hotel med den bedst mulige beliggenhed for gæster, der rejser via Göteborg Lufthavn. Her kan du nyde et roligt miljø med en fantastisk restaurant og en dejlig relaxafdeling med sauna. Beliggenheden er også perfekt til konferencer, da hotellet har flere konferencelokaler i forskellige størrelser. Gør din rejse endnu mere behagelig, og book en overnatning på dette hjemlige hotel!

Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection er et familieejet hotel med den bedst mulige beliggenhed for gæster, der rejser via Göteborg Lufthavn. Her kan du nyde et roligt miljø med en fantastisk restaurant og en dejlig relaxafdeling med sauna. Beliggenheden er også perfekt til konferencer, da hotellet har flere konferencelokaler i forskellige størrelser. Gør din rejse endnu mere behagelig, og book en overnatning på dette hjemlige hotel!

Kundevurderinger: 4,5/5 (3.268 anmeldelser)
Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection

Flygets Hotellväg 2, 438 70 Landvetter

Telefon: +46 31977550

E-mail: info@landvetterairporthotel.se

Bier i luftrummet

På Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection er det ikke kun fly, der flyver omkring. På bagsiden af bygningen har hotellet to separate bistader. Her får hotellet sin egen honning, som gæsterne kan nyde til morgenmaden.

Vælg værelse

Mad og drikke

Frukost

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurang

Restaurant

I hotellets restaurant serveres velsmagende og vellavede retter med ingredienser, der er tilberedt helt fra bunden. Her kan du nyde klassiske svenske smage med en del internationale indslag. Der serveres middag alle ugens dage. Velkommen!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


Svensk Miljöbas

Hotellet er miljømærket med Svensk Miljöbas, hvilket betyder at det kan fremvise et struktureret, dokumenteret og fungerende miljøarbejde.


Parkering

Hotellet tilbyder gratis parkering i form af almindelige parkeringspladser og pladser med ladestandere. Der er visse muligheder for langtidsparkering. Kontakt hotellet for at få nærmere oplysninger.


Andre ydelser

 • Tilgængelige faciliteter
 • Accessible parking
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Konferencelokaler
 • Udstilling/ konferrencelokaler
 • Wi-fi
 • Gratis parkering
 • Lounge/bar
 • Udendørs parkering
 • Print-service tilgængelig
 • Restaurant
 • Sauna
Gym

Fitnessrum

Når du bor på Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection har du gratis adgang til hotellets veludstyrede fitnessrum med udstyr fra Technogym. Fitnessrummet har cardiomaskiner, styrkemaskiner, håndvægte og andre redskaber såsom medicinbolde.  Fitnessrummet er på 150 m2.

Sauna

Sauna og relax

For at komme ned i omdrejninger efter rejsen eller konferencen er du velkommen til at bruge hotellets sauna og relaxafdeling. Åbent alle ugens dage, året rundt!

Uteservering

Udendørs siddepladser

Hotellet har fire dejlige udeserveringer omkring bygningen. Her kan du nyde den lækre morgenbuffet på solrige sommerdage, eller hvorfor ikke spille lidt flybingo på en af de to udeserveringer, der ligger på forsiden af hotellet, mens du får dig en dejlig drink.

Møder og konference

184

Hotelværelser

10

Mødelokale

140

Bio opstilling

Hotellet har 10 moderne udstyrede konferencelokaler, der er velegnede til både små og store møder. De større lokaler er strategisk placeret ved siden af restauranten, så madpauserne bliver smidige, og desuden er der en konferencelobby, hvor deltagerne kan mingle i pauserne.

Konferencebooking

E-mail: konferens@landvetterairporthotel.se

Telefon: +46 31 977 557

 • Asken

  Number of personsMax 140 gæster
  Area150 m2

  Asken er det største lokale, som har kapacitet til 140 personer i biografopstilling. Lokalet har højt til loftet og masser af dagslys. Velegnet til forskellige typer præsentationer og større arrangementer.

 • Alen

  Number of personsMax 65 gæster
  Area72 m2

  Alen er det næststørste konferencelokale. Ideelt til det mellemstore arrangement med en eller flere talere. Gode tilpasningsmuligheder med hensyn til lyd, lys og ventilation.

 • Almen

  Number of personsMax 50 gæster
  Area56 m2

  Mellemstort konferencelokale, som er velegnet til forskellige typer konferencer. Lokalet er indrettet til at give tilhørerne den bedst mulige lydoplevelse.

Hvorfor BW Premier Collection?

Eksklusive boutiquehoteller med mindst fire stjerner. Førsteklasses service og design samt udvidede faciliteter