Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Valhall Park Hotell

Familiært spahotel i Ängelholm

Lige uden for Ängelholm, blot et stenkast fra havet, finder du dette uformelle hotel beliggende i et smukt, energigivende og fredfyldt parkmiljø. Her er alt, hvad du kan tænkes at behøve for at få et afslappende og behageligt ophold, såsom restaurant, kursuskøkken, spa, relaxafdeling og konferencelokaler.

Værelser med udsigt over parken
Hotellet har 70 prisvenlige og flotte dobbeltværelser i forskellige kategorier. Værelserne er indrettet i neutrale farver med grønne eller blå indslag, som leder tankerne hen på naturen uden for vinduet. De fleste værelser har udsigt over den fredfyldte park, hvilket giver de bedst mulige forudsætninger for en god nats søvn.


Restaurant, konference og spa
Best Western Valhall Park Hotel har en restaurant i nordisk stil, som serverer mad, der er lavet fra bunden af lokale skånske råvarer, alt efter hvad der er i sæson. Hotellet har desuden et kursuskøkken, hvor du sammen med vennegruppen eller kollegerne kan tilberede en festlig middag, som I derefter nyder sammen i det tilstødende festlokale.

Omgivelserne og det harmoniske miljø på hotellet er optimalt til konferencer og møder. Her er fleksible lokaler med kapacitet til op til 120 personer. Både konferencedeltagere og feriegæster har adgang til hotellets dejlige spaafdeling, som indeholder jacuzzi, sauna, relaxlokale samt en lille varm udendørs relaxpool.


Naturoplevelser og bademuligheder i Ängelholm
Ängelholm har et stort udvalg af seværdigheder, gårdbutikker, caféer, restauranter samt aktiviteter og oplevelser i naturen. På halvøen Bjäre er der f.eks. nogle fantastiske cykelstier i kuperet terræn, som går gennem hyggelige landsbyer. I nærområdet omkring hotellet og på Bjäre er der ti golfbaner i forskellige klasser og af forskellige typer. Hvis du gerne vil nyde hav og strand, er der et antal fine sandstrande i nærheden, flere af dem i Skäldersviken, som byder på det nordvestlige Skånes flotteste badesteder.

Kundevurderinger: 4,3/5 (1.155 anmeldelser)
Best Western Valhall Park Hotell

Stjernsvärds allé 66, 262 74 Angelholm

Telefon: +46 431 25520

E-mail: info@hotelvalhallpark.se

Most af æbletræer fra 1800-tallet

Når du bor på dette hotel, befinder du dig delvis på jord, der i 1600-tallet gik under navnet Engeltofta gård. I 1800-tallet blev der plantet æbletræer og buske langs de nye veje i området, og dele af frugtplantagen og gartnerboligen eksisterer stadig i dag. Af frugten fra disse æbletræer fremstiller hotellet både egen most og pausesnacks til konferencegæsterne.

Vælg værelse

Mad og drikke

Frukost

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurang

Restaurang Nimt

Hotellets restaurant, Nimt, er indrettet med træ og tegl, hvilket skaber en varm og indbydende atmosfære. Lokalet har desuden store glaspartier, som sikrer et godt lysindfald og samtidig skaber en nærhed til den beroligende natur, som omgiver hotelbygningen. I restauranten kan du indtage såvel morgenmad som frokost og a la carte-middag med skånske smage. Her er også en dejlig bar, som serverer drinks og andet godt.

Dinner room Hov

Matstudio Bjäre

Ud over restauranten har Best Western Valhall Park Hotel også et kursuskøkken, hvor du og dine venner kan samles og lave mad sammen med hotellets professionelle kokke. Når maden er klar til servering, indtager I den i festlokalet Hov, som ligger i tilknytning til kursuskøkkenet. Denne aktivitet kan bookes til 8 til 16 personer.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Hunde er tilladt i et begrænset antal værelser mod et gebyr på 200 SEK pr. nat. Disse værelser kan ikke bookes online. Kontakt hotellet direkte for at booke.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet tilbyder gratis parkering.


Andre ydelser

 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Wi-fi
 • Gratis parkering
 • Lounge/bar
 • Udendørs parkering
 • Restaurant
Spa jacuzzi

Launa Relax & Spa

Hotellets spa har jacuzzi, sauna, relaxlokale og en varm udendørs relaxpool med en stor omgivende terrasse, hvor du kan slå dig ned i en behagelig liggestol. I spaen kan du desuden booke forkælende behandlinger såsom massage, ansigtspeeling eller forskellige typer af wraps.

Hotelpakke 295 DKK

Und dig selv et afslappende besøg med overnatning i dobbeltværelse og en dejlig, stor morgenmadsbuffet. Book nu til kun 295 DKK.


Book her

Møder og konference

70

Hotelværelser

26

Mødelokale

120

Bio opstilling

Hotellet har i alt 26 lokaler til konferencer og møder. Otte af dem er store lokaler, og de resterende 18 er grupperum. I forbindelse med en konference tilbydes desuden et stort udvalg af aktiviteter.

Konferencebooking

E-mail: info@hotelvalhallpark.se

Telefon: +46 431 255 20

 • Store lokaler

  Number of personsMax 120 gæster
  Area126-129 m2

  Hotellet har to store konferencelokaler ved navn Torekov og Båstad. Lokalerne har fleksibel møblering og kapacitet til op til 150 deltagere. Clipsmikrofon er til rådighed.

 • Mellemstore lokaler

  Number of personsMax 50 gæster
  Area58-63 m2

  Lokalerne Engelholm, Skelderviken, Barkåkra, Grevie, Förslöv og Kullen er seks mellemstore lokaler, der egner sig til forskellige typer af møder og konferencer.

 • Grupperum

  Number of personsMax 8 gæster
  Area14 m2

  Hotellet har desuden 18 grupperum, der kan bruges til separate arbejdsgrupper eller mindre møder. Tre af grupperummene har et tv, der kan oprettes forbindelse til, mens de øvrige rum ikke har teknisk udstyr. Alle grupperum har whiteboardtavle, stole og bord.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.