Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotel Danderyd

Familjeägt trädgårdshotell i Danderyd

Lige nord for Stockholm i smukke Danderyd bydes du velkommen på dette familieejede hotel, som emmer af elegance og design. Hotellet er indrettet i en stil, der i 30'erne var kendt som "Swedish modern", kombineret med et karakteristisk havetema. Det giver tilsammen en rolig og afslappende atmosfære, hvor du kan læne dig tilbage og nyde naturens mønstre og farver.

Smagfuldt indrettede værelser

Hotellet tilbyder smagfulde dobbeltværelser i kategorierne økonomi, standard og superior. Når du tjekker ind på hotellet, kan du få din værelsesnøgle på to forskellige måder. Enten på mobiltelefonen, hvilket er nemt og praktisk, eller som et traditionelt nøglekort, hvis du foretrækker det. Værelserne er indrettet i en flot farveskala med grøn og beige som de toneangivende farver.


Hjemmelavet middag og morgenmad i havemiljø

Hvis du bliver sulten, er du velkommen i hotellets bistro, som serverer hjemmelavet mad og lette snacks sammen med noget godt i glasset. Når du overnatter, er en lækker morgenbuffet altid inkluderet i værelsesprisen, og når vejret tillader det, kan den nydes på den rolige terrasse. Hotellet har desuden en sauna, som er åben på hverdagsaftener, men også kan reserveres på andre tidspunkter.


Porten til Roslagen

Danderyd ligger cirka 15 minutters kørsel nord for Stockholm, enten med bil eller med undergrundsbanen til Mörby Centrum. Hvis du vil kigge på butikker og gå på restaurant, kan du med fordel gøre et stop i Mörby Centrums butiksarkade, som har fem etager med butikker og spisesteder.


Hotellet har en suveræn placering som udgangspunkt for vandreture i fantastiske Roslagen via Roslagsleden. Vandrestien starter ved Rinkebyskogen, som ligger et stenkast fra hotellet. Roslagsleden er 190 km lang og går fra Danderyds kirke til fantastiske Grisslehamn. Du vandrer for det meste på skovstier eller grusveje gennem kulturlandskab og skov og langs charmerende søer.

Kundevurderinger: 4,7/5 (923 anmeldelser)
Best Western Hotel Danderyd

Svärdvägen 31, 182 33 Danderyd

Telefon: +46 8 55803000

E-mail: hello@hoteldanderyd.se

Best Western Danderyd Restaurant Private Section

Passion for blomster og planter

En af hotellets ejere er meget haveinteresseret, hvilket virkelig har smittet af på hotellets indretning og design. Her er du altid tæt på naturen, uanset om du hænger ud i lobbyen, sover på værelset, spiser i hotellets bistro eller sidder på terrassen udenfor.

Vælg værelse

Mad og drikke

Best Western Danderyd Breakfast

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Best Western Danderyd Restaurant

Bistro

I hotellets lyse og indbydende bistro kan du nyde et hjemmelavet måltid eller en let snack. Du kan desuden læne dig tilbage med et glas øl eller vin og nyde den smukke udsigt.

Best Western Danderyd Outdoor seating Restaurant Patio

Terrasse

Fra restauranten er der adgang til hotellets skønne terrasse med caféborde og behagelige hængestole. Her kan du indtage både morgenkaffen og en bid mad eller blot slå dig ned og nyde de fredfyldte omgivelser.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Et barn på op til fem år bor gratis sammen med to betalende voksne, hvis der ikke er behov for ekstraseng. Kontakt hotellet for at få ekstraseng/barneseng mod et gebyr på 350 SEK pr. nat.


Kæledyr

Husdyr er tilladt mod et gebyr på 250 SEK pr. ophold.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet tilbyder parkering mod et gebyr på 125 SEK pr. nat. Download Apcoa Flow/Easy Park til din mobiltelefon. Brug områdenummer: 900224 Vælg hvilken billet du vil købe For elektriske køretøjer skal du vælge udpegede steder, hvis du skal oplade. Vejledning til opladning kan findes på ladestolperne.


Andre ydelser

 • Accessible parking
 • AC/ klimaanlæg
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Renseri
 • Ekspres indtjekning
 • Ekspres udtjekning
 • Wi-fi
 • Sen udtjekning
 • Lounge/bar
 • Udendørs parkering
 • Restaurant
Best Western Danderyd Sauna Lounge

Sauna og relax

Hvis du har lyst til at slappe af efter en lang dag i byen eller måske til fods langs Roslagsleden, er du velkommen til at benytte hotellets sauna med tilhørende loungeområde. Saunaen kan reserveres mod et gebyr på 100 SEK.

Møder og konference

Hotellet har ingen traditionelle konferencelokaler, der kan bookes, men tilbyder et lokale med loungemøbler på 4. sal, som kan bruges til forskellige typer møder. Ved større konferencer samarbejder hotellet med Quickoffice, som ligger et stenkast fra hotellet.

Konferencebooking

E-mail: hello@hoteldanderyd.se

Telefon: 00468-55 80 30 00

  Hvorfor Best Western?

  Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.