Spring til hovedindhold
Best Western logo

Ten Hotel, BW Signature Collection

Topmoderne hotel i Upplands Väsby

Ten Hotel, BW Signature Collection er et hotel i moderne stil, som stod færdigt i 2021. Hotellet, som ligger i sportsmetropolen Upplands Väsby, er tæt på naturen og har et veludstyret motionsrum, hvorfor det er et fremragende valg for dem, der har en aktiv livsstil. I nærområdet er der blandt andet oplyste løbestier, ridemuligheder og baner til dem, der spiller padeltennis, tennis eller golf.

Rummelige værelser

Her bor du på et stort værelse i moderne, skandinavisk stil med egen altan – uanset værelseskategori. Ud over altanen har alle værelser dæmpbar belysning, aircondition, hurtig wi-fi, behagelige senge og badeværelse med gulvvarme. Til større selskaber er det muligt at booke to standardværelser med forbindelsesdør, og til længere ophold er der også lidt større værelser med eget tekøkken.  


Mad, motionsrum, sauna og konferencerum

På dette hotel behøver du ikke at sulte, da du kan få en eller anden form for mad og drikke på alle tider af døgnet. Om morgenen er der en stor morgenbuffet, og om aftenen er du velkommen i restauranten. Hotellet serverer dagens frokost alle hverdage med kød, fisk og vegetarretter. Du kan altid finde noget lettere at spise eller andet godt i hotellets café, som er åben døgnet rundt.   Ud over restauranten og caféen har hotellet et veludstyret motionsrum og et dampbad med en fantastisk udsigt. Til møder og konferencer tilbydes også et konferencerum med fleksibel møblering, to grupperum og mulighed for større arrangementer med op til 150 personer på hotellets siddetrappe.  

Sport og kultur i Upplands Väsby

I Upplands Väsby er der et stort udbud af sports- og friluftsaktiviteter. Her kan du spille traditionel golf både ude og inde og prøve den nyere form – disc golf. Du kan også ro i kano og spille forskellige former for boldsport såsom padeltennis og tennis. Derudover er der baner og stier til løb, vandring og langrend.  


Hvis du foretrækker kultur frem for sport, er der også meget at opleve i området. Du kan for eksempel besøge vikingegården Gunnes Gård eller Upplands Väsby Hembygdsförening, som er en hjemstavnsforening. Vidste du i øvrigt, at Upplands Väsby er den kommune i Sverige, der har næstflest runesten?

Kundevurderinger: 4,2/5 (322 anmeldelser)
Ten Hotel, BW Signature Collection

Johanneslundsvägen 11, 194 61 Upplands Väsby

Telefon: +46 08 59844310

E-mail: info@ten-hotel.com

En moderne siddetrappe

Med en udpræget passion for sport og idræt kan Ten Hotel, BW Signature Collection tilbyde sin helt egen siddetrappe. Denne trinformede afsats forekommer normalt i koncertsale, teatre og forskellige former for tribuner på sportspladser. Men i modsætning til antikkens amfiteatre kan du her sidde blødt og behageligt med adgang til et oplyst bord og stikkontakter.


Der er også en storskærm, der blandt andet viser store sportsbegivenheder for hotellets gæster.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Area Ten Hotel

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Ten Hotel

Ten Restaurang

Hotellets restaurant tilbyder internationale og svenske smagsoplevelser i form af mindre retter og hovedretter. Der er altid en veganer- og en vegetarret på menuen, og derudover kan du nyde den svenske klassiker "marängsviss" til dessert.

Her serveres en meget populær frokost på hverdage fra 11:00 – 13:30.

Caf Ten Hotel

Ten Café

På Ten Café kan du spise en enklere frokost i form af en salat eller en wrap og få fornyet energi med en smoothie. Derudover er der snacks, slik og forskellige drikkevarer som kaffe, juice og øl. Caféen er åben døgnet rundt.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med to betalende voksne, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Visse kæledyr er tilladt på et begrænset antal værelser. Hotellet skal informeres herom i forbindelse med booking. Der pålægges et gebyr på 150 SEK pr. nat. Kæledyr er ikke tilladt i restauranten, lobbyen eller andre fællesarealer.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet har 74 gratis parkeringspladser med mulighed for opladning af elbiler.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Receptionen er åben 24 timer
 • Safety boks
 • Wi-fi
 • Gratis parkering
 • Udendørs parkering
Gym Ten Hotel

Ten Gym

Hotellets veludstyrede motionsrum har alt, hvad du skal bruge til rigtig god konditions- og styrketræning. Der er motionscykler, romaskiner, løbebånd, styrketræningsmaskiner og håndvægte. Derudover er der andre redskaber såsom en vægribbe og en blød plyobox. Maskiner og udstyr i motionsrummet er fra Casall Pro og Matrix Fitness.

Sauna ten Hotel

Bastu

Hvis du har brug for at koble af efter en aktiv dag i det fri eller en omgang træning i motionsrummet, er du velkommen til at benytte hotellets sauna. Her kan du nyde dampende varme og en fantastisk udsigt samt en beroligende duft af fyrretræ.

Møder og konference

194

Hotelværelser

3

Mødelokale

30

Bio opstilling

Hotellet har tre lokaler, der kan bookes: et konferencerum og to grupperum. Derudover er det muligt at booke siddetrappeområdet i lobbyen til større præsentationer og foredrag med op til 150 deltagere. Der er projektor og lærred.

Konferencebooking

E-mail: booking@ten-hotel.com

Telefon: +46 859 844 310

 • Konferencerum

  Number of personsMax 30 gæster
  Area40 m2

  Et fleksibelt konferencerum med store vinduer, der lukker en masse energigivende dagslys ind. Lokalet har moderne udstyr og er velegnet til forskellige former for møder, konferencer og andre arrangementer.

 • Grupperum (to styk)

  Number of personsMax 4 gæster
  Area20 m2

  Ud over konferencerummet er der to forskellige grupperum, der kan bruges til mindre møder eller som kontor. Rummene kan møbleres med konferenceopstilling med bord, stole og tv-skærm.

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjernede designhoteller med et unikt indretningskoncept. Inspirerende ophold i bynære områder.