Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotell Vidöstern

Prisvenligt hotel uden for Värnamo

Velkommen til et bekvemt beliggende hotel i Värnamo lige ved knudepunktet mellem vej 27 og motorvej E4! Her bor du på et familievenligt hotel med gratis parkering og en klassisk krorestaurant. Best Western Hotel Vidöstern har fået navn efter søen Vidöstern, som ligger et stenkast fra hotellet – her er du med andre ord altid tæt på naturen, søbad, fiskeri og kanosejlads!

Plads til alle

Best Western Hotel Vidöstern har 58 dejlige værelser med behagelige senge. Her kan du vælge mellem to forskellige typer dobbeltværelser med henholdsvis stor eller lille seng, og der er også mulighed for at opstille en barneseng. Alle værelser har eget badeværelse med bruser. Nogle værelser har en forbindelsesdør til et tilstødende værelse og kan bookes som familieværelse. Der er desuden handicapvenlige og dyrevenlige værelser.


Restaurant, konferencelokaler og sauna

I hotellets restaurant kan du nyde et godt måltid mad både til frokost og til aften alle ugens dage. Her serveres også hotellets morgenbuffet med blandt andet chiagrød, frugtsalat, smoothies og meget mere. Restauranten kan desuden tage imod større grupper ved forudbestilling. Hvis du har brug for at geare ned efter en intensiv dag, kan du blive varmet igennem i hotellets sauna.


Naturskønne Värnamo

Värnamo byder på smuk natur og masser af friluftsaktiviteter både vinter og sommer. Her kan du besøge nationalparken Stora Mosse og det hyggelige mødested Naturum, hvor der er udsigt over søen Kävsjön. I Stora Mosse er der cirka 40 kilometer vandrestier i både skov- og moseområder. I nærheden af hotellet finder du desuden en elgpark, aktivitetsparker og golfbaner.

Kundevurderinger: 4,2/5 (499 anmeldelser)
Best Western Hotell Vidöstern

Refugen 1, 331 44 Värnamo

Telefon: +46 370 371100

E-mail: reception@hotelvidostern.se

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast area BW Hotel Vidostern

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Uteservering BW Hotel Vidostern

Taverna

Hotellets restaurant serverer dagens frokost og middag a la carte. Maden er klassisk svensk husmandskost, som er lavet fra bunden, og der er altid et vegetarisk alternativ. Når vejret tillader det, er du velkommen til at nyde din mad i restaurantens udeserveringsområde!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt uden ekstra omkostninger.


Svensk Miljöbas

Hotellet er miljømærket med Svensk Miljöbas, hvilket betyder at det kan fremvise et struktureret, dokumenteret og fungerende miljøarbejde.


Parkering

Hotellet tilbyder gratis parkering samt ladestandere til elbil, som kan benyttes via appen Pair Recarge.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Ismaskine
 • Gratis parkering
 • Udendørs parkering
Sauna Relax BW Hotel Vidostern

Sauna

I hotellets sauna kan du koble af efter en intensiv dag med konference, friluftsaktiviteter eller en lang rejse. Saunaen er gratis at benytte for hotellets gæster.

Møder og konference

58

Hotelværelser

2

Mødelokale

24

Bio opstilling

Hotellet har to lokaler, som kan bruges til forskellige typer konferencer og møder.

Konferencebooking

E-mail: reception@hotelvidostern.se

Telefon: +46 370 37 11 00

 • Bredasten 1

  Number of personsMax 24 gæster
  Area35 m2

  Et lyst og hyggeligt lokale, som egner sig til konferencer og møder med op til 24 deltagere. Fleksibel møblering med langbord eller skoleopstilling.

 • Bredasten 2

  Number of personsMax 8 gæster
  Area22 m2

  Et lille mødelokale med plads til op til otte deltagere. Lokalet har fast møblering i skoleopstilling.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.