Spring til hovedindhold
Best Western logo

Aiden by Best Western Stockholm Solna

Moderne hotel i Solna

I Solna, som ligger lige uden for Stockholm, finder du hyggelige Aiden by Best Western Stockholm Solna. Her bydes gæsterne på kaffe og te og kan mødes over et spil shuffleboard eller dart i spilleområdet. Beliggenheden er perfekt til forretningsrejsende eller dem, der skal deltage i en event i Friends Arena. Her kan du nyde freden og roen, og Stockholm city ligger kun 10 minutter væk med offentlig transport.

Aiden by Best Western Stockholm Solna er indrettet i en lys skandinavisk stil med en legende farvesætning i grå og pink. Du kan vælge mellem fem forskellige typer værelser, der alle er smukt indrettet med dejlige senge og en hyggelig atmosfære.


Det karakteristiske ved at bo på et Aiden-hotel er de brugervenlige højteknologiske løsninger, for eksempel at du kan streame direkte fra dine egne enheder og tjekke dig selv ind med hotellets digitale indtjekningsenheder. Eller hvorfor ikke prøve hotellets hologramreceptionist, der står klar til at hjælpe. Hvis du ikke ønsker at benytte selvindtjekning, står Aiden-værterne klar til at tage imod dig.


Lounge med spilleområde

Når du træder ind på hotellet, bliver du mødt af en stor indbydende lobby, hvor hotellets gæster bydes på kaffe og te. Der er også et spilleområde, hvor man kan underholde sig med eksempelvis shuffleboard og dart.


I hotellets bar kan du nyde et glas vin eller en øl efter en lang dag med arbejde, sightseeing eller shopping.


Servicepunkt, butik og fitnessrum

På hver etage på hotellet er der et servicepunkt, hvor hotellets gæster kan hente kaffe, låne strygejern og strygebræt, hente et ekstra håndklæde m.m. I hotellets butik finder du små fornødenheder som toiletartikler, snacks og slik.


Hvis du gerne vil træne, er der et veludstyret fitnessrum på hotellet.


Nærområdet

Her bor du i Solna, tæt på både Solna Business Park, Skytteholms IP, Solna Centrum, Mall of Scandinavia og Friends Arena. I nærområdet er der mange hyggelige caféer og restauranter.


Hvis du skal ind til Stockholm city, er der gode forbindelser med både regionaltog og metro i Sundbyberg. Stationen ligger ca. 10 minutters gang fra hotellet.

Kundevurderinger: 3,8/5 (178 anmeldelser)
Aiden by Best Western Stockholm Solna

Smidesvägen 1-3, 171 41 Solna

Telefon: +46 8 54604500

E-mail: solna@aidenhotels.se

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast area Aiden Solna

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Aiden Solna

Bar

Hotellet har en barception, hvor man kan slå sig ned med noget godt i glasset.

Restaurant Aiden Solna

Restaurant

Hotellets gæster tilbydes en let middagsservice i den hyggelige restaurant.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Børn på op til 12 år koster 100 SEK.


Kæledyr

Kæledyr er velkomne efter aftale og mod et gebyr på 400 SEK.


Parkering

Udendørs parkering 250 SEK


Andre ydelser

  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Fitnesscenter
  • Wi-fi
  • Lounge/bar
  • Parkering 250 SEK
  • Restaurant
  • Safety boks
Gamezone Aiden Solna

Game zone

I hotellets spilleområde kan du udfordre en ven eller fremmed til shuffleboard, dart eller et hvilket som helst andet spil.

Hvorfor Aiden?

Aiden er en ny generation af prisvenlige hoteller med legende detaljer, hvor teknologiske løsninger er i fokus. Her får du, hvad du har brug for til et behageligt ophold.