Spring til hovedindhold
Best Western logo

Aiden by Best Western Stockholm Arlanda Airport

Teknologisk lufthavnshotel ved Arlanda

Bo på et hyggeligt hotel, der både er højteknologisk og legende – på samme tid. Aiden by Best Western Stockholm Arlanda Airport tilbyder ikke kun sine gæster kaffe og te, der er også et populært spilleområde, stilfuldt interiør og smarte teknologiske løsninger.

I nærheden af Arlanda Lufthavn finder du dette indbydende hotel. Det første, der møder dig, er den vifteformede bygning med sine aflange vinger. Hotellet har 140 værelser i forskellige størrelser, alle i et moderne design med trægulve og tv, hvor du kan streame dine yndlingsprogrammer fra egne enheder.


Hotellets stil følger Aiden-stemningen, der er enkelt og legende med lyse farver og nøje udvalgte kontraster.


Aiden by Best Western Stockholm Arlanda Airport tilbyder højteknologiske løsninger og du kan derfor selvfølgelig selv chekke ind med hotellets digitale check-in automater. Mad kan bestilles med et tryk på en knap. Hvis du foretrækker det personlige møde, er hotellets vært altid klar til at hjælpe dig.


Det er i loungen det sker

Ved ankomsten træder du direkte ind i den rummelige lobby, et glasrum, der rummer hotellets reception, lounge, restaurant og bar med en loftshøjde på knap ni meter. Gæsterne bydes på kaffe og te her. I loungen finder du både bar og restaurant. Her er der lænestole til afslapning, høje og lave borde, sofa og storskærms-tv. Pejsens varme skær bidrager til hotellets hyggelige atmosfære. I loungen finder du også spilleområdet, hvor du kan hygge dig med blandt andet shuffleboard eller dart.


Miljøfokus

Hotellet er et af Arlandas mest miljøbevidste. Opvarmning sker ved hjælp af jordvarme og solenergi. Hotellet har mulighed for at justere sin opvarmning ud fra belægning, hvilket betyder, at værelset automatisk slukkes, når du går.


Service point og shop

På hver etage på hotellet er der et service point, hvor hotellets gæster kan hente kaffe, låne strygejern og strygebræt, hente et ekstra håndklæde eller andet. I hotellets shop finder du småfornødenheder såsom hygiejneartikler, snacks og forfriskninger.


Glat kommunikation til Stockholm og Uppsala

Fra Arlanda kommer du nemt til Stockholm med Arlanda Express (tog), lufthavnsbus, taxa eller pendlertog. Der er busser og pendlertog til Uppsala, og selvfølgelig taxaer.Ønsker du at bruge eftermiddagen på golfbanen, finder du Arlandastads golfbane lige ved siden af ​​hotellet.

Kundevurderinger: 4,2/5 (658 anmeldelser)
Aiden by Best Western Stockholm Arlanda Airport

Lindberghs gata 10, 195 61 Arlandastad

Telefon: +46 8 42 00 3000

E-mail: arlanda@aidenhotels.se

Vælg værelse

Mad og drikke

Generic Breakfast picture

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Da mange gæster flyver tidligt om morgenen, åbnes der for morgenmad allerede kl. 04:00.

Aiden Arlanda

Restaurant

Hotellets restaurant ligger ved loungeområdet. Her serveres middag fra en international menu med inspiration fra hele verden.

Bar Aiden Arlanda

Bar

I loungeområdet finder du en barception, hvor du kan købe en lækker forfriskning.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Børn op til 12 år overnatter til en pris af SEK 200 sammen med en betalende voksen i eksisterende møbler.


Kæledyr

Kæledyr tilladt på forespørgsel og mod en tillægsbetaling på SEK 400.


Parkering

Hotellet tilbyder gratis parkering for hotellets gæster. I forbindelse med mindst én overnatning tilbydes langtidsparkering for SEK 449/uge. Gratis transport til og fra Arlanda Lufthavn.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Kontinental morgenmad inkluderet
 • Sauna
 • Receptionen er åben 24 timer
 • Wi-fi
 • Gratis parkering
 • Udendørs parkering
Shuttle bus Aiden Arlanda

Gratis shuttleservice

Du kommer hurtigt og nemt til og fra Stockholm Arlanda Lufthavn med hotellets gratis shuttlebus, som tager cirka 6 minutter. Bussen kører mellem 03.00 og 01.10 alle ugens dage.


Bussen stopper ved:

- Terminal 4, busstoppested 13

- Terminal 2 & 3, busstoppested 8 


Bussen kører to gange i timen:

- Fra hotellet xx.00 & xx.30

- Fra Arlanda xx.10 & xx.40

Gamezone Aiden Arlanda

Game zone

I hotellets spilleområde kan du udfordre en ven eller fremmed til shuffleboard eller et hvilket som helst andet spil.

Sauna Aiden Arlanda

Sauna

Før eller efter en flyvetur kan det være rart at lade kroppen slappe af i den behagelige varme, som hotellets sauna byder på.

Møder og konference

Hotellet tilbyder et mødelokale for op til otte personer. En værdsat aktivitet i forbindelse med en konference på hotellet er golf, da der ligger en golfbane lige ved siden af ​​hotellet.

Konferencebooking

E-mail: booking@aidenhotels.se

Telefon: +46 8 59120050

 • Mødelokale

  Number of personsMax 8 gæster

  Et mindre mødelokale med et skønt lysindfald som giver rummet en rummelig fornemmelse.

Hvorfor Aiden?

Aiden er en ny generation af prisvenlige hoteller med legende detaljer, hvor teknologiske løsninger er i fokus. Her får du, hvad du har brug for til et behageligt ophold.