Spring til hovedindhold
Best Western logo

Aiden by Best Western Stockholm Kista

Moderne og komfortabelt hotel midt i Kista

Skal du besøge hovedkvarteret for en af IT-virksomhederne i Kista, eller måske selve Kista-messen? Så er dette hotel lige noget for dig. Her bor du i moderne indrettede værelser, og bydes på kaffe i loungen. Sidst men ikke mindst har du mulighed for at udfordre en ven eller en af de andre hotelgæster i game zonen.

Hotellets, og Aidens stil kan bedst beskrives som enkel og legende. Her bliver du mødt af lyse farver, med nøje udvalgte kontraster, noget der giver dette prisvenlige hotel et moderne udtryk. Vælg at bo i et af hotellets 117 værelser, som varierer fra at være små og hyggelige til større og mere rummelige værelser med tekøkken og spisebord, perfekt til dem, der bor på hotellet i lidt længere tid. Alle værelser har et stilrent moderne design samt trægulve.


Højteknologisk

Ophold på et Aiden-hotel er karakteriseret af højteknologiske og brugervenlige løsninger, såsom streaming direkte fra egne enheder, og selvbetjenings check in på hotellets digitale check-in automater.


Game Zone og barception

I hotellets indbydende lobby tilbydes gæster kaffe og te samt mulighed for at bestille noget lækkert at drikke i barceptionen. I lobbyen er også en Game zone, hvor det er muligt at hænge ud med sine medrejsende og hygge med fx shuffleboard, dart og fussball.


Service point, shop og sauna

På hver etage på hotellet er der et service punkt, hvor man kan hente kaffe, låne strygejern og strygebræt, hente et ekstra håndklæde mm. I hotellets shop finder du små fornødenheder såsom hygiejneartikler, snacks og slik. Vil du slappe af i hotellets sauna, er det bare at bestille tid i receptionen.


Bo midt i Kista – tæt på Arlanda Airport

Hotellet ligger blot en lille gåtur fra mange store it-virksomheders hovedkontorer, samt Kista Science City, Science Tower, Kista centrum og Kistamässan. Dette gør beliggenheden perfekt for såvel forretningsrejsende som besøgende på messen. Kista Galleria, som har hundredvis af butikker, restauranter og en biograf, ligger også lige i nærheden og er bestemt også et besøg værd. Du kommer nemt til hotellet med lufthavnsbussen fra Arlanda Airport.


Hvis du kommer i egen bil, skal du blot dreje af fra E18. Du kan også komme til og fra Stockholm City med både metro og pendlertog.

Kundevurderinger: 3,9/5 (158 anmeldelser)
Aiden by Best Western Stockholm Kista

Isafjordsgatan 7, 164 40 Kista

Telefon: +46 8 420 030 00

E-mail: kista@aidenhotels.se

Vælg værelse

Mad og drikke

Aiden by Best Western Stockholm Kista

Bar og restaurant

I loungeområdet finder du en barception, hvor du har mulighed for at købe lækre forfriskninger.


Hotellets restaurant ligger lige ved loungeområdet. Her kan du vælge din middag fra en menu med inspiration fra hele verden.

Generic breakfast picture

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Børn op til 12 år må bo sammen med en betalende voksen i eksisterende møbler mod en ekstrabetaling på 200 SEK.


Kæledyr

Kæledyr tilladt på forespørgsel og mod en ekstrabetaling på 400 SEK.


Parkering

Indendørsparkering 150 SEK


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Kontinental morgenmad inkluderet
  • Sauna
  • Receptionen er åben 24 timer
  • Safety boks
  • Wi-fi
  • Parkering ved hotellet
Kista Gym

Fitnesscenter

I hotellets moderne og luftige fitnesscenter har du som gæst adgang til det meste, du skal bruge til både konditions- og styrketræning.

Kista Bastu

Sauna

Alle hotellets gæster har adgang til saunaafdelingen. Henvend dig venligst i receptionen for at booke en tid.

Hvorfor Aiden?

Aiden er en ny generation af prisvenlige hoteller med legende detaljer, hvor teknologiske løsninger er i fokus. Her får du, hvad du har brug for til et behageligt ophold.