Spring til hovedindhold
Best Western logo

Aiden by Best Western Stockholm City

Moderne cityhotel for den bevidste rejsende

Bo på hyggelige Kungsholmen i Stockholms indre by. Du bor på en stille gade, tæt på byens udbud af butikker, restauranter og aktiviteter. Her bliver du mødt af moderne design, en stor lounge med spil og højteknologiske løsninger.

Når du træder indenfor på Best Western Aiden Stockholm City, bliver du mødt af skandinavisk stil med lyse nuancer og legende kontraster. Her finder du hotelværelser i forskellige størrelser, lige fra små værelser uden vinduer til værelser med plads til op til fem personer.


At bo på et Aiden-hotel betyder, at du bor på et højteknologisk og brugervenligt hotel, hvor du for eksempel kan streame direkte fra dine egne enheder eller tjekke ind via hotellets selvbetjeningsautomater. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du altid kontakte en af Aiden-værterne på stedet eller hotellets hologramreceptionist.


Lounge med game zone, restaurant og bar

I hotellets lounge har du mulighed for at slappe af med en lækker forfriskning fra baren. Slip din legende side løs i game zonen, som byder på underholdende spil som dart, shuffleboard og meget mere. I loungen bydes alle gæster på kaffe og te.


Service point, shop og sauna

På hver etage på hotellet er der et service punkt, hvor man kan hente kaffe, låne strygejern og strygebræt, hente et ekstra håndklæde mm. I hotellets shop finder du små fornødenheder såsom hygiejneartikler, snacks og slik. Vil du slappe af i hotellets sauna, er det bare at bestille tid i receptionen.


Kungsholmen og Stockholm City

Når du træder ud ad døren på hotellet, befinder du dig lige i nærheden af metrostationen Fridhemsplan samt Västermalmsgalleria, som byder på gode shoppingmuligheder. Du har også den smukke Norr Mälarstrand indenfor gåafstand, hvor du har mulighed for at nyde Stockholm fra sin bedste side. Herefter kan du slå et smut forbi Stockholms Rådhus, som absolut er et besøg værd. Hvis du i stedet vælger at krydse St Eriksbron, kommer du til området ved St. Eriksplan, som vrimler med restauranter og barer. Hvis du ønsker at besøge de centrale dele af Stockholm, kan du enten gå, hoppe på en bus eller tage metroen.

Kundevurderinger: 3,9/5 (405 anmeldelser)
Aiden by Best Western Stockholm City

Alströmergatan 39, 11247 Stockholm

Telefon: +46 8 420 030 00

E-mail: stockholm.city@aidenhotels.se

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Aiden Sthlm City

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Aiden Sthlm City

Restaurant

Hotellets restaurant ligger lige ved loungeområdet. Her kan du vælge din middag fra en menu med inspiration fra hele verden.

Bar Aiden Sthlm City

Bar

I loungeområdet finder du en barception, hvor du har mulighed for at købe lækre forfriskninger.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Børn op til 12 år må bo sammen med en betalende voksen i eksisterende møbler mod en ekstrabetaling på 100 SEK.


Kæledyr

Kæledyr tilladt på forespørgsel og mod en ekstrabetaling på 400 SEK.


Parkering

Indendørsparkering i direkte forbindelse til hotellet. Pladser bookes forud. Pris 325 SEK. Max højde er 180 cm.


Andre ydelser

  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Wi-fi
  • Lounge/bar
  • Restaurant
  • Sauna
  • Receptionen er åben 24 timer
  • Safety boks
Gamezone Aiden Sthlm City

Game zone

I hotellets spilleområde kan du udfordre en ven eller fremmed til shuffleboard, dart eller et hvilket som helst andet spil.

Sauna Aiden Sthlm City

Sauna

Alle hotellets gæster har adgang til saunaafdelingen. Henvend dig venligst i receptionen for at booke en tid.

Møder og konference

Hotellet har et konferencelokale med plads til op til 16 personer. Ønskes kaffe eller mad, så kontakt hotellet for at aftale nærmere.

Konferencebooking

E-mail: booking@aidenhotels.se

Telefon: +46 8 441 02 20

  • Mødelokale

    Lyst og rummeligt mødelokale med plads til op til 16 personer. Perfekt til bestyrelsesmøder og mindre forsamlinger.

Hvorfor Aiden?

Aiden er en ny generation af prisvenlige hoteller med legende detaljer, hvor teknologiske løsninger er i fokus. Her får du, hvad du har brug for til et behageligt ophold.