Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Plus Park City Malmö

Helt tæt på vandet i Malmö

Best Western Plus Park City Malmö byder dig velkommen blot nogle få meter fra vandet i det nyudviklede område Västra Hamnen. Hotellet tilbyder en perfekt base, når du skal udforske såvel strandlivet som Malmös pulserende bykerne. Her bo du i moderne værelser med store vinduer. Hotellet tilbyder også restaurant, bar, motionsrum og seks konferencelokaler.

Dette hyggelige hotel i Västra Hamnen i Malmö ligger ved siden af Turning Torso. Her er du tæt på både bølgeskvulp og byens puls. Hotellet tilbyder moderne værelser med vinduer, der slipper meget lys ind, behagelige senge og komfort som f.eks. mulighed for at lave kaffe og te.


Mad og drikke

Hotellets restaurant serverer en række lokale og internationale retter. Det er også her, du kan nyde den store morgenbuffet, som der dækkes op med hver morgen, og som er inkluderet i prisen for dig, der bor på hotellet. I den stemningsfulde lobbybar kan du nyde lettere måltider, snacks og coctails.


Konferencer

Hotellets mødelokaler er i skandinavisk stil og er moderne indrettet med naturligt dagslys og moderne teknisk udstyr.  


Ting at tage sig til i Malmö

Best Western Plus Park City Malmö ligger perfekt for både besøg på stranden og i byens centrum. Hvis du vil nyde havluften, ligger Ribersborgs strand med sit fine hvide sand kun tre kilometer fra hotellet. Malmös Turning Torso, Sveriges højeste bygning, som strækker sig hele 190 m op i himmelen, ligger kun 500 meter fra hotellet. I den gamle bydel, Gamla stan, kan du besøge byens historiske slot eller nyde en kop kaffe på Lille Torg, som er et livligt torv i centrum. Kulturinteresserede vil nok gerne besøge Sankt Petri Kyrka, en gotisk kirke fra 1300-tallet.


Let at komme rundt

Det er nemt at komme rundt med bus i Malmø, og du kan nå de fleste busforbindelser fra Malmö centralstation, som ligger 15 minutters gang væk. Kastrup Lufthavn ved København er Skandinaviens største og er nem at komme til med tog eller taxa over Øresundsbroen.

Kundevurderinger: 4,2/5 (61 anmeldelser)
Best Western Plus Park City Malmö

Sjömansgatan 2, 211 11 Malmö

Telefon: +46 40 6286000

E-mail: hotelmalmo@parkcity.se

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast BW Plus Park City Malmo

Morgenbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Åbningstider:


• Hverdage 6.30-10.00


• Weekend- og helligdage 7.00-11.00

Restaurant BW Plus Park City Malmo

Restaurant

Kom forbi til en afslappende drink i lobbybaren. Vælg fra en menu med øl, vin og cocktails. Her fås også lette måltider som smørrebrød og salater. Den hyggelige stemning er perfekt, når du gerne vil slappe af og være sammen med venner eller kolleger.

Bar BW Plus Park City Malmo

Lobbybar

I lobbybaren finder du et udvalg af øl, vin og cocktails på menuen, samt lette måltider som smørrebrød og salater. Den hyggelige atmosfære er perfekt, når du har brug for at slappe af og socialisere med venner eller kolleger. Åbent hver dag fra 11:00 til 0:00.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Et barn op til 5 år bor gratis sammen med to betalende voksne, hvis der ikke er behov for ekstraseng. Husk altid at inkludere barnet, når du booker værelset.


Kæledyr

Kæledyr er velkomne mod en merbetaling på 200 SEK pr. ophold.


Svensk Miljöbas

Hotellet er miljømærket med Svensk Miljöbas, hvilket betyder at det kan fremvise et struktureret, dokumenteret og fungerende miljøarbejde.


Parkering

Hotellet har ikke egen parkering, men der findes en garage under hotellet, der tilhører P-Malmö.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Fitnesscenter
 • Receptionen er åben 24 timer
 • Konferencelokaler
 • Parkering ved hotellet
Gym BW Plus Park City Malmo

Motionsrum

Hotellets gæster kan frit benytte motionsrummet, hvor der er mulighed for både konditions- og styrketræning. Åbningstider: 6.00-22.00

Møder og konference

231

Hotelværelser

6

Mødelokale

50

Bio opstilling

Hotellet har seks mødelokaler indrettet i et skandinavisk funktionelt design, og egner sig perfekt til såvel forretningsmøder som personlige arrangementer. De moderne møbler, som er designet af Kasper Salto, sikrer deltagernes komfort under mødet. Naturligt sollys falder ind fra vinduerne i hvert lokale, og lokalerne er udstyret med moderne teknisk udstyr.


Personalet hjælper dig meget gerne med at planlægge det perfekte arrangement og er klar til at opfylde dine ønsker, uanset om det drejer sig om møblering eller bespisning.

Konferencebooking

E-mail: reservations.malmo@parkcity.se

Telefon: +46 40 6286000

 • D+E

  Number of personsMax 50 gæster
  Area61 m2

  Hotellets største konferencelokale har plads til 50 personer i biografopstilling. Lokalet er indrettet i lyse farver med islæt af grønt, og de store vinduer slipper godt med dagslys ind.

 • B & C

  Number of personsMax 20 gæster
  Area25 m2

  To præcist lige store lokaler, der passer til det lidt mindre møde med op til 20 deltagere. Lokalerne er indrettet i lyse farver med islæt af grønt og har store vinduer, der slipper godt med dagslys ind.

 • A

  Number of personsMax 16 gæster
  Area22 m2

  Et lokale, der passer til det lidt mindre møde med op til 16 deltagere. Kan møbleres på forskellige måder. Lokalet er indrettet i lyse farver med islæt af grønt, og de store vinduer slipper godt med dagslys ind.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.