Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotel River C

Hyggeligt hotel ved Klarälven i Karlstad

Best Western Hotel River C er et lille, personligt hotel med en fantastisk beliggenhed ved Klarälvens strand, men stadig midt i Karlstad og i gåafstand fra alt, hvad byen har at byde på, samt galleri Sandgrund Lars Lerin og Värmlands Museum. Hotellet er nabo til kongres- og konferencecenteret Karlstad CCC. Uanset om du er på forretningsrejse eller privat besøg, vil du nyde dit ophold her.

Lige ned til Klarälvens glitrende vand ligger Best Western Hotel River C, som har 49 værelser, alle med en elegant indretning og udsigt over enten Klarälven eller kanalen. Her finder du alt fra enkle dobbeltværelser til juniorsuiter og studiolejligheder med tekøkken, som er perfekte til dig, der planlægger et længere ophold.  


Restaurant og bar

Hotellets restaurant er åben for dig, der ønsker at spise en god middag. Her serveres veltilberedt, klassisk mad med rene smage. I lobbybaren kan du nyde din yndlingsdrink.


Møder hos naboen

Hotellets nabo, Karlstad CCC, er et af Nordens største og mest moderne kongres-, kultur- og konferencecentre. Her er 18 konferencelokaler i forskellige størrelser, og centeret har kapacitet til mere end 1.600 gæster.  


Ting at tage sig til i nærområdet

Udforsk Karlstad og alt, hvad byen har at byde på, med hotellet som base. Uanset om du planlægger at tage en cykeltur langs Klarälvens strande eller gå på opdagelse i byens kulturelle arv, er Best Western Hotel River C er det perfekte udgangspunkt for dit besøg i Karlstad. Hotellet ligger et stenkast fra det centrale Karlstad med shopping og forlystelsesliv. Inden for gåafstand finder du desuden kunstgalleriet Sandgrund Lars Lerin og Värmlands Museum. Hvis du er glad for udendørs oplevelser, anbefales et besøg i byparken Mariebergsskogen eller parken omkring Alsters Herrgård.

Kundevurderinger: 4,0/5 (12 anmeldelser)
Best Western Hotel River C

Tage Erlandergatan 10, 652 20 Karlstad

Telefon: +46 54 222220

E-mail: info@riverc.se

Restaurant BW River C Hotel

En hyldest til Värmland

På Best Western Hotel River C er man stolt af Karlstad og Värmland, hvilket afspejler sig i indretningen i lobbyen. Som en hyldest til de värmlandske skove og den smukke Klarälven har man inddraget fyr og mos i indretningen sammen med flotte billeder af landskabet.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Area BW River C Hotel

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant

C Restaurang & Bar

C Restaurang & Bar serverer klassiske retter både til frokost og til aften. Restauranten er velegnet til lukkede selskaber, hvis du for eksempel vil holde fest, fyraftensbar, bryllup, konferencefrokost/-middag eller lignende.


Her er også udstyr til at holde oplæg. Kontakt hotellet for at få mere information.  


Åbningstider

mandag-lørdag 11-21

søndag 11-15

Lobby BW River C Hotel

Lobbybar

I lobbybaren kan du nyde en god kop kaffe, et glas kold cava eller en af hotellets udvalgte vine.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med to betalende voksne, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Husdyr er tilladt mod et gebyr på 250 SEK.


Svanen

Hotellet er miljømærket med Svanen, hvilket betyder at det opfylder ambitiøse miljøkrav.


Parkering

Der er udendørs parkering ca. 100 meter fra hotellet. Gebyr 140 SEK pr. døgn.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Lounge/bar
  • Wi-fi
  • Udendørs parkering

Samarbejde med nærliggende fitnesscenter

Hotellet har ikke eget fitnessrum, men samarbejder med fitnesscenteret Actic, som kun ligger et kvarter væk. Som gæst på hotellet har du fri adgang til Actics faciliteter, men du skal hente en voucher i hotellets reception først.

walking

Fine stier til gå- og løbeture

Lån et par vandrestave i receptionen, og begiv dig ud på en dejlig gåtur i de smukke omgivelser. Langs elven er der fine vandrestier med parkområder og hele fem broer, som fører dig over på den anden side af elven og tilbage igen.

Møder og konference

Hotellet har ikke egne konference- og mødelokaler, men det er muligt at leje hele hotellet til private arrangementer som fødselsdagsfester, sammenkomster eller firmaarrangementer. Placeringen lige ved siden af kongres- og konferencecenteret Karlstad CCC giver mulighed for at holde mødet her og bo på Best Western Hotel River C.

    Hvorfor Best Western?

    Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.