Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Uppsala

Charmerende hotel i centrum af Uppsala

Velkommen til Best Western Uppsala, hotellet hvor du har seværdighederne inden for rækkevidde. Hotellet ligger i de historiske kvarterer i Uppsala. Det er her, Ingemar Bergman løb mellem teatrene som barn, og hvor masser af turister spadserer op til slottet og domkirken. Det bliver ikke mere Uppsala end dette! Hotellet tilbyder komfortable værelser, en lækker morgenmadsbuffet og et gæstekøkken til selvforplejning.

Veludstyrede og hyggelige værelser

Best Western Uppsala tilbyder 75 lyse og komfortable hotelværelser, som passer perfekt til forretningsrejsende, familier og vennegrupper på weekendophold. Værelserne er indrettet i bløde toner inspireret af Uppsalas planteliv og geografi, og alle værelser har egetræsgulve og oplukkelige vinduer med udsigt over byen.  


Lækker morgenbuffet og gæstekøkken

Start dagen med den lækre morgenmadsbuffet, der serveres hver morgen. Hotellet har også et gæstekøkken, hvor du kan tilberede dine egne måltider.    


Udforsk Uppsala

Uppsala er en by rig på kultur og historie. Fra dit hotelværelse kan du se ikoniske vartegn som Uppsala Domkirke, Uppsala Slot og Carolina Rediviva. Gå en tur i den botaniske have eller opdag de historiske bygninger på Uppsala Universitet. For de naturinteresserede er der smukke vandreområder ved Fyrisån, som er perfekte til en afslappende dag ude. Inden for 5-10 minutters gang fra hotellet finder du universitetsmuseet Gustavianum, den botaniske have, Uppsala Universitetshospital, Uppsalas studentnationer, den historiske restaurant og natklub Flustret og parken Stadsträdgården.

Kundevurderinger: 2,0/5 (1 anmeldelser)
Best Western Uppsala

Trädgårdsgatan 5A, 75653 Uppsala

Telefon: +46 18 121000

E-mail: booking@bestwesternuppsala.se

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast BW Uppsala

Morgenmadsbuffet inkluderet

Morgenmad er et af højdepunkterne ved at bo på vores hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du overnatter på hotellet. Morgenmad er en meget personlig ting, og alle ønsker at nyde den på deres egen måde. Best Breakfast-konceptet betyder, at du selv kan blande og vælge fra et vidunderligt udvalg af gode og lokale ingredienser. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Guest kitchen BW Uppsala

Gæstekøkken

Hvis du vil varme op eller lave mad, er du velkommen til at bruge hotellets gæstekøkken, som er udstyret med ovn og induktionskogeplader.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Et barn op til 12 år overnatter gratis sammen med to betalende voksne i de eksisterende møbler.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt på nogle værelser mod betaling af SEK 200.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Udendørs parkering i hotellets aflåste gårdhave, SEK 230/nat.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Lounge/bar
  • Wi-fi
  • Udendørs parkering

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.